Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Dlaczego Brunet goni za nie wiadomo czym

Polecane posty

Gość gość
fik

Gość gość
plum

Sado maso to lubiła Moorland, ale chyba przesadziła, bo ją tu już nie ma z nami....

Nie wiem czy wiesz fikuśna, ale są różne formy sado maso, nie konieczne fizyczne ale także psychiczne(słowne) itp, pozorowanie gwałtów itp. Wyzywanie laski od zdzir, szmat,suk też można by zaliczyć do sado maso,tak mi się przynajmniej wydaje a większość kobiet lubi jak się je w łóżku wyzywa od najgorszych.

Dlaczego Brunet goni za nie wiadomo czym? X Od razu za nie wiadomo czym. Za jakas fajna kobitka pewnie goni. Niestety nie za Fikusinska.

fikuMikuu -Twoje tematy to już śmietnik, wiec większego śmietnika zrobić z niego nie idzie,ja tam po prostu wszedłem i staram się coś z tego śmietnika przydatnego wyciągnąć, aby śmietnik miał większą przydatność,niż tylko miejsce składowania śmieci...

Gość gość
BSA to ty spec od recyklingu jesteś, czyli żul .

Gość Albert Faja
Na Forum opodal krzaczka Mieszkała fikula-dziwaczka Lecz zamiast trzymać się Macka Robiła do bruneta piesze wycieczki Gryzła się Fikula okropnie: "A niech mnie chociaz brunet kopnie!" Znosiła olewki bruneta twardo I miała czubek z kokardą o brunecie sniła nocami ,az rodzice wezwali egzorcyste z jajami

gość dziś -Mogę być i żul, mnie tam nie przeszkadzają ludzie co grzebią po śmietnikach i zbierają puszki czy tam makulaturę, w końcu pracują. Ja całe szczęście jeszcze tego robić nie muszę, ale jak trzeba będzie,to trudno.Mnie wkurzają tzw żule-żebracy,co stoją przy supermarkietach i żebrają. Natomiast jak ktoś pracuje, to mam w d***e co robi z swoją kasą.

Gość gość
Jak to co?Ma się dobrze z jakąś normalną, fajną kobietą :). A ty dalej stękaj.

Gość gość
A skąd ty to możesz wiedzieć, skoro widziałaś go kilka razy w życiu? Nic o nim nie wiesz. Jeśli facet jest fajny i normalny to na pewno nie żyje samotnie.

Wiem że jest wolny od dłuższego czasu, wiem też że podoba się wielu kobietom.

Znaczy woli chłopców, typowa c***a musi z niego być,pewnie jak by dostał po ryju, to już nie wstanie.

Gość Albert Faja
Wygrzmocił Fikule od tyłu,aż wszystkim w domu zrobiło się miło Matka pierzyne wytrzepała ,by fikula więcej pokazała i po kafeteri nie fikała,swych głupot do ludzi nie wypisywała.::D

Gość Albert Faja
Fikula tak stękała,az z bruneta została czarna plama i tyle z jej miłosci ,dalej na kafe się złosci:D

Brunet sam się obraża tym że jest pedałem, inaczej by was wszystkie wygrzmicił i pokoleii rozdziewiczał.