Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnlyDreams

ktos ma dobry przepis na zoladki drobiowe

Polecane posty

Jw, potrzebuje przepis na zoladki drobiowe, taki sprawdzony. Mam kg tych zoladkow, cebule, pomidory, pore, marchewke, grzyby lesne tez sie znajda, pieczarki mam chyba jeszcze w lodowce, smietane tez mam - ale nie wiem czy wypada mieszac wszystko ze soba :D a na to wszystko mam dzisiaj ochote :D o o podzielcie sie przepisem! ale szybko, bo troche sie to gotuje, a ja bym chciala jeszcze zdazyc to zjesc :D

Gość gość
jak tam twój płód z igły?

to nie temat o plodach a o przepisie, ktory mi jest teraz bardzo potrzebny ;) wiec, wybacz, chcesz o plodach pogadac to sobie nowy temat zaloz

Gość gość
zrobiłaś już pedro peruke z włosów z klaty?

Gość gość
a probowalas w sosie chrzanowym? niebo w gebie :classic_cool:

Gość gość
uwielbiam zoladki drobiowe, ale nie znam przepisow. ja to robie tylko gulasz czyli zoladki w sosie z cebulka z ziemniakami albo tylko je gotuja np w zupie i zjadam zwykle posolone ugotowane bez dodatkow.pychotka

ajj dzieci, Czy ja wygladam na noxelie? mnie tak latwo nie da sie sprowokowac ;) No wiec jak z tym przepisem? daje Wam 15 minut i ide do kuchni ;)

no tak to ja tez lubie, np w rosole ;) ale teraz mnie naszlo na cos zupelnie innego :) w kazdym badz razie dziekuje za wpis :)

Gość Akacja6
Ja robię w sosie musztardowym. Żołądki ugotowane pokrój. Rosołek po ich gotowaniu zapraw mąką, śmietaną i musztardą. Dopraw do smaku solą i cukru (troszkę). Smacznego.

Gość gość
zoladki drobiowe, co to jest?? napisz poprawnie

Gość Akacja6
A zamiast musztardy możesz dać chrzan. Też wyjdzie pysznościowy sos :)

nie posiadam polskich znakow na klawiaturze. Z musztarda, hmm.. gdyby ta portugalska musztarda byla dobra to pewnie bym zrobila, ale niestety to jedna z najgorszych musztard jakie kiedykolwiek w zyciu jadlam, wiec sobie odpuszcze :) Moze kiedys jak zdolam kupic polska w sklepie ruskim :) Dzieki - notuje na przyszlosc :)

dobra, to ja chyba jednak ide uzyc wszystkiego co powyzej ;) ciekawe co mi z tego wyjdzie :D