Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EKS mojego faceta znowu jest wolna.. Boję się, że on zechce do niej wrócić :(

Polecane posty

Gość gość

To ona zostawiła go kilka lat temu dla innego chłopaka. Przez te parę lat była z tamtym i teraz znowu jest wolna... Wiem, ze to wyrachowana s*ka i boję się, że zacznie coś znowu kombinować z moim facetem, bo nie będzie chciała być sama, a dobrze wie, że on ma do niej sentyment :O Razem jesteśmy rok, znamy się trochę dłużej, na początku znajomości on wciąż jeszcze bardzo przezywał tę swoją byłą, często o niej opowiadał, jaki był w niej zakochany, a ona tak chamsko z nim postąpiła - zostawiła go dla innego. A teraz znowu jest wolna :O Boję się, co z tego wyniknie, wiem, że nie wygram z nią, to jego pierwsza miłość, zresztą ładniejsza ode mnie, wiem, ze był w niej strasznie zakochany.. Znacie przypadki, ze facet wracał do byłej, po tym jak ona go zostawiła? Myślicie, że jest taka szansa, ze on zechce do niej wrócić?

Gość gość
Wszystko zależy od tego czy dobrze ją roochał, jak su.. będzie chetna na niego to dopnie swego, nie ma bata!

Gość gość
no z takim podejciem kochana to Ty za daleki nie zajdziesz! wes sie w garsc!!!!! jestes z nim ,jestes szczesliwa to po cholere o niej myslisz!badz tylko czujna i to wszystko!i nawet mu o niej nie wspominaj a jak cos zacznie temat to go olej i zmien temat!!!! ona dla Ciebie nie istnieje i tyle!

Gość gość
Wiem, ze jak będzie chciała to dopnie swego, nie mam na to wpływu przecież.. Teraz będę ciągle zyła w stresie, czy czasami czegoś nie kombinują :( Wszystko przez to, że wiem, jaki był w niej zakochany i ma do niej ogromny sentyment.

Gość gość
Daj spokoj,zamierzasz sie zadreczac? Jesli bedzie chcial wrocic to nic nie poradzisz, sila go nie zatrzymasz. A nie wiesz czy bedzie chcial. Przezywanie to jedno, chec powrotu drugie. Zatrujesz wasz zwiazek z takim podejsciem. Jesli odejdzie to unikniesz przynajmniej zycia z kims, kto tak naprawde mial cie w doopie.

Gość gość
Jak ma sentyment to na bank ją wroocha, bez większych oporów i bezie mu super.

Gość gość
Znacie przypadki, ze facet wracał do byłej, po tym jak ona go zostawiła? Myślicie, że jest taka szansa, ze on zechce do niej wrócić? x pewnie i to nie jeden. po co z nim jestes wlasciwie? wystarczy ci tylko to, ze kochasz go? a co w druga strone? nie ma znaczenia ze pierwsza milosc. bo moze byc ich kilka, a skoro tylko tamtą pokochał to sorry,ale albo w koncu znajdzie inna ktora pokocha albo wroci do bylej. ty jestes na przeczekanie

Gość gość
ja nie znam zbyt wielu takich przypadków. chyba że w przypadku dzieciaków 21 letnich. A taki przypadek znam jeden, szajbnięta młoda dziewczyna, z zaburzeniami i chłopak którego nikt nie chciał. Są ze sobą po 3latach rozłąki, co jest dla mnie śmieszne i niefajne. Dojrzali ludzie rzadko do siebie wracają, bo mają świadomość że skoro raz nie wyszło, to nie warto pakować się w to samo po raz drugi. Wątpię by był na tyle głupi by wracać do byłej, ale jeśli zechce iść niech idzie. Po co ci frajer który niczym werter rozchwiany i rozdmuchany wraca do panny która miała go w d***e. Zachowuj się normalnie i ucinaj wszelkie tematy o niej, ona jest nieistotna.

Gość gość
Raczej nie, męska duma- większość facetów w zyciu nie wroci do laski która zostawiła go dla innej

Gość gość
a wspominasz o niej ? skąd wiesz ze jest wolna? rozmawiasz nim o niej?