Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upokazanie kobiecie w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie o ciaglym ublizaniu i doprowadzaniu kobiety w ciazy do placzu? Mowienie ze uroila sobie ze cos ja boli a jak placze to smianie sie z niej. Czy to normalne? Bo ja juz na glowe dostaje. Dzis juz mialam mysli samobojcze. Czemu to tak boli.

Gość gość
ból nie jest normalny wiec zgłoś sie do lekarza

Gość gość
Kto ci tak mówi, to przykre ale walnij go w pysk, ulzy ci

Gość gość
Jak w krzyzu mnie boli i wstaje z lozka to musze sie podtrzymywac sciany i powoli isc. Bol po minucie ustepuje jak rozchodze. A moj partner mnie wyzywa ze mam sie normalnie zachowywac, ze udaje ze mnie boli . A ja mowie ze nie klamie po Co bym miala klamac a on ze wyyolbrzymiam i udaje caly czas to powtarza a ja juz z bolu i tego Co on mowi nie wytrzymuje i placze a on zaczyna sie smiac ze jak dziecko sie zachowuje

Gość gość
ale sobie wzielas sadystę... brak slow.

Gość gość
Gratuluję wyboru samca

Gość gość
Po 10min jak juz nie wytrzymuje jego smiechow usiluje wyjsc on trzyma dzwi ze mnie nie wypusci ze mam sie uspokoic dla dobra dziecka i ze nie musialam zaczynac i ze mam zachowywac sie normalnie a nie chodzic jak kaleka. Pomyslec ze chcial byc przy porodzie jak bede rodzila. Teraz jestem pewna ze nie zniose tego jak bede miec skurcz a on bedzie mowic ze mam przestac udawac.

Gość gość
Ale masz chlopa chama. Przywal mu z liscia.

Gość gość
Ale czy ty nie widzisz,ze on nie ma dla ciebie szacunku?jeśli nie szanuje cię gdy jesteś w ciąży,to co będzie później?Podczas połogu on cię wykończy psychicznie.Dlaczego jesteś z takim palantem?Pytam poważnie.

Gość gość
Jak robie kupe i cisne az mi lzy leca to sprawdza czy naprawde mi wychodzi kupa z o***tu czy udaje :(

Gość gość
Dziekuje wam za podniesienie na duchu, odrazu cieplej na sercu sie robi. Az strach pomyslec jak dziecko sie czuje jak ja placze bo wydaje mi sie ze czuje sie smutne. Jestem w 30tyg. Co dzien on tak nie ubliza wiec chyba nie wplynie to moje zle samopoczucie na dziecko?

Gość gość
T prowo? :D Czy prawdziwa kretynka? :D

Gość gość
18:44 nie rozumiem Co ty piszesz. Widze ze twoj partner jest tez dziwny, ale chociaz ci nie ubliza tak jak mi. Ale przypuszczasz ze to hejt bo az nie mozliwe zeby ktos takie cos robil

Gość gość
Ja bym z nim pojechala, nie podoba sie to do widzenia. Co za p*****la.Ciekawe jaka ma mine cierpietnika jak go cos boli. Na tym etapie dolegliwosci w ciazy sa rozne i wcale nie przyjemne.

Gość gość
Dziekuje dziewczyny za pocieszenie. Tylko ten post o 18:44 to ktos probuje mnie wysmiac albo opisuje swoja historie.

Gość gość
18:51 a dlaczego niby jestem kretynka? Dlatego ze mnie w krzyzu bolalo czy jak bo nie rozumiem