Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie kobiety które są warte tego aby obdarzyć je poczuciem bezpieczeństwa

Polecane posty

Gość gość

miłością troską i opieką mają jedną rzecz wspólną DZIEWICTWO DLA SWOJEGO MĘŻA!

Gość gość
też tak sądzę :D

Gość gość
widzę kaktusssię :P że się przekonałaś że dziewice są lepsze od ciebie :)

Gość gość
Moja aktualna dziewczyna zanim byliśmy razem, wcześniej przez 3 lata miała innego faceta, oświadczył się jej, miał być nawet ślub, zrobiła to z nim bo wydawało jej się, że to ten jedyny na całe życie. Ona jest naprawdę w porządku, tez nie zrobiła z nim tego po tygodniu czy nawet miesiącu, ale po ponad 2 latach bycia razem, bo miała juz pewność, że to 'ten jedyny', a potem ją zostawił... zaczął ją ogólnie na kase wykorzystywać, na koniec ją w ogóle wyzwał, ze jest brzydka, ze na pewno sie z nią nie ożeni bo jest nic nie warta, a wiem, sam z własnego doświadczenia, ze ta dziewczyna jest naprawdę super, serce na dłoni ma, nigdy nie spotkałem tak porządnej i fajnej dziewczyny. I co teraz? mam ją skreślić? bo juz to kiedys z innym zrobiła, z innym którego kochała i którego uważała za partnera życia? To on sie okazał dupkiem, frajerem i idotą, a nie ona. Ona tylko depresje przez niego miała, przez rok z domu nie wychodziła, nic dla niej nie miało sensu. Gdy ja z nią zacząłem rozmawiac/spotykac to była bardzo nieufna, oziębła, bała się zaufać i zaangażować, myślała, że ja tez ją tak 'załatwie' ale z czasem mi zaufała i wiem, że jest cudowną kobietą, a to że to kiedyś uprawiała seks z innym i ten inny okazał się dupkiem to już trudno... Ja i tak mam do niej szacunek bo po pierwsze nie zrobiła tego za szybko, po drugie zrobiła to z miłości w długoletnim związku, a nie gdzieś tam na dyskotece po pijaku i to nie jej wina, ze trafiła na dupka

Gość gość
no to fakt Philip Zimbardo ma racje w temacie pod tytułem "upadek facetów" ale to jest twój wybór i nie mój problem ja wole dziewice bo wiem że nie pójdę do łóżka z nią jeśli nie będę pewny na 2200% że to właśnie ta a gdy będę pewny to na pewno się z nią ożenie, a nie mam zamiaru cierpieć z powodu dupowatości innych którzy uważają się za mężczyzn a chcą tylko kobiety wykorzystać i tyle

Gościu 12:08 --- to sarkazm, ironia --- znów nie wiesz o czym mówię :D