Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Dlaczego Brunet goni za nie wiadomo czym

Polecane posty

Gość gość
Fiku, złap bruneta za łeb i rzuć na łóżko.

Gość Albert Faja
Fikula jak się nudzisz to doradz kasztanowi jaki chleb ma kupic ,nawet tego nie umie, jak ty złapac bruneta:D

Gość gość
Nie frustrujcie frustratki okazywaniem sobie zainteresowania w jej topiku. Zaraz wpadnie w szał jaki widzieliśmy kilka dni temu :)

Gość Albert Faja
a ty na 10 min przed zbliżajacym się orgazmem nie wpadł bys w szał ,jakby ci baterie padły:D:D

Hahaha, biedny Hunty. Na szczescie jeszcze troche zostalo do Swiat, to moze Fikula sie przemoze ;) Piekna bylaby nich para :P

Gość Albert Faja
Idealna para Idealna parFikula i Maciula, on był ciut za młody, ona ciut za stara. On jej poszukiwał, ona nie szukała, on był nieszczęśliwy, ona udawała. Lecz życie przekornie drogi ich przecięło, jemu zależało, jej niby nie "wzięło", On był zakochany, lecz jej nie powiedział, więc ona przywdziała kolce jeżozwierza. Gdy Maciek podchody robił nieustannie, ona jego chucie topiła wciąż w wannie. Gdy ją elokwencją wiecznie egzaltował, ona wtem myślała: "pewnie, tak żartował". Kiedu nagle Fikuli w sercu coś tam drgnęło, Maciek odżałował, jemu przeminęło. Ona zaślepiona wabiła podnietą, myśląc, dzikie żądze podkręcą ciut jego. Maciek już nie baczył na jej firmamenty, nie uległ pokusie, mimo jej zachęty, I tak podchodzili do siebie z ostrożna, ale sami wiecie, ile wciąż tak można? Byli tak podobni, że od diabła wzięci, mimo, wielkich uczuć byli nieugięci. Kiedy on jej nie chciał, ona jego chciała, kiedy on ja kochał, ona nie kochała. Choć za każdym razem były te anonse, miewali humorki, poskramniając żądze. Trwając w upartości i dumą kąsając, niszczyli uczucie, siebie zabijając. Tak płynęły najpierw dni, póżniej i miesiące, a im było trudniej, żyjąc wciąż w rozłące. Nadal się kochali, chociaż w sercu wskrycie, dwojgu uparciuchom, tak minęło życie. Los im podarował miłość nieprzeciętną, oni udawali, że im wszystko jedno, Przydałby się morał na koniec wierszyka, jeśli znajdziesz miłość, to z dumą nie brykaj.

Piekne Albert, az sie wzruszylam. Moze jako swiadek na slubie odczytasz to wszytkim gosciom? Panstwo Blaszczukowie beda poruszeni :P

Gość Albert Faja
jak podadzą zupe cebulinkowa to mi samamu oczy zajdą łzami:D

Zupa cebulinkowa musi byc. Zreszta sam mistrz bedzie gotowal. Nawet pieczywo szuka firmowe ;) Fikula, ty to masz szczescie ;) Mam tylko nadzieje ze nie wtopilas z zarobkami :P

no ale ja jestem skromna kobietą, zarabiam marne grosze, nie mam posagu, nie mam szans u Macieja. No cóż, dobrze żę gustuję w brunetach :)

Patrz jak to jest, ty skromna, Hunter skromny a takie show na Kafci ;)

Gość Albert Faja
ma gest,dobrze ze niekupi tego splesniałego z żabki ,w kuchni w skrzynce będzie juz stała ogórkowa w słoikach by po północy podac głodnym goscia ,nastepny ciepły posiłek:D

Idźcie przedrzeźniać maćka ja tu poruszam sprawy najwyższej wagi! co z tmy brunetem?!

Fikusna, licz sie ze slowami 😠 Jak nie bedziesz dla nas mila, to skonczysz jak Hunter. Sama jak palec :P Bedziesz rozprawiac o Brunecie sama ze soba.

Gość Albert Faja
Fikula na jedzenie nic nie wydacie ,kasztan zabije dzika ty zapeklujesz na pół roku wam starczy żarcia,tylko by na kawe wam w centrum handlowym starczyło ,nie bedziecie tak siedziec jak dwa ćwieki na ławce

Gość Albert Faja
a lusterko fikula ci nie odpowie:P

Chyba jednak nie. Bylam w weekend w Starbuniu, i podrozala kawcia ;)

Gość Albert Faja
widzisz fikula ,kasztan napisał nawet o zakupie drogiego chleba ,to u niego taki wydatek i temat dalej martwy :D

Gość Albert Faja
uszkodzisz proteze a drugiej kasa chorych ci nie przyzna

Gość Albert Faja
Ukrócą premie ,tak ze kamery na slubie nie będzie ,kalosz będzie wszystko nagrywał swoim wypasnym ajfonkiem:D

Gość Albert Faja
dostaniesz platfusa i żadne pantofelki slubne nie będą pasowac:O

Gość gość
No miej chociaż raz matołku jaja, pokaż klasę i przyznaj się do tego co robisz. Chyba, że ze względu na żółte papiery nie odpowiadasz za swoje czyny :)