Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2,900 kg na początku 36 tygodnia, dziewczynka, to dużo?

Polecane posty

Gość gość

Boję się, że przyjdzie mi rodzić wielkie dziecko ;( Przytyła kilogram przez trzy tygodnie ;(

Gość gość
ja urodziłam naturalnie 4500;)

Gość gość
gratuluję, ale ja nie nie mam zamiaru zniszczyć sobie kanału rodnego i kości biodrowych ;/ jestem drobna i 4,5kg nie zamierzam wyduszać na siłę

Gość gość
To dobrze ! Zartujesz , prawda ? Dobry kurczak wazy wiecej niz twoje dziecko /:) Srednia norma to 3 kg , 50 cm. w dniu porodu..

Gość gość
Mój tyle ważył w 37 tygodniu i też tyle samo w 41 tc kiedy to się urodził ,moja lekarka powiedziałam że waga już mu stanęła w tym 37 tygodniu .

Gość gość
To załatw sobie cesarke, a nie biadolisz. Głodz dziecko, moze wieksze nie urosnie, bo twoja du/pa jest najwazniejsza.. Trzeba bylo sobie surogatke wynając.. I drobne kobiety rodza wieksze niz kurczak dziecko , nie jestes jakas wyjatkowa.

Gość gość
To moja corcia w 37 tygodniu ciąży wazyla 3500 kg a jutro termin i niewiem ile bedzie wazyc

Gość gość
36 tydzien - moja dziewczyna waży 2500, sama jestem drobina więc dziecko tez wielkie nie bedzie

Gość gość
U mnie jakos w 37 tc było 3600 jeśli dobrze pamiętam. Córka urodziła się 3 dni po terminie z wagą 3920