Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dostalam kwiatow na dzien kobiet !!

Polecane posty

Gość gość
Właśnie dlatego jestem z dzieckiem sama bo dla mnie to nie jest norma. Tylko zamiast lamentować i robić aferę na forum zrobiłam porządek z facetem, któremu przestało zależeć, który nie potrafil zrozumieć wielu rzeczy dzięki czemu wypaliło się uczucie i wszystko miedzy nami :) Wykopalam go z domu z pomocą przyjaciółek, których autorka nie ma bo nie chce :) były ze mną na moja prośbę bym się nie zawahala nie cofnela. Wyleciał z hukiem, sąsiedzi aż powychodzili :D Tak się postępuje z takimi facetami a Ty sobie autoreczko buraka wyhodowalas to sobie teraz o niego dbaj :D Teraz mój były i ojciec mojego dziecka zadzwonił do mnie z życzeniami z okazji dnia kobiet :) ale za późno się zbudzil chłopak. Juz nie bede jego NIGDY :)

Gość gość
Od tego jest kafe , chcialam sie wyzalic . Jak ktos tego nie rozumie to trudno . Teraz przyszedl i przepraszal , dostalam kwiaty za wczoraj i inny fajny prezent . :)... , NIe bede wyganiac z chaty narzeczonego , bo mi nie przyniosl kwiatkow ..., najpierw prozba , potem grozba a na koncu wypad , tym bardziej mamy dziecko nie mam zamiaru byc samotna matka :)

A po co komu kwiaty na Dzień Kobiet? To święto podczas którego kobiety powinny mieć dzień tylko dla siebie- nawzajem. Wypad w jakieś fajne miejsce, dzień spędzony totalnie bez facetów :D. Tak robimy z dziewczynami od kilku lat. To o wiele fajniejsze niż bukiet wiechci od faceta. A na dzień chłopaka Oni mają wolne od nas, tak totalnie :D.