Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Dlaczego Brunet goni za nie wiadomo czym

Polecane posty

nie zniknęły żadne moje posty, zniknęły groźby stalkera i obraźliwe wpisy

Kiedyś była, dostawała kasę za przygłupie topiki. Teraz robi to chyba z przyzwyczajenia (albo nie zdaje sobie sprawy z tego, że są przygłupie). X Albo sie nie zorientowala ze przestali placic ;) Kiedys to byla moderacja, teraz to fikusne zarty ;)

Grozby Stalkera?? Fikusiu, prosze Cie nie osmieszaj sie. Bardziej sie dzis daly we znaki twoje obrazliwe posty niz jakiekolwiek grozby.

Gość gość
Ciekawe, że twoje posty, w których nazywasz kogoś "zerem" nie znikają. Nie rób z siebie ofiary, a z użytkowników idiotów.

Gość gość
Ktoś powinien zrobić z tym porządek, tylko pytanie czy jest poczytalna. Jak psychiatra przejrzy kafeterię może mieć niezły materiał do diagnozy.

Gość gość
Prawda...ona usuwa niewygodne dla siebie posty.

Eald_Syhter -Ty byś akurat do fiku pasował, ale nie wiem czy mama by ci pozwoliła :D:d:d Fiku musiała by się dobrze przed twoją mamą zaprezentować, bo przed tatą nie musi, bo jesteś przecież bękart jak ble ble.

Kiedyś napisała, że założy buty na wysokim obcasie, pomaluje usta szminką i pójdzie polować na bruneta. Ja jej napisałem, że na jej miejscu bym zainwestował w silikon. Natychmiast moja porada zniknęła...

gościu k, widzisz różnicę miedzy obraźliwymi komentarzami a groźbami. Dla mnie grożenie komus na forum to poziom poniżej dna. Twoj***agatelizowanie jest nei na miejscu. Groźba to przekroczenie pewnej granicy. Zmykam.

Gość Albert Faja
Ha ha tańsza paczka waty

Gość gość
Cenzorka znika? A kto przypilnuje wpisów? Ludzie chata wolna ;)

A moje obraźliwe posty skierowane były do osoby, która czuje sie bezkarna i posunęła sie do gróźb. Pa

Gość gość
Nazwałaś stalkerem osobę, która do żadnych gróźb dzisiaj (ani nigdy wcześniej) się na tym forum nie posunęła. I doskonale zna znaczenie tego słowa. To Ty czujesz się bezkarna, szafując oskarżeniami opartymi na twierdzeniach, że wiesz kto dokonuje jakich wpisów i manipulując dyskusją przez usuwanie wpisów. I kto tu jest zerem?

Eald_Syhter -Taa,chyba jedynie przez twoją starą, bo ojciec twój biologiczny jedynie co planował to z*****ać twoją matkę, taki był jego plan.

Ja przynajmniej wiem, kto jest moim ojcem biologicznym. Jeśli ty masz wątpliwości, to nie mój problem

Twoj***agatelizowanie jest nei na miejscu X Bagatelizuje? Mam to zglosic na policje? :D Fikus, nie osmieszaj sie.

Więc twierdzisz,że jesteś intelektualistką?Będę mógł z Tobą swobodnie porozmawiać o polityce,historii i mitologii słowiańskiej ,która mnie interesuje?Pogovorim po russkomu? govorićemo srpski? Jeśli nie,to czy chociaż będziemy mogli pogadać na wysokim poziomie?

Gość gość
albert co uwazasz o seksie taoistycznym? a ty gość k? kumajesz żabciu?

Nie wiem co uważam. Czytałam o tym ale nie próbowałam. Jak komuś pasuje to czemu nie. Ani nie udowodniono ze szkodzi ani ze jakoś szczególnie pomaga. Zreszta to chyba bardziej do Alberta pytanie ;)

Gość Albert Faja
Gosciu chcesz ze mną sondaż przeprowadzic?D poprosze o przysłanie ankiety w tej kwesti