Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

300.000 podpisów Polaków "nasz" prezydent se olał

Polecane posty

Gość gość
były linki i zniknęły.:D starasz się być coraz śmieszniejszy i szok. wychodzi ci! :D

Gość gość
przykro mi ale tego typu twoje, jak widać, wyrafinowane i ulubione pieszczoty nie są w kręgu moich zainteresowań. również pozdrawiam.:D

Gość gość
Sylwio ale to są tylko spekulacje zawarte w artykułach. Nie ma żadnych oficjalnych dokumentów na ten temat. Po co dajesz te linki?

to ine są artykuły tylko raporty sporzadzone na zlecenie rządu usa

w sumie to mnie nie dziwi. praktyki jakie sie tam opisuje w tych raportach też są szkodliwe

Gość gość
Temat jest dla mnie bardzo interesujący, niewiele o tym wiem a chciałbym uzyskać wyjaśnienie. Smugi na niebie faktycznie powodują stawianie pytań. Natomiast powyższy artykuł niestety niewiele moim zdaniem wyjaśnia. Jeśli rządy to potwierdzają, to konkretnie które? Wszystkie, czy tylko Indie? I kto przyznaje w tych Indiach? W jaki sposób to potwierdziły i kiedy? Jeśli to potwierdziły a wcześniej o tym milczały to jeszcze nie znaczy, że spiskowały. Ważne tematy warto wyjaśniać rzeczowo, z podaniem konkretnych faktów nie wymieszanych z opiniami, które nie mogą zostać wzięte pod uwagę w profesjonalnej dyskusji.

też mnie dziwi, że nie wywiesili tego na słupe ogłoszeniowym. przecież to normalne

Gość gość
Też nie znalazłem zacytowanych fragmentów, bo prawdopodobnie istnieją tylko w głowie autora.

sorki, że poddam w wątpliwość twoją zdolnośc błyskawicznego czytaina ze zrozumieniem anglojęzycznych dokumentów ale musze o to zapytać: przeczytałaś to?

po pierwsze nic nie cytowałem a po drugie może poświęccie analizie tekstu więcej niż pięć sekund.

Gość gość
Typowo komunistyczna agitka oparta o nieistniejące teksty niby rządowych raportów. Sposób stary jak świat. Miesza się informacje a właściwie komentarze istniejące z wymyślonymi faktami, powołując się na rzekomo istniejące dokumenty w których tych fragmentów, cytatów po prostu nie ma.

przecież więcej czasu zajeło ci napisanie słowa "komunistyczne" niz czytanie tych raportów. Jaja se robisz? A jak jeszcze raz mnie wyzwiesz od komunisty to cie podam do sądu

Gość gość
wg mnie szkoda czasu. gdyby istniały naprawde takie dokumenty to nie byłoby problemu w podaniu do nich linków, żeby każdy mógł sobie sam przeczytać. podawanie linków do istniejących częsci dokumentów w których nie ma zacytowanych fragmentów na które powołuje się autor tej szopki, jest tylko tzw fałszywka, jak tu ktoś zaznaczył stosowaną przez wymierającą kastę komuchów w celu robienia zamieszania.

no i dyskutuj z debilem:O masz tam przygotowane odpowiedzi już na ewentualnosć dyskusji na ten temat? Mógłbyś chociaż włożyć trochę pracy aby nawiązywały do kontekstu rozmowy. Jakie cytaty jakiego autora.ze niby sam siebie cytuje? co ty kooorfa piertolisz oszołomie? W ryj byś esbecka koorfo nie chciala przypadkiem?

Gość gość
Proponuję nie dyskutowac z tym prymitywem. Po pierwsze nie ma o czym po drugie nie ma z czym. Dobranoc.

zacyznacie mnie wkoorfać. Myślicie ze sie boje jakiś posranych pedałów waszego pokroju? co mi możecie zrobic? zastrzelić mnie? zapraszam. w końcu i tak mnie otrujecie więc mi to bez różnicy a tak może uda mi sie któregoś z was jeszcze upiertolic;)

tak wypiertalaj ciągnać laske mocodawcom dzifko intelektualna. Powiedz żeby następnym razem oddelegowali do mnie kogos kto ma chociaż szczątkową inteligencje

Gość gość
ludzie jak nie dacie znowu d**y to mam nadzieje ze te 300 000 glosów im zabraknie i wkoncu ten złodziejski rzad wyleci na zbity pysk

Gość dziewica umysłowa
gość dziś ludzie jak nie dacie znowu d**y to mam nadzieje ze te 300 000 glosów im zabraknie i wkoncu ten złodziejski rzad wyleci na zbity pysk Święte słowa, tylko, że nie ma na kogo głosować zwyczajnie. Dlatego ja nie chodzę na wybory, ale to też nie jest wyjście. Swoją drogą, który rząd nie jest złodziejski? Odn. Sylwio, to ma chłopak rację. Ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem, ani nawet szukać informacji.

Gość gość
wolę każdej innej partii rządy jak tych s*******i PO wskich złodziei ! dlatego CHODZĘ NA WYBORY mimo iż je fałszują i oszukują !

to chodź. Ci którzy akurat "rządzą" mają do powiedzenia akurat tyle co samorząd klasowy:D notabene o ich wyborze decydują podobne powiązania:classic_cool:

Gość gość
no to rzeczywiście masz powód do szczerzenia zębów :O na tylko tyle cię stać?