fikuMikuu 0 Napisano Marzec 3, 2015 w pubie, jest hojny bo stawiał drinki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 3, 2015 sarkazm chybiony, mój brunet to wyjątkowy mężczyzna, dlatego tak ciężko mi odpuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 fikuMikuu dziś o co Ci chodzi gościówa? To dobry człowiek, bez względu na to że mi sie podoba. @@@@ Fikula wiemy że dobry ,nie raz to opisywał,i biednego wspomoże ,karmniki buduje ,udostepnia swoj blog w afryce,kociwiary wysłucha ,rybki pielegnuje,złoty człowiek do rany przyłóż:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 3, 2015 sarkazm chybiony, mój brunet to wyjątkowy mężczyzna, dlatego tak ciężko mi odpuścić X Rozumiem. A oprocz jeczenia na forum poczynilias jakies kroki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 Wszystkim stawiał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 3, 2015 "Rozumiem. A oprocz jeczenia na forum poczynilias jakies kroki?" ale on nie przejął inicjatywy "Wszystkim stawiał?" Nie żeby wszystkim ale nie tylko mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 3, 2015 Az sie boje, ale zapytam, na czym polegala ta inicjatywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 Jestes na przegranej pozycji loverboya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 3, 2015 zagadałam do niego w stylu: cześć, co słychać poza tym miał sposobnosć mnie blizej poznać, ale on nei wykazał chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 Masakra tak zagadac ,pewnie nie raz to słyszał ,mogłas wypluc ale jestes seksowny ,trafiłes w mój gust z tym drinkiem a nie jak ciele na zakręcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 3, 2015 Kuzwa, Fikula, "czesc co slychac" to do mnie mowi pani kasjerka w sklepie. Czys ty zwariowala??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 3, 2015 Jak to mowia u mnie na wsi: you had a chance but you blew it :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 3, 2015 no ja nie umiem :( jak mnie lata temu poprosił do tańca to byłam jak drewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 Lata temu? to byłas w przedszkolu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 3, 2015 Kuzwa, to juz z nim nawet tanczylas? Poprosil Cie do tanca bo mial powod. Fikula, stacislas szanse. Mowie Ci. No chyba ze zbierzesz sily i zrobisz jak mowi Albert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 Fikula jak by ci naprawde zalezało to bys różnych sztuczek się chwytała ,kobiety mają pod tym wzgledem ogromny zasób ,może nie potrafisz wykorzystac swojej kobiecości,albo jestes szara mysz w jego oczach albo stan do walki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 Zamiast jojczyc na kafe ,jojcz tak do niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 3, 2015 poprosił bo byłam wolna i sama a wszyscy mieli parę, jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 3, 2015 tak, jestem szara mysz, nie umiem poderwać bruneta, który mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 czyli nic z tego nie bedzie jak go niczym nie zainteresujesz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 Zobacz na moją więż z goscim k ,chociaz znamy się tylko wirtualnie ,rozumiemy się w pół słowa ,czego chciec więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2015 Ludzie reks umiera z nudow na swoim topicu a wy tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2015 no po takich slowach alberta to stonce chyba ostro kisielek poplynal:D wreszcie znalazla kogos swoich lotow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 3, 2015 ale jest nadzieja że jego serce jednak drgnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 juz tu przylazła zaraza ,jak ci się nudzi wypastuj buty hunterowi na polowanie,zazdroscisz ciebie nikt nie lubi potrafisz tylko mącic i siac nienawisc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Albert Faja Napisano Marzec 3, 2015 Fikula w stanie przedzawałowym ,powinno drgnąć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fikuMikuu 0 Napisano Marzec 3, 2015 a w stanie fikuśnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc k 0 Napisano Marzec 3, 2015 Albert, zostaw. Hejters gonna hate. Zazdrosc to jednak brzydka cecha ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach