Siurentajski 170 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, libedowsky napisał: a umiecie policzyc pole trójkąta majac tylko jego boki bez wysokosci i przy zalozeniu ze to nie jest trójkąt prostokątny i ogolnie ze zaden kąt nie jest rowny 30,45,60 stopni zeby sie nie dalo z sinusów policzyć nie uzywajac tablic ? to zagadka dla nastolatka Wzór Herona? tam się korzystało z sumy boków czy coś takiego chyba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 351 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: nie tak prosto znalezc i nie wszystko jest w necie Nie chce mi się wrzucać i szukać, bo już nie raz cię przyłapałem na tym jak czerpałeś wiedzę z google jeżeli chodzi o twoje rzekome podróże po całym świecie mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: 118 to ponadprzeciętne IQ Sprawdź sobie IQ ogòrka sama zobacz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 170 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie chce mi się wrzucać i szukać, bo już nie raz cię przyłapałem na tym jak czerpałeś wiedzę z google jeżeli chodzi o twoje rzekome podróże po całym świecie mitomanie A ty nawet z googla nie umiałeś czerpać wiedzy jak pchałeś z mozołem bajkę jukońską i twierdziłeś że po całym jukonie karetką jeździsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 146 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Wzór Herona? tam się korzystało z sumy boków czy coś takiego chyba tak sa rozne wersje w jednym jest suma bokow i 1/2 w innym nieco inaczej to zapisane ale wychodzi na to samo i chodzi o to zeby nie korzystac jak zawsze z sinusów etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 170 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kuui napisał: Sprawdź sobie IQ ogòrka sama zobacz Masz 80 najwyżej - jeszcze nie opóźniony ale też żaden bystrzak Do prostych prac się nada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 146 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Masz 80 najwyżej - jeszcze nie opóźniony ale też żaden bystrzak Do prostych prac się nada on raczej nie ma 80 ciu bo jakby mial 80 to by sie umial wyslowic prostym jezykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: Masz 80 najwyżej - jeszcze nie opóźniony ale też żaden bystrzak Do prostych prac się nada Nawet nie wiesz co to jest IQ ogórka nawet niema o czym pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 146 Napisano 1 godzinę temu niepelnosprawnosc lekka to jest cos kolo 60iq wiec ogor na pewno nie ma 80ciu, 80 to ma widmok pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: on raczej nie ma 80 ciu bo jakby mial 80 to by sie umial wyslowic prostym jezykiem Następny mudry. Sprawdź nie piszesz bzdury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 351 Napisano 1 godzinę temu Dwóch deklów jeden urojony docent drugi specjals bełkot i brakuje tylko nienarodzonego syna drewnianej śliwki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 146 Napisano 1 godzinę temu 60 to jest rozwój na poziomie 12 letniego dziecka wiec gdzie ogórowi do 80ciu. 80 to nie jest niskie iq na kafeterii pewnie polowa ludzi ma kolo 80ciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 351 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Siurentajski napisał: A ty nawet z googla nie umiałeś czerpać wiedzy jak pchałeś z mozołem bajkę jukońską i twierdziłeś że po całym jukonie karetką jeździsz Mocne słowa jak ma typa który w dzień swojego ślubu latał jak wściekły za leżakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 0 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kuui napisał: Następny mudry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 785 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Wszystko jest w necie. Nie wszystko. Owszem, treść zagadki jest, odpowiedzi nie znajdziesz. Jestem z forum, na którym kilka osób tworzy własne zagadki, łamigłówki i co tylko ich wyobraźnia im podpowie. Odpowiedzi wysyłałam na pv do autora, on ich nie publikuje dlatego są ciągle do rozwiązania przez nowych graczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 48 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 31 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Mocne słowa jak ma typa który w dzień swojego ślubu latał jak wściekły za leżakiem Co tam Promyku? Ja kontynuuje naukę Ale oczywiscie zaraz znienacka zasnę Edytowano 1 godzinę temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 48 Napisano 44 minuty temu Dobranoc, miłych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach