Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mi mówia ze beda głosować na Dude

Polecane posty

Gość gość
Jak patrzę na wasze wpisy.. To chyba jednak zaglosuje na Komora, bo nie chce by Pis wrócili do władzy. Duda nic nie zaproponował dla mnie. Biedna nie jestem, rodziny wielodzietnej nie mam, katolik ze mnie średni, nie mieszkam na wsi, trwam nie oglądam, mieszkanie swoje mam, nic mi to an Duda dać nie chce wiec nie widzę powodu by na niego głosować. Pani Ogórek jakaa taka cicha. Grodzka wpiera frankowiczow...ja kredytu nie mam. Palikot nic nie robi tylko gada. Kukiz to pisowiec. W pierwszej turze chyba zaglosuje na Adama Malysza a w drugiej Na Komora

Gość gość
też tak uważam

Gość gość
A co takiego strasznego było jak PiS byl u władzy ?

Gość gość
"Kukiz to pisowiec" ........ żenada. Dla każdego leminga każdy kto PO krytykuje to pisowiec :D

Gość gość
Dokładnie, ciekawe co takiego strasznego było za rządów PiS. Bo ja nie pamiętam nic strasznego. Jedynie ujadanie w mediach gł nurtu itd... mediach polskojęzycznych ale finansowanych przez zagraniczny kapitał, którym nie pomyśli są rządy ProPolskie tylko ProZachodnie dlatego wolą obecny układ rozprzedający za bezcen Nasz kapitał Narodowy, a robią wszystko by zaszczuć PiS. Nie wiem czemu niektórzy dają sobie robić z głowy kibel który przyjmie wszystko czyli każde g... serwowane przez ów koncerny medialne.Zamiast czerpać wiedzę z ekranów i kolorowych pism lepiej czasem wyłączyć tą tubę i sięgnąć po fakty. A fakty są takie że za rządów PiS złoty był najmocniejszy. Pamiętam o ile wszystko było tańsze niż teraz, najniższy kurs euro, wszystko powoli zaczynało się stabilizować tylko PełO ujadało. PełO, która od tamtej pory jak już wyszarpało władzę PiSowi NIE ZROBIŁA NIC CO OBIECAŁA. Zero spełnionych obietnic. Partia Oszustów, która w nazwie ma "obywatelska", a każdy obywatelski projekt odrzuca i niszczy w niszczarkach setki tysięcy polskich obywateli.... Przewala kolejne sprowadzające Polskę na dno ustawy, ustawy często głosowane po nocach i przemilczane w mediach.Kto by im jeszcze ufał? Jak można marnować głos na platfusów po tylu latach kłamstw, afer zamiecionych pod dywan?

Gość gość
PełOwski argument jest często taki "Ale zobacz jak się Polska zmienia" co jest żenującym argumentem. Bo Polska i tak czy siak musi się zmieniać . Mamy poprlowską infrastrukturę itd... Wiadome że zawsze będziemy się zmieniać. na coś muszą isć te pieniądze zfunduszy itd...Pytanie tylko czy oby na pewno tak wolno byśmy musieli sie rozwijac gdyby nei przekrety i czy oby na pewno za takie grube pieniadze nie mozna byłoby wiecej zrobic i czy oby na pewno wszystkie inwestycje są przemyślane? Np pociagi pendolino = Grube miliony wydane a pociagi nie nadaja sie na nasze tory... Tymczasem Polska produkuje nowoczesne pociagi PESA i sprzedaje je na zachód... Zamiast kupić NASZE POCIAGI nieodstepujace pendolinom to polski rzad wspiera obcy kapitał i sicaga pendoliy ktore nienadaja sie na polskei warunki...

Gość gość
Trzeba pójść w zupełnie odmiennym kierunku. Kiedy brakuje pieniędzy, trzeba obniżać podatki, a nie zwiększać, trzeba pieniądze wydawać na armię, a nie na sprawy socjalne, czyli robić dokładnie odwrotnie niż chce lewica. Nie ma żadnej różnicy między PO i PiS-em. Ci ludzie mogliby się zamienić miejscami i nikt by tego nawet nie zauważył, natomiast Korwin-Mikkego u władzy ludzie zauważą od razu. Skończy się narzekanie. Zawsze tak jest, że jak wygrywa prawica, to ludzie biorą się do roboty. My mamy taką zasadę, że pieniądze biorą się z pracy, a nie dotacji z UE - powiedział Janusz Korwin-Mikke w czasie dzisiejszej konferencji prasowej pod PKW. Nasz kandydat na prezydenta RP rzucił również wyzwanie Andrzejowi Dudzie, by stanął z nim do dyskusji telewizyjnej w celu rozstrzygnięcia tego, "kto jest prawicą, a kto lewicą, która udaje prawicę".

Gość gość
zgdzadzam sie .

