Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAllldrgtrh

Czy ma ktoś podobny problem, że jego mama lub tata jest uzależniona od gry kom.?

Polecane posty

Gość gośćAllldrgtrh

Czy ma ktoś podobny problem, że jego mama lub tata jest uzależniona od gry komputerowej? Naprawdę uzależniona ze wszystkimi konsekwencjami jakie niosą za sobą uzależnienia. Ja już nie mogę tego znieść!!!

Gość gość
ja jestem mamą uzaleznioną od farmville. moja corka tez nie moze juz tego wytrzymac :(

Gość gośćAllldrgtrh
No to Ci powiem, że to jest straszne. Wiesz jakie to przykre, gdy widzisz, że dla Twojej Mamy ważniejsza jest gra i ludzie z gry niż Ty i pozostali członkowie rodziny? Nie jest ważne, że Ty na nią liczysz, ważne jest, że ludzie z gry na nią liczą! Przy uzależnieniu od gry jest tyle sytuacji potwierdzających ten fakt, których osoba uzależniona nawet nie dostrzega, że naprawdę ciężko to znieść. I jest coraz gorzej... Niestety wpływa to też na uczucia w stosunku do osoby uzależnionej, myślę, że tego wszystkiego nie da się już naprawić. Pomyśl, że Twoi bliscy będą z Tobą do końca życia, ludzie z gry przeminą i tak naprawdę mają Cię gdzieś, dlaczego więc oni są ważniejsi? To nie oni będą przy Tobie, gdy się zestarzejesz. Osobiście już zaczynam wpadać w stany depresyjne, ta sytuacja odbija się na wszystkich, a mnie zaczyna przerastać. Tak się nie da żyć. Tylko mama zadowolona i nieświadoma problemu...

Gość gość
moja jest uzalezniona od gry na komorce :O