Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staraczka na Grudzień

GRUDNIÓWKI 2015

Polecane posty

Gość Staraczka na Grudzień

Łączmy się staraczki i przyszłe mamuśki :) Zakładam wątek, bo w tym miesiącu zaczynamy :)

Gość byćmożeprzyszłamamusia
ja też liczę na grudzień :) mam nadzieję, że za miesiąc się dowiem

Gość gość
coś nas mało ;) musimy poczekać z miesiąc

Ja właśnie jestem po dniach płodnych (mam od wczoraj biały gesty śluz). Stosunek z partnerem miałam w 14, 17 i 19 dniu przy cyklach około 30-32 dniowych. Czekam na @ która ma być 5 kwietnia- jeśli nie będzie to testuję ;). Jeśli by się udało to byłby wspaniały prezent w Wielkanoc :) no i na kolejne święta bo termin byłby w grudniu.

Hej dziewczyny ! dzień mojej owulacji przypadł na 21 marca. Zrobiłam test owulacyjny więc jestem pewna. Był to drugi miesiąc starań o naszego skarbka - zarazem pierwszego dziecka. Czekałam z niecierpliwością na dzień 4 kwietnia żeby zrobić test ciążowy i nie wytrzymałam ... zrobiłam go 28 marca ;) i pokazała się druga kreseczka. Co prawda blada ale później zrobiłam kolejne (w następnych dniach) i kreseczki były mocniejsze aczkolwiek nie tak mocne jak ta która pojawia się zawsze. Jestem przeszczęśliwa. Jeszcze nikomu z mężem nie powiedzieliśmy. Czekam na wizytę u ginekologa. Umówiłam się na 27 kwietnia. Cały czas chce mi się spać, kilka dni bolały mnie piersi teraz przeszło no i mam lekkie bóle podbrzusza. Nie wiem czy nie powinnam iść wcześniej do lekarza ale dzwoniłam do kliniki ginekologicznej gdzie umówiłam się na wizytę i babka z rejestracji powiedziała, że najwcześniej powinno iść się do lekarza mdz. 6-7 tygodniem ciąży. Gdybym teraz poszła to jedynie zrobiliby mi badanie na hcg. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. A jak Wasze starania? Cieszę się że trafiłam na to forum bo przynajmniej można popisać z kobitkami, które przeżywają to co ja ;) pozdrawiam ;)

zapomniałam dopisać, że jak wszystko będzie dobrze ;) to termin porodu przypadłby na ok. 14 grudnia ;)

Gość gość
andzia jest już temat na grudniówki 2015