Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

300.000 podpisów Polaków "nasz" prezydent se olał

Polecane posty

Gość gość
A ten kto go wynalazł wcześniej chodził do szkoły?

nie. ten co chodził do szkoly wynalazł za to sposób na masowe wywoływanie raka. dodam, że byla to szkoła elitarna

Gość gość
czy próbujesz te fobie jakoś leczyć? to co piszesz, wg mojej skromnej opinii, nadaje się do leczenia psychiatrycznego. to nie jest zachowanie zdrowego psychicznie człowieka

tzn jego wkład ograniczył się w zasadzie do zlecenia tego komus innemu:D

Gość gość
lek na raka istnieje tylko jest ukrywany:D z samolotów rozsiewane są trucizny.:D podglądają nas przez monitory.:D

Gość gość
To oczywiste, że odrzucono. Tyle kasy wydali na tę ustawę, więc nie mogli teraz postąpić inaczej, nawet jeśliby wszystko wskazywało na to, że nie jest korzystne dla dzieci wcześniejszy obowiązek szkolny. Teraz dla PO to być albo nie być. Nie mogą sobie strelić takiego samobója. Mnie niepokoi tylko fakt, że w 1szej klasie obok szweściolatków pojawią się i pięciolatki. Dzieci urodzone w drugiej połowie roku. Nikt jakoś o tym nie mówi. Słyszymy tylko jak to sześciolatki doskonale sobie poradzą w klasie pierwszej a co z pięciolatkami w klasie 1 ??????

a moim skromnym zdaniem ktoś kto uważa, że "plaga" raka to kwestia genetyki jest świetni wyedukowanym obywatelem

Gość gość
podsłuchują nas routery.:D GMO jest szkodliwe.:D ufo porywa samoloty.:D Bóg istnieje.:D ewolucja to kłamstwo.:D dinozaury nie istniały.:D

nic nie jest ukrywane a sam lek nie ma nic wspólnego z farmakologią. Po prostu większośc chorych umrze w przeświadczeniu, że chemioterapia to jedyne wyjście. Co do spryskiwania z samolotów to zostało to oficjalnie potwierdzone i wytłumaczone jako próba walki z globalnym ociepleniem. nie chce mi sie szukać w necie ale żal, ze nawet tego nie wiecie

Gość gość
szczepionki sa szkodliwe.:D antybiotyki są szkodliwe.:D

Gość gość
Co do spryskiwania z samolotów to zostało to oficjalnie potwierdzone i wytłumaczone jako próba walki z globalnym ociepleniem. nie chce mi sie szukać w necie ale żal, ze nawet tego nie wiecie NO TO Daj linka do takiego OFICJALNEGO potwierdzenia przez oficjalne służby państwowe.

Gość gość
jestem debilem:D

Gość gość
skoro wierzysz w takie rzeczy to jesteś. bez wątpliwości.:D

Gość gość
zaraz sprawa się wyjaśni bo dostaniemy linka do oficjalnego rządowego/uczelnianego czy też od służb, potwierdzenia.

Gość gość
Dlatego nie ma mowy żebym głosowała na SZOGUNA!

Gość gość
na SZOGUNA nigdy. na Komorowskiego zawsze.

Gość gość
gdzie link do tego OFICJALNEGO wyjaśnienia? czyżby coś takiego nie istniało?:D

Gość gość
wygląda na to, że koleś Sylwio opowiada nam perdoły a teraz usiłuje zminic temat.:D

Gość gość
to chyba "ciepły" koleś parówka

moge cie odesłałc (a raczej zainteresowanych) do konkretnych artykułów bo niestety wklejenie linku traktowane jest jako spam. tak dla jasności mam wyjepane czy ktoś w to uwierzy ale nie nazywaj mnie kolegą bo śmierdzi mi tu hipokryzją i wiecem komunistycznym

Gość gość
wystarczy, że zacytujesz dwa zdania a ja znajde je w necie. nie nazywam cie kolegą tylko kolesiem.:D

tak szczerze to mam gdzieś czy wiekszość was zdechnie na raka czy zrobią z was zombi ale shatyn jepany cwelu nacisnąłeś mi na odcisk nie pierwszy raz i zrobiła sie z tego sprawa osobista. G****o mnie interesuje komu i za ile obrabiasz faje ale nie wkooorfiaj mnie wiecej.

Gość gość
nie wiem dlaczego uważasz, że jestem Shatynem ale to twoja sprawa i twojego psychiatry. ja za to czekam na cytaty z tych oficjalnych oświadczeń.

poszukaj sobie moratoria i rezolucje ONZ. nie będe teraz sie barował z cenzurą kafe żeby uświadamiać skurfiałą bezpieczniacką dziffke. Jak masz jakiś problem to wyląduj koło mojego domu na spadochronie to ci z chęcią wypruje flaki mendo

nie piertol shatyn fetor gooowna jaki roztaczasz wokół siebie jest niezaprzeczalnym dowodem;)

Gość gość
podobno masz linki tylko spam ci nie puszcza. a więc wklej linki w pasek adresowy i za pomocą kopiuj-wklej zacytuj tutaj parę zdan po sobie następujących z tych oficjalnych dokumentów. s "moge cie odesłałc (a raczej zainteresowanych) do konkretnych artykułów bo niestety wklejenie linku traktowane jest jako spam."

Gość gość
czyżby to było za trudne dla ciebie? zbyt skomplikowane zadanie ci zadałam?

nie będę marnował czasu na prowokatorów. jak cie to interesuje to sama bez problemu znajdziesz. A jak nie to ja za ciebie mysleć nie zamierzam