Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie, czy myslicie ze III wojna swiatowa jest realna?

Polecane posty

Gość gość

jakoś się boję tego co się dzieje na swiecie :(

Gość gość
Nie bój się, bo stres szkodzi. Nie będzie wojny światowej, bo istniałaby groźba że ktoś użyje atomu, co nie pozostałoby bez wpływu na inne kraje (promieniowania, opady radioaktywne). Wojny ciągle toczą się na świecie, ale póki co Polsce nic nie grozi - wbrew histerycznym nagłówkom z brukowców Putin nas nie zaatakuje, bo i po co? Aneksja Krymu (który i tak był ruski) i przebicie drogi na Krym przez miasta graniczące z Rosją, w których są fabryki, m.in. silników. Większym zagrożeniem są islamiści.

Gość gość
zjadło mi kawałek tekstu, w każdym razie aneksja kawałka Ukrainy, która nawet nie miała ustalonych oficjalnie granic się opłacała.

Gość gość
jest realna

Gość gość
jak najbardziej ! ale ja za ten kraj walczyc nie bede nie poswiece sie , zniszczyli moj kochany kraj i nic juz z niego nie ma nic dla ludzi nie zostawili

Gość gość
a co zrobisz? jesli swiatowka to nie bedzie gdzie uciec :(

Gość gość
w aglii sie schowam przezyli juz tyle to i to przezyja

Gość gość
pewnie że realna poczytaj przepowiednie fatimskie, królowej saby, nostradamusa czy ojca Pio wszyscy widzieli to samo... to co nas czeka jest nieuniknione ale kiedy to sie stanie niewiadomo napewno machina już ruszyła... ja mam 2 dzieci i nie jest mi lekko ale wojny wolę nieprzeżyć

Gość gość
tez mysle,ze jest realna i to bardzo.

Gość gość
Nie jeszcze nie teraz .Jeszcze calkiem niedawno byla II swiatowa.A tak poza tym jaka aneksja Krymu?Rosja tylko zabrala to co swoje.Krym byl Rosyjski dluzej niz istnieja Usa a oddany byl jako prezent podczas rozpadu Zwiazku Radzieckiego .Jakims dziwnym trafem Krym oddal Chruszczow ,ktory by the way byl sam Ukraincem.Wtedy tez bylo przeprowadzone referendum i wbrew woli ludzi oddali ich pod okupacje Ukrainska.