Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawil mnie w ciazy, znalazl sobie inna :(

Polecane posty

Gość gość

Bylam z facetem w zwiazku 6 lat. Okazalo sie, ze jestem w ciazy. On ma 25 lat, ja 22. Nie czuje sie odpowiedzialny jako ojciec. Zostawil mnie sama, nie interesowal sie ciaza w ogóle, nie chcial tego dziecka. Teraz, kiedy jestem w 9 miesiącu dowiedzialam sie, ze ma inna... 20 latkę, ktora do zbyt mądrych ludzi nie nalezy, wręcz do tych rozwiazlych. Mimo wszystko ja go nadal kocham... Tlumaczylam tej dziewczynie zeby poczekala aż urodzi nam sie dziecko, ze moze on sie zmieni, ze wroci... Ja nic nie obchodzi. Uważa, ze on teraz ma ja, a dziecko i ja to druga sprawa. Boli mnie to, ze on ja moze pokochać... Mnie traktuje jak powietrze. Nie pisze, nie dzwoni, nie odbiera jeśli proszę o cos waznego... Nic... Nie umiem sobie z tym poradzić. Czy warto o niego walczyc?

Gość gość
Wprawdzie dziecko nie jest jego ale powinien ze mną to dziecko wychowywać.

Gość gość
nie rozumiem jakim cudem można zaliczyć wpadke przy takiej wiedzy o zabezpieczeniach. Oszczedzaliscie na antykoncepcji, pozwalalas na to to teraz jest jak jest. Walczyc to możesz co najwyżej o alimenty dla dziecka a nie o takiego palanta, ktory cie wykorzystal, pociupcial i poszukal nowej d**y

Gość gość
Dziecko jest jego. Ktoś sie podszywa.

Gość gość kora nec
Przede wszystkim nie walcz o niego bo nie jest tego wart. Ona go sama zostawi za nie długo będzie jej przeszkadzać z czasem ze ma dziecko i alimenty na glowie drugie jest rozwiązła nie czuła to jemu zle wróży i znajdzie inny obiekt uczuć jest za młoda na to by przyjąć zobowiązania partnera czyli jego. On sam jak pieskek z pod kulonym ogonkiem przyjdzie do ciebie, a ty się nie denerwuj i nie stresuj tym. Wróżka kora postawiłam ci wróżbę z wahadełka dla ciebie darmowa. Pozdrawiam

Gość gość
a na cholere Tobie i dziecku ten kretyn?? Daj sobie z nim spokój, niech tamta go bierze, jeszcze jej podziekuj ze Cie uwolniła od debila

Gość gość
Skoro go zdradzasz to Cie zostawił! Co to a nowa moda wśród młodych kobiet na notoryczną zdradę partnera!

Gość gość
Dlaczego go zdradziłaś?

Gość gość
nie rozumiem jakim cudem można zaliczyć wpadke przy takiej wiedzy o zabezpieczeniach. x ano takim cudem ze zaden srodek nie daje 100% gwarancji, bo nawet jak sobie macice usuniesz , to mozesz zaliczyc ciaze pozamaciczna, autorka ma nauczke na całe zycie ze za fajne bzykanie sie placi, ten koles zreszta tez zaplaci i podejrzewam ze nie raz

Gość gość
Dlaczego chcesz wychowywać z nim dziecko skoro on nie jest jego ojcem?

Gość gość
To on jest ojcem dziecka i nie zdradzalam go, powtarzam raz jeszcze. Ktoś sie,podszywa.

Gość gość
Dlaczego ktoś się podszywa pode mnie ? Dziecko nie jest jego ale i tak chciałabym wychowywać je z nim. Nie chcę teraz zostać sama!

Gość gość
Poprostu on juz cie nie kocha. Faceci nie maja takiej wiezi z dzieckiem jak matka. Watpie, zeby cos sie zmienilo. Modl sie zeby tylko alimenty placil.

Gość gość
Nie zostałbym z kobietą, która mnie zdradziła!!