Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję dziwne obrzydzenie do tego, co słowiańskie...

Polecane posty

Gość Jolanta 40
nacjonalista1995 x Masz rację!!!;) Moja koleżanka wyszła za Syryjczyka, to po każdej nocy kładł jej biżuterie u stóp!!! A ruskie polaczki, zeru gustu, zero smaku, zero gestu!!!

Gość gość
Nawet nie potrafisz podać które to są twoje wpisy :) i powtarzam że cię nie obraziłam stwierdziłam tylko, że jesteś tępa :)

Gość gość
To tylko slowa bez uzasadnienia.

Gość gość
No chyba że wpisy z 20:51 są twoje :D Powinnien autor jak najszybciej wynieść się z Polski może w Izraelu będzie mu lepiej. x napawa mnie mdłością smiech.gif co za kretynka usmiech.gif

Gość gość
Jeżeli ktoś nie nawidzi Polaków (słowian) to może lepiej żeby się wyniósł.

Gość gość
a ty kim jestes

Gość gość
Ide spać dobranoc.

Gość gość
polacy to nie słowianie. to mieszanka słowiańsko-germańsko-ormiańsko-żydowsko-mongolsko-tatarska... prawdziwi słowianie to ukraińcy, którzy was żywcem kroili na kawałki...

Gość gość
a czemu do jarzembiny się nie chcesz przyznać :D

Gość gość
Jestem matka Polka. Dobranoc.

Gość gość
21:52 - I krzyż na drogę!!!:)

Jakby Polacy mieli ropę i możliwość takich zarobków ,jak Syryjczycy,to też by rzucali kobietom biżuterie do stóp.Nie jest naszą winą,że Polska od wieków jest obrabiana przez pewnych ludzi.

21:52 -Wszelkie badania genetyczne pokazują,że Polacy są Słowianami. Dajcie nam Polakom rządzić Polską,a szybko zamienimy się w kraj miodem i mlekiem płynącym.

Gość gość
nacjonalista1995 - Może ty też należysz do "pewnych ludzi". Badania antropologiczne przeszedłeś?

Gość gość
Jakie badania?:D

Gość istorik
Wiele osób obecnie, uważających się za słowian, tak naprawdę od słowian nie pochodzi. Tak jak np polskę zamieszkuje wielu potomków Gotów i Wandalów, czyli Germanów Wschodnich. x Sporo w tym racji. Tacyt opisał tereny polski, jako wschodnie kresy Wielkiej Germanii (Germania Magna)

Gość gość
nacjonalista1995 - Polacy mają sporo ropy (w nosie, uszach i oskrzelach)

Przejrzałem swoje drzewo genealogiczne do kilku pokoleń wstecz,i żadnego pochodzenia stamtąd nie zauważyłem. ,,Przeszedłeś badania antropologiczne'' -a gdzie takowe przeprowadzają?

Gość gość
nacjonalista1995 - Co ci po drzewie genealogicznym, skoro twoja mać mogła wrobić twojego ojca w ojcostwo?

Gość gość
Nic nie sugeruję. Albo matka twojego ojca wrobiła twojego dziadka w ojcostwo... Różne sytuacje po ludziach chodzą. Np Hitler jest dobrym przykładem. Niedawne badania genetyczne, na które poddali się żyjący dzisiaj jego krewni, jasno sugerują, że miał hebrajskie pochodzenie w linii męskiej... A taki forumowy wypłosz, jak ty miałby się równać z wielkim erudytą i mężem stanu?

Swoją drogą ,pięknie ciśniesz mi po rodzinie :). Moja babcia od strony ojca walczyła w AK a jedyny facet jakiego miała to był dziadek.Czy ja mam zacząć po tobie cisnąć,sugerować Ci coś?

Gość gość
Nie jestem kobietą półmózgu. Ty intelektualistą?!!! Bo się może bułgarskiego nauczyłeś, albo bośniackiego? I zgłębiłeś historię straszydła o czterech mordach?

Gość gość
nacjonalista1995 - Zainspirowałeś mnie!!! Poczułem ogromną potrzebę, aby kiedyś znaleźć jakiś posąg światowida i oblać go ciepłym moczem;)

Z tym drugim językiem blisko.Po russkomu toze govorju :P. Jestem więcej niż pewien,że historię też znam dużo lepiej od ciebie,bo jak miałem 8 lat,to sam z siebie chwyciłem do ręki poczet cesarzy rzymskich i zacząłem czytać,a później już poszło.Przy tobie jestem intelektualistą.

Gratuluję intelektu :D.Gdybyś uważniej czytał moje posty,zrozumiałbyś,że nie jestem rodzimowiercą,ale wolę tą wiarę niż chrześcijaństwo,które wywodzi się z judaizmu.A co do tego odlewania się ,to proszę bardzo,pod warunkiem,że zrobisz to przy członku pogańskiego stowarzyszenia ,,Zadruga''(w większości koksy 2 na 2).

Gość gość
mi też się nie podoba wszystko to co słowiańskie bo jest takie obciachowe. Na szczęście mam ojca czystego Włocha i jestem pół Polką pół Włoszką.Mi się podoba wszystko to co romańskie