Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Depresja (?) partnerki

Polecane posty

Gość gość

Witam, opisze mój problem. Od dwóch lat jestem z pewną dziewczyną (19 lat). Pierwszy rok układło sie doskonale. Sytuacja zmienila sie po roku, kłótnie etc. Ale nie w tym rzecz. Problem polega na tym, ze jej mama ma sklep spozywczy. Od piecu lat. Nie ma zadnego pracownika. W sklepie stoją ona, syn i córka (moja dziewczyna). Ojciec ma swoja prace, nie miesza sie w sklep. No i teraz. Syn jest taki, ze przez 3 lata siedział w sklepie bardzo długo, kończył prace i od razu szedł do sklepu. Ale ma 26 lat i powoli wyprowadza sie na swoje, robi remont, duzo czasu go nie ma. Dlatego wszystko spadło na mame i córke. Mama stoi w sklepie 6-15, a córka... do konca. Od razu po szkole. Od 15 do 21. Nie ma zycia, musi tam siedziec. Przez to popada powoli w depresje, a nasz związek to powoli męczarnia, ale nie dziwi sie jej. Nie da sie z nia rozmawiac. Chciałaby miec normalne zycie nastolatki, czas dla mnie, ale nie moze. Ma miękkie serce, nie zostawi mamy. I teraz pytam was kobiety - co mam zrobic zeby jej pomoc, wesprzec ją? Od razu mowie, tanie teksty, "będzie dobrze" nie pomogą. Jakbym mógł ją wspierac?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować