Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawil

Zostawił mnie i milczy

Polecane posty

Gość KK_99
Bla Bla Bla... takie lanie wody. Jestes kolejna. Jak dasz sie tak traktowac to Twoj problem. Ale jestes jeszcze mloda laska! Szanuj sie i nie marnuj zycia! A teraz powiem jak do Kobiety: Faktycznie on cie kocha i sie stara. Musisz mu wybaczyc jednak, ze mimo to, iz bardzo chce dac Ci wiele, jeszcze do tego nie dorosl. Kocha Cie niewatpliwie, ale nie dojrzal do powaznego zwiazku. Jest super facetem i wybacz mu, ze nie potrafi z Toba rozmawiac szczerze, nie okazuje juz uczuc... na pewno chce dobrze.

Gość gość
KK, chyba to nie bylo do kobiety tylko do "blondynki" (nie obrazajac blondynek).

Gość KK_99
A skad mam wiedziec, jakiego kolory jest glowa panny zostawionej...? Staram sie wyjasnic, co zrobil jej chlop.

Gość gość
Napisales ze sie stara, kiedy i jak? Bo facet w jego wieku powinien dazyc do samodzielnosci, a on z mamusia i nie chce z kobieta zamieszkac....i jeszcze strzela fachy - no czysta milosc i staranie sie.

Gość KK_99
jestes facetem?

Gość zostawil
Nie jestem blondynką :-) Ja mu narazie dałam spokój, nie piszę, nie nalegam, ale będę chciała, by mi to wyjasnił, nie pozwolę się tak traktować! Jesteśmy dorośli, więc mogę od niego wymagać wyższego poziomu niż od jakiegoś nastolatka!

Gość KK_99
wymagac sobie mozesz... jak nie bedzie chcial to ci nic nie wyjasni albo cos nasciemnia, abys sie odczepila. Uwiez mi, tacy potrafia byc faceci. Proponuje: odpusc i nie wnikaj. Zyj i idz tylko naprzod!!!! Jestes pewnie fajna kobietka i niech to on zaluje, ze Cie olal.

Gość zostawil
Odezwał się, odpisał tylko "U mnie wszystko w porządku", na żadne pytanie nie odpowiedział, a gdy napisałam, że chyba musimy się spotkac i porozmawiać, bo widzę, ze coś się dzieje, odpisał, że on sobie odpoczywa i lezy i że nie ma czasu! Tak więc, nadal nie wiem, o co chodzi i z jakiego powodu ta ironia w jego sms-ach, kiedy jeszcze kilka dni temu był czuły i wydawał się kochający. Nie odpisał na pytanie, czy mu jeszcez na mnie zależy, więc wnioskuję, ze to koniec.

Gość gość
Daj se spokój. ...sama widzisz co Ci odpisal