Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mi mówia ze beda głosować na Dude

Polecane posty

Gość gość
czołowe media obcojęzyczne, należące do obcego kraju a nie tylko do obcokrajowców to media katolickie i wszystkie, w zasadzie jednym głosem piszą, mówią i pokazują jakie peło jest złe a pełowcy są straszni.

Gość gość
platfusy nie maja argumentów . Znowu zaczyna asie atak na katoli zapominaja że kler panoszy sie tak samo za PełO jak i za wszystkich innych rzadów...

Gość gość
U mnie tez wszyscy na Dude :D

Gość gość
Hmm obecnie chyba żaden choć odrobinę korzystający z mózgu człowiek nie zagłosowałby na oszustów z PO...

Gość gość
jak zwykle głosuje na JKorwina

Gość ŚWIADEK JECHOWY 24 LATA HWDP
Ja głosuję na Kamila Dupczoka

Gość gość
Ja będę głosować na Mariana Kowalskiego a w II turze Duda. Moi znajomi też na Kowalskiego albo Korwina a w II turze Duda ;-)

Gość gość
Tylko Duda. Dość już tej kompromitacji w wykonaniu bula

Gość gość
"PO nie radzi sobie z sytuacją. To, co mówi premier Kopacz, to jest próba poniżania mnie. To stare numery PO, straszenie Polaków. W PO boją się, że utracą władzę i wszystko to, co zawłaszczyli przez ostatnie osiem lat – stołki, do których się przyzwyczaili" – mówił w TVN24 Andrzej Duda, odnosząc się do słów premier Ewy Kopacz, że polityk PiS jest kolejnym kandydatem technicznym, za którym chowa się Jarosław Kaczyński. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Andrzej-Duda-Ewa-Kopacz-probuje-mnie-ponizyc,wid,17325020,wiadomosc.html BRAWO p.Duda! Jak się nie ma argumentów to się atakuje. PO nie ma argumentów atakuje osobę Pana Dudy bo widzą że grunt pod nogami im słabnie. To ma być ta "zgoda" o której ponętnie czyta z kartki od 5 lat Bronek?

Gość gość
A u mnie w rodzinie róznie,część na Dude (w tym ja :D) ale nie wszyscy. Ale za to na Komorowskiego nikt

Gość gość
My oboje, wykształceni, na stanowiskach, tez na Andrzeja Dudę.

Gość gość
Duda jest świetnym kandydatem! Naprawdę w 1 chwili myślałem że PiS popełnił błąd, ale jednak nie Duda jest najinteligentniejszym kandydatem na Prezydenta jak do tej pory po 89 roku (biorąc pod uwagę tylko kandydatów 2 największych partii w Polsce).

Gość gość
Ja też na Dodę!!!

Gość gość
Up ! jakiegoś Korwinistę probóowano wrobić w zamach na pana K . Przyniósł krzesło na spęd wyborczy i go aresztowano za machanie nim .Jaja totalne .

Gość gość
Nie będę głosować na dude i nikt z rodziny i znajomych również wiec wypraszam sobie pisanie " wszyscy"

Gość gość
Robiłam taki prywatny sondaż w swojej okolicy i co ciekawe na Komorowskiego jeśli już to głównie chcą głosować tylko tzw "mochery" (nie wszyscy ale gdzieś tak 50%), a to przecież środowiska Komorowskiego wmawiało że "mochery" to elektorat PiS... Oczywiście po. Ludzie tacy w wieku między 35-55 lat to różnie albo Duda, albo Ogórek, rzadziej Komorowski, ale co najciekawsze ludzie młodzi będą głosowali na Dude, Korwina i Kowalskiego. Myślę że kwestia czasu jest zmiana sceny politycznej w Polsce. Prawica i Nacjonaliści są przyszłością

Gość gość
Oby Duda wygrał bo inaczej marny los Polskę czeka

Gość gość
dobrze ci mówią :)

Gość gość
Podoba mi się Duda. Widziałem na youtube filmiki z jego objazdów i jak ktos się czepia czy atakuje Dude to Duda bardzo kulturalnie potrafi podejść i prowadzić dialog. A Komorowski otacza sie ochrona i udaje że nie widzi tłumu który gwiżdże i buczy, a jesli już to atakuje takich ludzi tzn mówi coś prowokującego...I za chwile bredzi o zgodzie. Żenada.

Gość gość
Nie udaje tylko nie widzi pisowskiej hołoty, gwiżdżacej i krzyczącej.

Gość gość
Największą hołotą to jest Komorowski.

Gość gość
Jak zwykle urojenia zwolenników PO że wszelcy przeciwnicy Komorowskiego to pisowcy.. Akurat to Korwiniści buczeli na wiecach w Białymstoku i Krakowie..

Gość gość
Shatyn a może to nie cholota tylko warcholy ? może ekstrema ?

Gość gość
Nie. Tak zachowuje się zwykłą hołota.

Gość gość
gość dziś Największą hołotą to jest Komorowski.xxKtóre zachowanie Komorowskiego na to wskazuje?

Gość gość
Te jego żarty to takie suchary że jak przegra dostanie robotę w Familiadzie

Gość gość
hehehe.... :D