Gość gość
Oni mówią ze w czasie rządów PiSu byla koniunktura gospodarcza i nie było kryzysu.To dlaczego PiS skoro byl taki straszny nie popsuł wszystkiego i nie doprowadził kraju do kryzysu. Media platformerskie zrobily ludziom wodę z mózgu w przerwie miedzy tańcem z gwiazdami i jaka to melodia

Gość gość
@gość dziś Tak ale PiS mimo wszystko i tak obniżył podatki i nawet nie myślał o tknięciu VAT co zrobiła platforma podnosząc do 25% to samo z wiekiem emerytalnym dla mnie jest jednak mimo wszystko pewna różnica... PiS to mniejsze zło niż ci oszuści.

Gość gość
Korwin świadomie wkłada wszystkich do jednego wora bo chce ugrać te pare % żeby ludzie nie myśleli ze "zagłosuja na PiS bo Korwin i tak nie ma szans"... PiS na pewno nie jest na równi z Platformą. Chyba takiego rzadu po 89r ktory tak wyniszcza Polskę i grabi polaków to nie było. NIkogo nie można rownać z PełO

Gość gość
PiS i PO to jedno i to samo zło. Obie socjalistyczne partie martwią się wyłącznie o wpływy do budżetu odbierając zwykłym podatnikom ostatni grosz z kieszeni. Co nam z tego ile ma budżet skoro podatnik ma puste kieszenie?

Gość gość
Odlaczyc kościół od państwa to dla mnie najważniejsze. PIS To dla mnie wiocha ryje prosto z Pcimia, tylko d**e by biskupom lizali. Nie pisze ze jestem za po bo oni tak samo cykają sie kosciolkowcow. Moi znajomi co wyjechali z kraju to wyjechali jak Pis byl u władzy. Macie prawo do tego by Duda wam sie podobal. Ja mam prawo byc lireralem antyklerykalnym. Wygra ten co jest lepszym populista

Gość gość
Ja tam widze że to Platforma liże tyłek biskupom...

Gość gość
Kościół od państwa jest odlaczony.Nie bredz.W PiS są wierzący i nie wierzący. Najwięcej profesorów jest w klubie parlamentarnym PiS.Media spraly ci mózg. Jesteś mięsem do głosowania i tyrania do śmierci

Gość gość
Był kiedyś nawet wywiad z Korwinem ktory przyznal że rzady PiS a nawet SLD to i tak były mega liberalne niz to co wyrabia PO :D

Gość gość
do autora - jasne że WSZYSCY w twojej plebanii zagłosuja na pis bo tak rydzyk wam, niewolnicy każe. Na czworakach poleziecie z kartą wyborczą w sztucznych szczękach - wy oraz wasze spróchniałe moherki. Dla informacji - nie wielbię PO ani PSL czy SLD to jedna banda. Debilom od qrfina też nie ufam. Tu nie nikogo godnego zaufania. Oddam pusty głos.

Gość gość
Sam Tusk przyznał się niedawno że tak naprawdę jest socjalistą, socjaldemokratą niż liberałem. PO została opanowana przez różnego rodzaju socjalistyczne harpie pasożytnicze pasożytujące na podatnikach.

Gość gość
Dokładnie. Ja jestem gotów zagłosować na wszystko byle odsunąć już ten nieudolny rzad...

Gość gość
Duda chce wysłać polskich żołnierzy na Ukrainę, aby mieszali, sie w konflikt miedzy Rosja a Ukraina. . Wiecie chociaż o tym? Ja wole zagłosować na komorowskiego, nie chce ruskich z kalachami pod moim domem.

Gość gość
@czeresniara ale może zobić różnice twoim dzieciom np kiedyś...

Gość gość
@gość dziś widzę że łykasz papkię medialną. Duda mówi stanowczo że NIE CHCE wysłać żołnierzy.....

Gość gość
temat prowo 0/plus nieskończoność

Gość gość
Tylko MARIAN KOWALSKI . A w II turze Duda ;-)

Gość gość
200.000 podpisów złożone - Janusz Korwin-Mikke pierwszym kandydatem na Prezydenta RP! http://youtu.be/nV8IGVQ9HWA Coraz więcej ludzi ma dość złodziejskiej III RP

12 27 do tego aż cos zrobi różnice moim dzieciom to jeszcze ze dwóch prezydentów i Ze 2 parlamenty sie zmienia :) nie sadze bym miala wiecej niż 1 dziecko wiec nie jestem dla państwa szczególne ważnym rodzicem

Gość gość
czeresniara, Radzę zasięgnąć informacji jakie twoje dziecko już w tej chwili ma zadłużenie (dług publiczny) dzięki ostatnim latom nieudolnych rządów...

12 36 tak jest :) a aandziej Duda i Pis zmniejszy dlug i będziemy zyc dlugo i szczęśliwie w krainie mlekiem i miodem plynacym. Jestem za, chetnie to zobacze. Serio serio. Nawet jak będzie tak pięknie to przezyje ze Duda będzie prezydentem :)

Gość gość
a moze Korwin albo Kowalski?