Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewictwo jest wartościowe dla mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Zwiekszona liczba rozwodow to wina kobiet/mezczyzn ktorzy uprawiali z wieloma kobietami/mezczyznami seks tacy sie nie zmieniaja i beda zdradzac :)

Gość gość
gdyby dziewictwo było zbędne tak jak chcą tego nie dziewice to zanikło by w procesie ewolucji i kobiety rodziły by się bez błony a tak nie jest... ale nie dziewice muszą iść w zaparte i robić dobrą minę do złej gry i tak to goowno da :P

Gość gość
Za bardzo wbija sie do glowy, ze trzeba juz i teraz dawać seks nie zależnie od wieku? A jak kobieta jest ciezka chora to co mezczyzna odejdzie?

Gość gość
Rozumiem że może byc np trochę zadowolony że jest moim pierwszym etc ale NIE CHCĘ, żeby przykładał do tego tak OGROMNĄ wagę. Sorry, ale tylko totalne konserwy i zakompleksieni mają takiego bzika na tym punkcie

Gość gość
No sorry, ale jak kobieta idzie do łóżka DLA FACETA, a nie też DLA SIEBIE, to się z wami ZGODZĘ, że takie coś jest niefajne bo przede wszystkim trzeba robić wszystko w ZGODZIE Z SAMĄ SOBĄ, a jeśli dziewczyna po 5 miesiącach dobrze czuje się ze swoim partnerem i jest gotowa mu zaufać, TO PO CO ma czekać do ślubu? Slub to nie jest magiczne zdarzenie, gdzie następuje pełnia poznania się dwóch osób i dopiero wtedy mogą uprawiać seks... to jest SZTUCZNY podział, abstrahując od kwestii religijnych. To jest indywidualna kwestia, kiedy ktoś sobie do końca zaufa, pozna się etc...

Gość gość
dziewictwo jest wymagane w prawie wszystkich kulturach świata i jest stawiane na równi z innymi cechami kobiety

Gość Niederschlesier1985
Dziewictwo jest o tyle wartościowe, że otwiera drogę na życie w komforcie. W przeświadczeniu, że się ma obok kogoś, komu można zaufać, że można poczuć z kimś szczególną więź. Na pewno im większa liczba partnerów, tym relacje są płytsze... Poza tym wyznaję pogląd, że tylko dziewica jest godna tego, by proponować jej małżeństwo, kiedy samemu jest się prawikiem... W przeciwnym przypadku delikwent po prostu nie ma szacunku do samego siebie, przeceniając coś, czego ktoś inny nie chciał docenić. I stawiając siebie tym samym niżej w hierarchii...

Gość gość
to niech po tych 5 miesiącach weźmie z nim ślub skoro mu ufachyba że jednak nie a doopa swędzi

Gość gość
To powinieneś być w takim razie zadowolony z białego małżeństwa :D :D skoro dziewictwo jest taką wartością, to jak mógłbyś pozbawić swoją kobietę takiego SKARBU?

Gość gość
Kontrolowanie seksualności kobiety świadczy tylko o szeroko rozprzestrzenionym patriarcharcie

Gość gość
moim zdaniem nie prawiczek również ma prawo wymagać dziewictwa od przyszłej żony chociażby daltego że kto mu zabroni?

Gość gość
Nie wartościuj ślubu. Nie każdy chce się żenić... ślub niczego nie gwarantuje, rozwód też dzisiaj łatwo wziąć. Co wy z nim macie? sądzicie, że ślub przed czymś zabezpiecza? dziś już NIE. Dupa swędzi niezależnie czy ktoś udaje świętego i idzie do ślubu, czy nie

Gość gość
po ślubie pozbawie bo celem parzenia się jest potomstwo a takie bez zerwania gwintu jest nie możliwe ;)

Gość gość
5 miesiecy to krótki czas na poznanie się! Nawet nie widzac sie codziennie! I co partner zerwie z toba albo pojdzie do innej i co nabijesz statystyki przed 25r zycia do 13 partnerów seksualnych? Bo byłam w związku? Im wcześniej zaczynasz z seksem tym wieksze prawdopodobienstwo, ze bedziesz miala wiecej partnerow seksualnych? Bo latwa jestes

Gość gość
no to wybierajcie odpowiednich facetów którzy nie mają intencji tylko zaliczania i was nie zostawią z brzuchem bo żaden facet nie ma zamiaru sprzątać po kimś jego gówien... albo skoro wybieracie debili to ponoście tego konsekwencje jaką będzie samotność lub samotne wychowywanie dziecka

Gość gość
aha 5 miesięcy za mało na śłub ale wystarczająco by ryzykować ciąże i samotne macierzyństwo? buehehe...

Gość gość
Masz myślenie chłopca, nie mężczyzny. Dla mnie kobieta nie musi być dziewicą. O ile nie była goscinna w kroku dla przypadkowych gości a miala kilku stalych partnerów przede mną to nie oleje jej bo nadal jest pełnowartosciową kobietą. Nie kawalek tkanki o tym decyduje.

Gość gość
Straca dziewictwo w wieku 18lat należy wziąść pod uwagę, że wiekszość idzie na studia! to skonczy 24-25lat i co bedzie miała 8 partnerów seksualnych? Co to ma wspólnego z szanowaniem się!

Gość gość
Jak ktoś się nie umie zabezpieczać, to już nie moja wina... a co, lepsze macierzyństwo po ślubie, ale z facetem, którego nie cierpisz? :) bo sorry, baby się chajtają, bo liczą, że facet się zmieni, a tak nie jest

Gość gość
"Masz myślenie chłopca, nie mężczyzny. Dla mnie kobieta nie musi być dziewicą. O ile nie była goscinna w kroku dla przypadkowych gości a miala kilku stalych partnerów przede mną to nie oleje jej bo nadal jest pełnowartosciową kobietą. " a jak ona chce ci to udowodnić? :>

Gość gość
A co to ma wspólnego z NIESZANOWANIEM się? uargumentuj to jakoś. Co jest złego w 8 partnerach? :) dlaczego ktoś posiadający 1 partnera całe życie ma być bardziej godny szacunku? z jakiej racji? bo mi do głowy nie przychodzi ani jeden argument.

Gość gość
k****a kobieto... po co wychodzić za mąż i iść do łożka z facetem którego nie cierpisz litości no nie macie sensownych argumentów?

Gość gość
Ludzie... Jeśli wy wymagacie dziewictwa od kObiekty to wykażcie sie tym samym-prawictwem. Proste jak budowa cepa. Czego oczekujecie??? Ze będziecie sobie do 30stki zaliczać wszystko co sie rusza a jakas dziewica was zechce??? A skąd sie biorą nie-dziewice!? Same sie rozdziewiczaja?? Czy to nie przypadkiem za sprawa mężczyzn pozbywają sie dziewictwa??? Ile dajesz tyle dostajesz. Nie-dziewice wiążą sie z nie-prawiczkami-tez proste bo nie-dziewica nie chce prawika!

Gość gość
I widzisz ty dalej nie rozumiesz ZAUFANIE jest coś takiego jak ZAUFANIE i szacunek do samych siebie nawzajem jeżeli ktoś kazalby mi 'udowadniać' że jestem dziewicą etc, to świadczyłoby o tym, że ten związek i tak nie ma racji bytu, bo NIE SPEŁNIA podstawowych wyznaczników, takich jak posiadanie do siebie zaufania

Gość gość
a no z takiej że jest wierna i stałą w uczuciach niż ta co miała 8 i jest o wiele mniejsze prawdopodobieństwo że jej mąż będzie rogaczem niż tej co miała 8

Gość gość
jak to śpiewała budka sufflera nie ufaj nigdy kobiecie ;)

Gość gość
ILE ZNASZ kobiet w szczęśliwych małżeństwach? Matko, nawet moja kuzynka chajtnęła się po roku znajomości, bo 30 na karku, regulaminowo zrobili dziecko po 1,5 roku, a teraz z facetem zaczynają się problemy, a ja jestem 10 lat młodsza i WIEDZIAŁAM od początku, że będzie coś nie tak. w większości kobiety przymykają oko na zachowanie faceta, licząc że słodki misiu zmieni się po ślubie albo jak dziecko mu urodzą I OWSZEM, jest dobry dla dziecka, ale do żony stosunku nie zmienia :D

Gość gość
A co, jeśli była wierna, ale to faceci ją rzucali? No co? Tylko kobieta wszystkiemu winna?

Gość gość
Jak miała 8 partnerów seksualnych to była łatwa jak nic :) A kobiety jak bronią nie-dziewice i swoje chore teorie, ze sie szanuja