Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję dziwne obrzydzenie do tego, co słowiańskie...

Polecane posty

Gość gość
Ty nawet nie wiesz kim jesteś, pewnie nikim.

Gość gość
Jaka tępaczka, kim ty jesteś żeby ktokolwiek miał się do ciebie przystosowywać. Mam nadzieje, że to prowo i tacy tępi ludzie nie istnieją :)

21:00 Niestety podejrzewam ,że istnieją i głupsi.Miesiąc temu pojawiło się obwieszczenie na stronie lewaków z antify,że będą razem z cyganami walczyć z własnością prywatną.Myślałem,że to żart(pomyślałem,że nawet oni mają jakieś poczucie humoru) niestety czytając komentarze,okazało się,że oni naprawdę tak myślą :D :D.

Gość gość
Widać łatwo dajesz się sprowokować stąd twoje twoje obrażliwe słownictwo.

Gość gość
20:58 - Wiem, kim jestem, ale pozwolę sobie to zachować w tajemnicy. To temat uczuciowy, a ja piszę o swoich emocjach 21:00 - Nie do mnie, do przyrody, do naturalnego rytmu rzeczy do kosmosu. Takie są prawa natury, że to, co chore umiera, to co silne, zdrowe tryumfuje... Myślisz, że jak długo choroba zwana słowiańskością, się ostoi?

Gość gość
jasne. zydowskie wszystko jest lepsze? Zwłaszcza chamstwo haredim obsrywających co się da, ich roszczeniowość i kłamstwa oraz skłonność do oszukiwania. Banksterzy którzy okradli miliony ludzi to żydki. Czego to szukasz? Paszoł won na pustynię .

Gość gość
Słowiańskość to choroba, od kiedy? I możesz potwierdzić to jakoś wiarygodnym źródłem :)

Gość gość
Przeczytaj dokładnie to co piszesz. o 21:00

Gość gość
słowiańszczyzna się nie podoba? a żydowstwo tak? A mi się własnie zydowstwo nie podoba! Kłamliwi haredim bezczelni i roszczeniowi, złodziej****nkierzy doprowadzający do ruiny miliony ludzi. To mnie brzydzi. Zyję weWŁASNYM kraju a jak się nie podoba - won na pustynię do chałup w kibucu kozy chędożyć.

Gość gość
To o 21:00 to ja napisałam i w twoim przypadku to była 100% prawda :( nie ma tam nic obraźliwego. Stwierdziłam fakty :(

Gość tata szarika
Toż to Joga,Hatha Joga z wyższej półki...wysrać się na swój język z innymi do spółki!

21:13 Dokładnie.Mnie już też krew zalewa. Tak nadaje na Polaków i Polskę,a nie wie,co robili bauman,wolińska(Ochsmann), luna brystygier berman,salomon morel,światło(fleisbach czy coś takiego) i różanski(goldberg)?

Gość gość
21:09 - Słowiańskość to choroba kulturowa, mentalna, socjologiczna, a być może i genetyczna...:) Wiele osób obecnie, uważających się za słowian, tak naprawdę od słowian nie pochodzi. Tak jak np polskę zamieszkuje wielu potomków Gotów i Wandalów, czyli Germanów Wschodnich. To dlatego Niemcy w latach 1939-1944 starali się regermanizować ludność o germańskich (nordyckich) cechach. Tak samo czesi, to częściowo Celtowie. A rosjanie, to częściowo Rusowie/Waregowie, czyli szwedzcy Wikingowie.

Gość gość
"mówiłam" właśnie do pomarańczowego.

Gość gość
Prosiłam o wiarygodne źródło, a nie o twoje wypociny :(

Gość gość
nudzisz się zasrańcu? Popatrz na swoje ryło odbite w kuflu taniego piwa z biedronki. Ale szlachetny rys. Masz nędzne zycie trollu i jątrzysz. Jak ci słowiańszczyzna nie pasuje jedź do niemiec myć dooopy starym niemrom. Ale będzie gut.

Gość gość
Gość 21:14 poza tym że potrafisz obrażac to może uzasadnij bo same obelgi to za mało.

Gość gość
Co tu udowadniać wystarczy temat przeczytać i od razu wiadomo z kim się ma do czynienia :D

Gość gość
Jakie wiarygodne źródło?! Użyłem przenośni, a nie pojęcia choroby w sensie medycznym, ćwierćinteligentko!! Tak, jak np islam też jest chorobą społeczną, bo pociąga za sobą określone niepożądane zachowania i zjawiska socjologiczne. Podobnie komunizm. Komunizm został stworzony przez żydów, ale o dziwo przyjął się najlepiej na słowiańskim padole. To o czymś świadczy...

Gość gość
To choć napisz o której godzinie.

21:19 Widzę u autorki ciągotki panaryjskie...Myślałem,że jest ona z jednego bieguna,a tu okazuje się,że z przeciwstawnego(choć wcale nie lepszego).Jak nie urok,to sraczka,ehh...

Gość Jolanta 40
Swięte słowa autorze!!! słowianie to tylko łyse, okrągłe, zapijaczone łby, dresy i klapki!!! zero gustu, zero smaku, zero urody!!!

21:26-,,przyjął się'' na ziemiach słowiańskich,bo 80% członków partii bolszewickiej i znaczna część funkcjonariuszy NKWD miała TO pochodzenie. To już nawet Norman Davies,któremu daleko do krytykowania Żydów mówił : ,,w strukturach NKWD i innych służbach bezpieczeństwa występowała zaskakująco wysoka liczba ŻYDÓW'' .Skoro nawet on to stwierdził,to o czymś to świadczy. Z jednym się zgadzam,Polska od wieków była ,,paradisus iudorum'' i dalej jest...niestety...

Gość gość
Do 21:25 Moje wpisy to 20:37, 20:51, 20:58, 21:05, 21:12, 21, 19 i 21:27 Wyjaśnij teraz ktora z odpowiedzi sprawiła że zostałam obrażona?