asialeczka 0 Napisano Marzec 6, 2015 2 dni temu pojawilo sie brazowe plamienie. Z dnia na dzien jest coraz obfitsze. Mam nieregularne okresy. Ostatni mialam 24.12.2014 i skonczyl mi sie 31.12.2014 i powinnam dostac okolo konca stycznia, lecz nie dostalam i caly luty rowniez nie mialam okresu. 21.01 bylam u ginekologa i poprosilam o tabletki anty. Mialam je zaczac brac z 1 dniem miesiaczki. Dzis wzielam pierwsza tabletke lecz nie wiem czy dobrze zrobilam. Ciaze tez raczej wykluczam bo 2 tygodnie temu zrobilam 2 testy ciazowe i oba wyszly negatywnie. Wiecie dziewczyny co to moze byc? Pomozcie prosze, umieram ze stresu. :( Dodam jeszcze, ze nie mialam zadnych objawow okresu. W ogolr mnie piersi nie bola, podczas tego plamienia brzuch mnie tez nie boli. Boje sie strasznie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2015 to nic przeczytaj dokładnie ulotkę i lepiej postępuj tak jakbyś nie zaczęła z pierwszym dniem cyklu.. to tam chyba przez pierwsze opakowanie bedziesz musiała sie dodatkowo zabezpieczać. Nie panikuj a nóż akurat sie rozkręci miesiączka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asialeczka 0 Napisano Marzec 6, 2015 pomozcie :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2015 Czy przed plamieniem się bzykałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2015 Myślę że lepiej jak by ci dala luteinę na wywołanie miesiączki, zbadaj hormony ewidentnie ci wariują. Nie stwierdził ci żaden lekarz PCOS ? albo innego zaburzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asialeczka 0 Napisano Marzec 7, 2015 Tak. Był stosunek tydzien temu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asialeczka 0 Napisano Marzec 7, 2015 Bralam tabletki dopochwowe na grzybice pochwy i jakas masc tez na grzybice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2015 jak się martwisz too idź do gin i sprawdź co się dzieje... jeśli ciąża to lepiej żebyś przerwała branie pigułek jak najszybciej, wolisz chyba zdrowe dziecko. A jak nie too pokieruje jak dalej masz posttępować. Nie wstydź się pytać po to są lekarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2015 2tyg temu był test robiony a tydzień temu stosunek więc jaka pewność że ciąży brak? Jeśli te plamienie to okres to wszystko ok. Dla pewności możesz przez pierwsze opakowanie dodatkowo uważać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2015 dziewczyny czytajcie ulotki.... pisze wyraznie na ulotce każdych tabletek anty, że plamienie międzycykliczne występuje prawie zawsze przy dwóch pierwszych opakowaniach i ze jest to normalne.. nie siejcie paniki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asialeczka 0 Napisano Marzec 9, 2015 Robilam jeszcze wczoraj test ale rowniez wyszedl negatywnie. Plamienie nie moze byc przez tabletki bo wystapilo przed wzieciem tabletek. Pierwsza tabletke wzielam dopiero na 3 dzien plamienia bo nie wiedzialam czy to byl okres bo nigdy nie mialam takiego brazowego plamienia. Biore narazie te tabletki bo nie chce przerywac a wizyte u gina mam dopiero na za tydzien.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2015 Czasem, gdy macicy wyściółka nie jest wyeliminowana resztki moga pozostać w macicy prawie miesiąca. W tym stanie ciało kobiety wyrzuca starą podszewke macicy. Zrzuty te są zwykle obserwowane przez prawie trzy dni, po których kobieta powinna uzyskać jej normalnego okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2015 http://alldischarge.com/brown-discharge-instead-of-period/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach