Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ide w czwartek na pierwsza randke i nie wiem jakie mam ubrac buty, bo mam tylko

Polecane posty

Gość gość

takie plaskie na co dzien, a chcialabym ubrac sukienke, myslicie ze moge ubrac szpilki? Czy to jeszcze nie ta pora? Kurde, nie chce isc w tych plaskich, a nie mam zadnych botkow na szpilce

Gość gość
O ubranie się nie martw bo zaraz jak przyjdziecie to jego mieszkania to zdejmiesz stanik i majtki i mu się oddasz

Gość gość
Heheszky :D Idziemy na kawe, tj nie wiem czy na kawe, bo w sumie nie powiedział nic, ale na bank nie do niego, ani do mnie też nie. Myślicie, że wyglupie się w tych szpilkach?

Gość gość
ile lat macie?

Gość gość
ciekawe skąd on wie że ty po kawie jesteś łatwa? może wynajął pokój w hotelu na godzinke?

Gość gość
Ubiera się choinkę a nie sukienkę czy buty.

Gość gość
Jeśli szpilki są gustowne a Ty POTRAFISZ w nich chodzić to je zakladaj. Ale najgorsze co możesz zrobić to założyć szpilki i potem przez pół dnia na spacerze kuśtykać potykając się o nierówny bruk i modlić w duchu żeby wreszcie usiąść na tej kawie:) Nie piszę tego ze zlośliwości, sama uwielbiam obcasy ale wiem jaka to męczarnia przejść w nich nawet krótki odcinek np. deptakiem:) Miłej randki

Gość gość
ubierz sukienkę, bo wtedy tylko zdejmiesz majtki i szybko TO zrobicie a przy spodniach więcej kłopotu

Gość gość
autorko tematu, co zrobisz jak on na pierwszej randce złapie Cie za psioche?

Gość gość
kup mocne gumki żeby mu na siusiaku nie pękły

Gość gość
półbuty na szpilce to jeszcze nie ta pora roku, a jeśli jeszcze założysz do nich zimową kurtkę będziesz wyglądać komicznie, kup sobie jakieś buty na obcasie adekwatne do pory roku, w sklepach są teraz mega wyprzedaże kolekcji zimowych

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg