Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Dlaczego Brunet nie chce fikać?

Polecane posty

Gość goscona
Im wystarczyłoby skucie kajdankami i klaps w pośladek. Hardcore to podduszenie na równi z wizytą w sexshopie ;)

Gość B3N
Dobra, pytanie 4all : czy można delikatnie kochać sie z kobietą, żeby jednocześnie było ostro ? :) Wizyta w sexshopie jasne, ale drogo, taniej w necie :)

Gość goscona
Koleżanka czytała z wypiekami na twarzy. Było widać jak jest podniecona, opowiadała jak bardzo by chciała takiego seksu ale gdy porozmawiała z mężem On zagroził rozwodem. Powiedział, że nigdy na Nią ręki nie podniesie.

Gość goscona
Lubię chodzić do sekshopu. Miło mi się z panem sprzedawcą rozmawia, zawsze doradzi ;) Czy można delikatnie i ostro? Można.

Gość B3N
współczuję Twojej koleżance takiego męża. i głupi jest, bo widok naprawdę rozpalonej kobiety jest dla mężczyzny nie do pobicia.

Fikulina, masz dzis zly dzien czy jak? Tak nisko jeszcze chyba nigdy nie upadłaś. Sio spać!

Gość B3N
ha ha, jak jak już, chodzę do takiego gdzie obsługują panie :D największe s.shopy widziałe we Frakfurcie am Maine, dużo większye jak dobra "biedrona" :)

Gość gość
Kiedyś jej trochę opowiedziałam, jak to wygląda. Że książka to jedno, a to jak stoisz nago z podpiętymi rękami nad głową zdając się na wyobraźnię partnera to zupełnie co innego.

Gość goscona
Ty wolisz kobiety Brunecie, raczej dobrze :P Kijem? :-o nie. Ale lubię próbować i później się wypowiadać.

Gość B3N
dawno temu czytałem, chyba Wisłocka pisała, że niektóre fantazje lepiej, zeby pozostały w marzeniach, także i dlatego, że można sie zawieść na ich spełnieniu. Ale pare klapsów, delikatnych oczywiście może przynieść efekt nie gorszy, jak porządna i długa gra wstępna :) dziękuję koleżance za potwierdzenie, że seks może być jednocześnie ostry i delikatny :P :) :D

Gość B3N
Jasne, że wolę kobiety, jakbym zobaczył gołego faceta w moim łóżku, mógłbym odruchowo zabić!!!!!! Dlatego nawet jak kiedyś trójkąt by wyskoczył, to tylko z kobietą na trzeciego :) Ale to raczej niemożliwe, poza tym jedna kobieta ma tyle możliwosći, że dwóch nie potrzeba :P :P :P

Gość goscona
Osobiście wolę jak role w łóżku się zmieniają. ;) A fantazje lubię wyciągać i realizować, raz się żyje.

Gość gość
Ależ do takiego seksu - BMS - potrzebne są odpowiednie predyspozycje psychiczne. Nie każdy się do tego nadaje, więc znów nie wiesz, o czym piszesz Fiku. Mylisz pojęcia. Seks polega na DOBROWOLNYM i WZAJEMNYM sprawianiu sobie rozkoszy, czy to do Ciebie jest w stanie w ogóle dotrzeć? Nie dziwię się, że jesteś sama, brakuje Ci podstawowego elementu, aby stworzyć związek, nawet czysto seskualny - nie potrafisz wyjść poza granice własnego, bardzo ograniczonego sądząc po wypowiedziach, umysłu oraz nie rozumiesz, że ludzie mają różne potrzeby, kobiety także. Mnie nie dziwi nic, natomiast nigdy nie zgodziłabym się nawet dla ukochanego zrobić w łóżku czegoś, co w moim mniemaniu uwłaczałoby mojej godność, zagrażałoby poczuciu bezpieczeństwa, upokarzałoby mnie. Ty naprawdę nic nie kumasz, jak głupia nastolatka. Mam 20 letnią córkę, która akurat obrała drogę naukową i nie w głowie jej stałe związki, co oczywiście prowadzi do ubogiego doświadczenia seksualnego, co nie znaczy, że go nie ma, ale ona przy Tobie to gejezer mądrości, wiedzy i przede wszystkim tolerancji i otwartości. Zacznij się uczyć, poczytaj sobie, co i jak, bo niestety masz braki. Ucz się od seksuologów, mnóstwo jest takich książek, a nie czerp wiedzy ze szmatławca jakim jest Grey (szkoda czasu na literaturę taki niskich lotów) czy z p****li. Wstyd, stara baba a głupia :O

Gość gość
*BDMS

Gość gość
No to mi zostało jeszcze do realizacji, 2M1K. Nie lubię się dzielić mężczyzną, a kobieta jako obiekt seksualny na mnie nie działa. Choć i takie epizody miały miejsce. ;)

Gość B3N
A z drugiej strony, moja dama nie lubi sie wiązać, nie lubi klapsów i też nie za bardzo lubi "misiowanie" . Ale czasem, jak wchodzą takie klimaty, to wszystko naraz, i konieczna folia pod prześcieradło, bo potem materac trzeba suszyć. No , teraz to już dopiero fikołek zacznie mnie wyzywać :)

Gość goscona
19:41 autoryzuję

Gość B3N
No. otóż to, co kto lubi i co komu pisane.

Gość B3N
jak to gdzie? tam gdzie zawsze. i to od tylu lat, że ty możesz tylu nie mieć.

Gość gość
Hmm wytrysk kobiecy? B3N? Ale chyba na tym seks polega, na przyjemności dla obojga. Kiepsko jak się pary w tym temacie rozmijają. Wszytko zaczyna się w głowie..

Gość B3N
nie wiem, gdzie tu poświęcenie, facet dojdzie raz albo dwa, a kobieta kilka. i kto sie poświęca bardziej ? :P