Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mi mówia ze beda głosować na Dude

Polecane posty

Gość gość

A jak u was?

Gość gość
która to ta Duda? Wandzia?

Gość gość
I bardzo dobrze ,czas na zmiany.!!!!

Gość gość
U nas to samo . Ale co z tego jak sie komputery popsuja i zas Komorowski wygra

Gość gość
Ja głosuję na Dupę

Gość gość
i znów oszołomstwo popsuje stabilny układ polityczny . na szczęście chyba się i tym razem nie uda

Gość gość
Tez na Dude i moi znajomi mówią to samo

Gość gość
Stabilny dla kręconych afery platfusow z cwanymi chlopami ?

Gość gość
I prawidłowo. Widać że obracasz się wśród myślących ludzi :)

Gość gość
u mnie też cała rodzina i większość znajomych których znam twierdzą że będą na Dudę głosowali. 2 osoby na JKM i 2 na Kowalskiego z Ruchu Narodowego, a 1 na Ogórek. Nie znam nikogo kto chwalił by Komorowskiego i platformę

Gość gość598
u mnie w domu (5 osób) na Dudę, poza tym wielu znajomych również. Myślę że wielu ludzi dostrzega że Komorowski ośmiesza swoim zachowaniem Polskę , Polaków i urząd prezydenta

Gość gość
patologia głosuje na Dude

Gość gość
A jeszcze większa hołota na Komora

Gość gość
nie ma większej hołoty niż patologia głosująca na Dude

Gość gość
U mnie w rodzinie jest pół na pół Duda i JKM, ale w II turze ci co za JKM deklarują że zagłosują na Dudę. W pracy też wszyscy za Dudą.

Gość gość
Większej patologii niż platfusy nie widziałam :D

Gość gość
U mnie także większość na Dudę albo innych kandydatów (nikt na Komorowskiego). Ogólnie wszyscy twierdzą że głosować na ludzi z PO, to to tak jakby dawać pluć sobie w twarz i mówić że deszcz pada :)

Gość gość
Widocznie jesteś otoczony samymi roszczeniowymi sierotami PO PRLu

Gość gość
gość dziś Większej patologii niż platfusy nie widziałam > to znaczy, że musisz iść do okulisty, bo większość to patologia oprócz PO

Gość gość
Dziwne że wszyscy mówią że głosują na Dudę, a w tych medialnych "sondażach" wmawiają że Komorowski ma takie poparcie. Ale to w sumie nie nowość. 2 sprawa że platfusy boją się głośno mówić na kogo głosują bo nie mają argumentów ... Głosują bo ktoś tam głosuje..

Gość gość
Komor jak i Duda nie maja żadnych argumentów aby za nimi głosować, obydwoje są z Układu koryciarzy. Tylko Korwin jest zdecydowany na rozwalenie tego złodziejskiego systemu.

Gość gość
PO to największa patologia i wrzód na Narodzie Polskim. To jest Platforma Oszustów, która nie spełniła ani 1 obietnicy. Platforma zakłamana już w samej nazwie "obywatelska". Taka obywatelska że każdy projekt obywatelski odrzuca i mięli w niszczarkach setki tysięcy podpisów Polaków, a ich prezydent tylko przyklepuje kolejne ustawy niszczące kraj. ustawy często głosowane po nocach przemilczane w mediach gł.nurtu które grają z nimi do 1 bramki. Tylko ludzie nie potrafiący myśleć samodzielnie głosują na PO i ludzie podatni na manipulacje.

Gość gość
gość dziś Fakt, ale jak widzę co wyrabia Komor to w II turze jestem skłonny oddać głos na Dudę. Ten przynajmniej ma jakąś prezencje, zna języki i może chociaż na krzesłach stawać nie będzie ;-)

Gość gość
My na Dude 3os.

Gość gość
ja na k***ina

Gość gość
co wyrabia Komor?

Gość gość
To jest fakt że na PO głosują ludzie nie potrafiący myśleć samodzielnie czerpiacy wiedzę z kolorowych gazet i szklanych ekranów. I tu Korwin ma racje że w d**kracji rządzą ludzie głupi bo ludzi podatnych na manipulacje jest zawsze więcej. I tu wystarczy test z jakąkolwiek osobą znającą się na tzw magii czyli niczym innym jak wciąganiem ludzi w pułapki umysłu. Zawsze takie osoby występujące przed widownią potrafią wpłynąć na ok 75% ludzi na widowni. Np robiąc jakiś test i pytając "kto pomyślał w tym momencie o danej liczbie" zawsze 3/4 widowni daje się zmanipulować niezależnie z jakich są warstw społecznych, jakie mają wykształcenie. Tak samo jest w Polsce.

Gość gość
W Polsce tzw media informacyjne są finansowane przez wpływy z zagranicy (są własnością koncernów zagranicznych np niemieckich) , one nie są POLSKIE, a jedynie POLSKOJĘZYCZNE i wiadomo że będą zawsze manipulować tak żeby wmówić Polakom że to PełO jest dobre bo oni realizują antypolską, prozachodnią politykę, pomagają upadać wszystkiemu co Polskie, sprzedają za bezcen co polskie. Te media zawsze będą promować tych którzy Polskę osłabiają a nie tych którzy chcą Polski Silnej , mądrze zarządzanej.

Gość gość
i mają racje.

Gość gość
podrzucam :classic_cool: