Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mi mówia ze beda głosować na Dude

Polecane posty

Gość edzio doręczyciel
to może Ferdka sobie wybierzmy,człowiek znany,w wielu dziedzinach oblatany,wykształcony,mąż,ojciec i teść,dobry sąsiad i obywatel,nie skalany układami,takiego wodza nam potrzeba...

Gość gość
widziałem sondaż,w którym JKM jest na pierwszym miejscu,koniec świata normalnie,ciekaw jestem kto i gdzie takie badania robił,chyba jakiś szarlatan na oddziele psychiatrycznym...

Gość ja Prezydent
na komora nie bo POwska marionetka na dude nie bo PIS nie cierpie, na ogórek nie bo mam dośc patrzenia na czerwone mordy milera i UBecji na Januszów nie bo oszołomy na reszte nie bo to zielone ludziki,ludzie z nikąd.

Gość gość
Ja głosuję na Kukiza, trzeba oderwać stare świnie od koryta, dlatego głosuję na osobę spoza układów partyjnych, spoza rządzącej obecnie kliki. Poza tym, nawet jeśli za Kukiza nie będzie lepiej(gorzej już raczej nie będzię, bo gorzej już być nie może), to przynajmniej z pieśnią na ustach(wszak Kukiz to muzyk) :)

Gość oficer prowadzący
gość dziś widziałem sondaż,w którym JKM jest na pierwszym miejscu,koniec świata normalnie,ciekaw jestem kto i gdzie takie badania robił,chyba jakiś szarlatan na oddziele psychiatrycznym... aaa wasz problem urzędasy jest taki że zarabiacie niezle pieniądze z naszych podatków, i jak tu szczerze wielu pisze, jest wam dobrze Mnie też jest dobrze bo zarobiłem za granicą ale nie jestem już w stanie oglądać tych spasionych ryjów w TV, ciągle tych samych:-O

Gość Greg74
niestety, ale wygra Bul. żeby wygrał Duda potrzebny jest naprawdę jakiś cud, bo społeczeństwo jest totalnie zlemingowane i najgorsze, że wyjścia z tej sytuacji nie widać. ewentualnie Majdan.

Gość gość
Jak wygra Bul będzie tragedia narodowa.Duda musi wygrać

Gość gość
Duda nie rozwiązuje żadnych problemów, dalej będzie tkwił w tym samym syfie co Bronek, zmieni się tylko morda w pałacu.

Gość gość
Nikt nie zajdzie wysoko oprócz Komorowskiego i Dudy/patrz elektorat PO i PIS/.Niestety,no chyba,że jakiś cud.

Gość gość
Duda nie będzie prowadzony przez wiadomych ludzi

Gość Greg74
najlepszym kandydatem, ale z bardzo niskim poparciem jest G. Braun, więc trzeba zagłosować na A. Dudę. nie głosujcie w żadnym wypadku na JKM kreta PO ani na niepewnego Kukiza.

Gość gość
Tak, tak, Duda sterowany przez Jaro z tylnego fotela i całe żydostwo. A po za tym Duda i bandzie czworga znów się uda. Ech lemingi, lemingi. Ręce opadają

Gość Greg74
@ gosc o jakie żydostwo ci chodzi? sprecyzuj. to ze wschodniego wybrzeża Stanów Zjednoczonych? Duda na pewno nie sprzeda polskich lasów na odszkodowania dla Żydów.

Gość agisz123
duda! i tylko on!! bronek to śmieć !! pozdrawiam!

Gość Greg74
no i stał się cud! jeszcze w kwietniu było to "mission impossible".