Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewictwo jest wartościowe dla mężczyzn

Polecane posty

Gość tralalilalila
Właśnie dlatego powinniscie tej wielkości swojej wielkiej i siły używać dla ochrony nas przed zlem tego świata , a nie siłą terroryzowac

Gość gość
są dwa rodzaje szacunku - wywołany podziwem i strachem a łatwiej rządzi się przez strach każdy to wiedział od setek lat ;) po za tym ja nie bije kobiet jak mnie jakaś wkurza albo nie chce robić tego co ja chce żeby robiła to jej dziękuje i idę do następnej ;)

Gość gość
po za tym nie będę bronił kogoś kto mi nie odpowiada bo stale pyskuje i nie będę bronił takiej dla której nie byłem pierwszy ;]

Gość tralalilalila
Ojoj a co to, jej wina, ze piec lat wcześniej się nie znaliscie?

Gość gość
nie jej wina ale na pewno ból doopy ;) dlaczego mam rezygnować z wałsnych planów i marzeń o posiadaniu dziewicy bo jakaś tam rozjechana przez nie wiadomo kogo ma takie życzenie?

Gość tralalilalila
To juz kwestia priorytetów. Oczywiście nie pochwalam lekkiego i sportowego podejścia do seksu tak u kobiet jak i facetów, ale juz skreślanie kobiety która miała kiedyś 1-2 zwiazki, właśnie z powodu ze miała związki , uważam za mocne przegiecie.

Gość tralalilalila
I do tego określanie jej "rozjechaną" ... To takie podejscie degraduje ciebie .

Gość gość
na bank komentarze rozjechanych cip

Gość gość
a jak mi udowodni że miała 1 czy dwóch? i jak mi udowodni że były to długie związki? NIE UDOWODNI a ja potrzebuje dowodów nie do podważenia a nie tylko gadania bo gadać to można wszystko ważneijsze dla mnie jest to co widzę niż to co słyszę

Gość tralalilalila
No widzisz... Jeśli relacja ma się opierać na UDOWADNIANIU czegokolwiek, to nie będzie dobra. Do Arabów!!!!!!!!!

Gość gość
napisze to jeszcze raz i niech dotrze to w końcu do was nie dziewice. nie dziewice mają na mnie i takich prawdziwych mężczyzn jak ja dożywotni zakaz i goowno obchodzi mnie wasze gadanie i najeżdżania w celu władowania mnie w poczucie winy żebym zmienił zdanie

Gość gość
świetnie to wy nie musicie udowadniać że jestreście dziewicami i ilu miałyście a ja nie będę wam musaił udowadnaić że was kocham i chce wam dać poczucie bezpieczeństwa będziemy kwita

Gość tralalilalila
Owszem, nie będziesz musiał udowadniać. Po prostu albo to będzie, albo tego nie będzie.

Gość gość
skoro ja nie mogę być dla jakiejś kobiety pierwszym to żadna z was nie będzie dla mnie ostatnią

Gość tralalilalila
Uwierz mi - nie zalujemy :-)