Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Chciałabym

Polecane posty

Gość Albert Faja
fikuMikuu dziś to mnie bierze falami, zawsze po spotkaniu z nim albo gdy zobacze jego zdjecie @@@ fikula jak cię bierze falami ,to powinnas sztorm wywołac:P tylko nie od razu tsunami

1 nigdy nie wykazywał chęci w moim kierunku (nie uciekał ale to za mało) 2 ja teraz naprawdę wyglądam jak szara mysz, w przykrótkich mysich włosach, on wolałaby tlenioną blondi

Gość Albert Faja
Fikula peruka?:D

Gość Albert Faja
Dobranoc snij o swoim gorylku :P

1 nigdy nie wykazywał chęci w moim kierunku (nie uciekał ale to za mało) - a niechec wyjazywal? :P 2 ja teraz naprawdę wyglądam jak szara mysz, w przykrótkich mysich włosach, on wolałaby tlenioną blondi - skad wiesz? Tak, Fikulinska, idz spac bo zaczynasz bredzic. My tu sobie jeszcze z Albercikiem podyskutujemy :P

Gość Albert Faja
A fikula powinna go zaskoczyc jako zmysłowa brunetka:D

1. nie wykazywał niechęci 2. wiem, bo tak się utleniłam, to tak patrzył na mnie ;)

"A fikula powinna go zaskoczyc jako zmysłowa brunetka" ale ja nie jestem zmysłowa :(

Fikula, tobie sie naprawde wydaje ze facet, ktory zwraca na Ciebie uwage tylko jak wygladasz w okreslony sposob jest Ciebie wart? Nie stac cie na nikogo lepszego? Widac ten twoj Brunet jest jak Hunter, wiec go olej.

gościu k, każdy tak na mnie patrzył, nawet pani z podstawówki, gdy ja spotkałam powiedziała: 'koniec świata' na mój nowy image.

To porzuc marzenia o ow Brunecie Fikulinska, bo cale zycie ci zejdzie na marzeniach o nim. Tego kwiatu pol swiatu, znajdz sobie kogos sensownego, a przede wszytkim realnego.

ale dlaczego? - moze on jest moim bruentem, tlyko nie ma śmiałości do fikuśnych kobiet?

To nie odpuszczaj Fikulinku. Swoje zycie marnujesz a nie moje. Ja ci tylko chcialam doradzic, a zrobisz jak uwazasz 🌻

a wczoraj pisałaś że mam szansę i mam go zaprosić, zdecyduj się kobieto!!!!!!!!!!!!'

Ale ty pozniej napisalas ze zwraca na Ciebie uwage tylko w okreslonych okolicznosciach, a to zmienia postac rzeczy.

tylko jak mnie widzi osobiście, no i jak zmieniłam image to widziałam że mu sie podoba

Gość Albert Faja
Zapros go na piwo i dorzuc tabletke gwa..... na bank będzie juz twój i pofikasz z nim w łózku:D

Naprawde? To skoro chcesz Bruneta, to czemu wrocilas do szarej myszy, ktora go wcale nie interesuje? Fikula, chcesz byc z kims dla kogo muisz zmieniac image? Do konca zycia bedac z Brunetem bedziesz udawala kogos innego? Jaki to ma sens? Zreszta twoj image nie zainteresowal go na tyle zeby poczynic jakies kroki. Cos mi tu nie gra, krecisz projekcie ;)