Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Dlaczego Brunet goni za nie wiadomo czym

Polecane posty

Gość gość
No fakt, próba rozmowy z przygłupem trochę mnie kompromituje :). Z zerem, które nawet nie przyzna się, że usuwa posty.

Gość Bruned
Gonię króliczka , nie przeszkadzać. Fikołki to tylko z moim króliczkiem, jak już dogonię. Tak, że..........

Gość Bruned
Prawda nas wyzwoli, spoko spoko.

Wiesz co mnie śmieszy fikuśna? Śmieszy mnie to, że kiedyś cię naprawdę lubiłem, pierdoliłaś trzy po trzy, ale szło czasem z tobą fajnie pogadać, jednak robiłaś wszystko, aby cię nie lubieć, poniżałaś ludzi co pracowali fizycznie, wywyszałaś się jak księżniczka, robiłeś z siebie bóg wie kogo, wiec śmieszy mie to jak piszesz że jestem o ciebie zazdrosny, szokuje mnie natomiast to, że chcesz ludzi na wyjazd w góry, po tym co tu nawypisywałaś, to szukasz kontaktu w realu z ludźmi z kafe(kobietami) to mnie szokuje, bo ty chyba nie zdajesz sobie sprawę jaką idiotkę z siebie zrobiłaś, mimo że na początku sprawiałaś fajne wrażenie, szło z tobą pogadać, mimo tej twojej szajby o brunecie, ale już chyba zniechęciałaś wszystkich do siebie na tym forum, gratulacje.

ale czym zniechęciłam, tym że napisałam że przemoc w seksie nie ,jest normalna? jeżeli tka do gdzieś mam tak,eei znajomosci i nikogo nie szukam, to było luźne pytanie

Gość gość
Masz naprawdę kiełbie we łbie. Towarzystwa szukałaś kilka tyg temu, a twój blamaż z analem był trzy dni temu amebo.

Gość gość
Przecież ten dziwoląg nie może mieć znajomych w realu, to oczywiste, więc czemu się dziwicie?

Gość gość
fikuMikuu dziś przynudzasz spioch.gif x hahaha i kto to mówi? autorka tych samych monologów o jakimś faceciku prowadzonych od lat? dostajesz lokówkę za największy idiotyzm napisany dziś na kafeterii nudziaro

Gość Albert Faja
Fikula jak kazdy przynudza to co ty tu robisz ,jestes taka sama jak maciejka ,nikt nie bedzie pisał kazdy jest nudny:O

Gość gość
fiku, obraziłaś bsa, teraz to nawet on już by cię nie chciał, a mógl z takim entuzjazmem ci dogodzić. Tak kończą księżniczki , które zadzierają nosa.

Gość gość
lepiej z psem sie wyrooochac niz takim BSA :D

Tez sie czuje troche zawiedziona, bo myslalam ze Fikula jest normalna z lekkim odchylem na temat Bruneta. A okazala sie damska wersja Huntera. No ale coz, ty tlko net wiec jakos przezyje ;) Na szczescie Albert wciaz reprezentuje ten sam wysoki poziom 😍

Nie każdy tylko jedna gościówa która sie tu udziela i która od co najmneij roku łazi za mna i pisze to samo i jeszcze udaje że ona jest tu nowa :D🖐️

Gość Albert Faja
perełko razem reprezentujemy❤️

ale o co Wam chodzi? co Was boli,m to że czarne nazywam czarnym? Uważas że samookaleczenia są normalne, uważasz zę bicie włąsnej kobiety jest normalne? No napsiz gościóa. Bo chcę zrozumieć o co ci chodzi

Gość gość
Nie widzicie, że fiku znów traci kontakt z rzeczywistością? Czy ktoś tu dziś pisał, że jest nowy? Ma panna atak, trzeba ją zostawić, z wariatami trzeba ostrożnie :)

a ty pomarańcoz znajdź sobei inne hobby niz wylewanmie na innych swoich frustracji i stalking

Gość gość
Znowu skecz :D Masz jakąs traumę fikumiku? Ktoś ci zaproponował bdsm, a ty nie zrozumiałaś? Pomylił dziurki? A może naprawdę masz coś z dekielkiem?

fikuMikuu -Huj z seksem, nie było mnie na tym temacie, więc nawet nie za bardzo wiem o co dokładnie chodzi, zresztą przelecieć cię nie zamierzałem,chyba że byś nalegała:P Chodzi o sprawy wywyszania się i poniżania ludzi pracy,choćby teksty tego typu że nie związałaś byś się z pracownikiem fizycznym itp a potem ich poniżanie itp. Przegrałaś fikuśna u wszystkich, szkoda że tego nie widzisz.

Gość gość
Obawiam się, że nie rozumiesz słów, których używasz. Tak było z analem, tak jest ze stalkingiem.

Fikuniu, rybeczko ty moja. Napisalam o caloksztalcie, a nie o aferze analnej ktorej tak nie mozesz przebolec. Wykasowalas posty, podsumowalas wczoraj temat, a teraz znow to wywlekasz na swiatlo dzienne?

pomarańczo dzisiaj posunęłaś się do gróź, pokazałaś tylko kim jesteś - ZEREM

Nie napisałaś o niczym. CZekam na konkrety a nie kręcenie. KONKRETY a nei lanie wody i pitu pitu.

Gość gość
fikuMikuu dziś pomarańczo dzisiaj posunęłaś się do gróź, pokazałaś tylko kim jesteś - ZEREM x To je pokaż. Te groźby. Przestań jęczeć, pokaż, że wiesz o czym piszesz, a nie klepiesz w klawiaturę i je pokaż (tylko może najpierw doczytaj co to groźba). A twoją opinię mam tam gdzie jej miejsce.

fikuMikuu -I tak nikt chyba nie zrozumie o co ci chodzi. Krytykowałaś kobiety które chodzą na plażę naturystów, huj wie po co je krytykowałaś. Krytykujesz ludzi co lubią anal,huj wie po co.Chyba masz naprawdę jakieś mega kompleksy, boisz się nagości, boisz się seksu i chyba twoja psychika reaguje tak, że jak się czegoś boisz, to musisz to krytykować i uważać że to jest be,bo ty tego się boisz...

BSA znów sobie ubzdurałeś, masz kompleksy an tym punkcie. Pisałam że szuakm kogoś podobnego do siebie, intelektualisty. Tyle. Zawsze z szacunkiem się do ciebei odnosiłam i innych pracujących. Ale mniejsza z tym, myśl co chcesz 🖐️

fikuśna, odważ się, na przeprosiny wszystkich pokaż cycki i przeprosiny zostaną przyjęte:D