Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność w sieci IV

Polecane posty

Gość przytul
Pawełku opowiem Ci o niej. Jeśli chodzi o wygląd, to długie, kasztanowe włosy, które jej się fajnie falują, brązowe oczy, biały, idealny uśmiech, bardzo ładna twarz, delikatny makijaż, bardzo szczupła, ale nie płaska, rozumiesz ;-) jeszcze trochę jak nastolatka wygląda chociaz jest raczej ze 2-3 lata starsza ode mnie. widac, że zadbana, naprawde widac że dba o siebie, ma fajny styl, taki klasyczny (białe koszule do czarnej spodniczki, "mała czarna", garnitury damskie, fajne dodatki, zawsze świetnie wygląda) Jest bardzo miła, zawsze uśmiechnięta, pracowita, uczynna, ale zauważyłem, że czasami lubi sie droczyć, a jak sie zdenerwuje to nie pęka przed nikim (no może oprócz szefa, z którym jest spokrewniona), ale ogolnie ma dobre serducho. Niestety nie wiem jak u niej z życiem prywatnym, jaka jest na codzien w domu, co robi w wolnym czasie itp. Bo to w sumie tez wazne... Wszyscy juz o tym mówią ze jej się podobam i kiedy z nią rozmawiam to kazdy kto przechodzi to sie uśmiecha widząc ze gadamy... A ja z nią tylko sluzbowo, nawet raz zapytała o cos dosyc osobistego co zauważyła, ale nic jej nie powiedzialem i zrobiło jej się troche głupio.

Gość Srebrnoszara
Trochę.

Gość przytul
I tak po 7 latach z dnia na dzien koniec? :-( przytulam :-*

Przytul z calym szacunkiem stwierdzam ze jestes dobrym obserwatorem :) czlowieku idz w Pon. i tak od nie chcenia sie spytaj czy nie ma ochoty z Toba zjesc Pizzy bo tak samemu troche smutno ...... a jak nie to daj nr. tel sam to za Ciebie zrobie ... Srebrna chcesz Kawy ? to pogadamy do rana ..chyba tez Ciebie zaczne utulac i w szyjke calowac

Gość Srebrnoszara
Zanim odszedł, dał mi jeszcze popalić; skończyło się.. raczej smutno.

Gość Srebrnoszara
Paweł, za kawę dziękuję, bo nie zasnę, a niedługo muszę się położyć. Inaccessible chyba padł? Może i dobrze, jutro ma spotkanie, powinien być w formie.

Gość Srebrnoszara
Przytulu, kochany jesteś.

Gość Srebrnoszara
Ładnie opisałeś tę dziewczynę.

Gość Srebrnoszara
Nie, no coś Ty - osuszyłam już tyle swojego, że wystarczy ;) Mam słabą głowę.

Gość Srebrnoszara
Jak się robię rozmowna, to znaczy, że się wstawiłam ;)

Gość przytul
Mogę Ci tak opowiedzieć o każdym z mojej firmy ;-) Zrobiłbym tak, bo czemu nie spróbować. Ale dopóki nie ułoże w głowie przeszłości, nie zapomnę o byłej, nie zamknę tej kwestii to nie bede jej robic nadziei bo jeszcze ją zranię skoro jej się serio podobam... A tak po koleżeńsku jak nagle ją zaproszę to sobie od razu coś pomyśli bo przeciez do tej pory odzywałem sie do niej wyłącznie w sprawach firmy. Podobno po tamtej sytuacji (zapytała mnie o bliznę a ja na nią tylko popatrzyłem "surowo" i nic nie powiedzialem a jej zrobiło sie głupio) powiedziała, że jestem gburem i mnie nie lubi :-)

no tak wino poprawia humor ale zle dziala na watrobe , a ja i tak nie zasne tak jestem przestawiony ze spaniem ze zawsze w wekendy mam problemy ale to i ma tez swoje plusy :)

Gość Srebrnoszara
No, to masz dar obserwacyjny..

Gość przytul
To tylko opis kolezanki z pracy, a gdybym mial opowiadać o mojej ukochanej to jestem w stanie napisac poemat :-) Moze niewiele to znaczy, ale bardzo Ci współczuję tego co Cie spotkało Srebrnoszara. Pawełkowi też współczuję straty żony. Ciężkie to zycie i piękne są tylko chwile. Przytulam :-*

przytul zbyt mlody jestes zeby zyc wspomnieniami ,a za stary zeby zyc nadzieja skoro sam mowisz ze ona nic nie chce nawet Ciebie olewa chyba najwyzszy czas postawic kropke nad i , zakoncz pewien etap zycia

Gość Srebrnoszara
Znaczy - każdy cieplejszy gest coś znaczy.. przynajmniej dla mnie.

Gość przytul
Chcę to zakończyć po dzisiejszej sytuacji i iść dalej. Co moze zmienić moją decyzję? tylko jej starania, i to porządne,a jeśli nie to koniec, ja już nie podejmę żadnej inicjatywy. Gorzej będzie poradzić sobie z tym uczuciem które we mnie jest. Może jeszcze z kimś mi sie ułoży, chociaz wciąż nie umiem sobie wyobrazic kogos innego obok, nawet nie wiem czy mógłbym iść do łóżka z inną w tej chwili.

Gość Srebrnoszara
Późno się zrobiło, muszę uciekać. Buziaki wieczorne, Panowie 👄 Inaccessible'a cmoknę w czoło, żeby nie obudzić i przykryję kołdrą, bo mu się zsunęła ;) A przed zaśnięciem odtworzę sobie fotkę, którą wrzuciłeś, Przytulu i wyobrażę Ina w czerrrwonej koszuli :D Żeby mi się słodko zasypiało ;) Z Pawłem będzie trudniej, bo nic nie wiem, ale możesz występować jako Tajemniczy Nieznajomy ;)

Gość Srebrnoszara
Paweł, to skomplikowane. Dobrej nocy Wam. Przytulu - przytulam czule, żeby pomóc na doła.

moze wyskocz z inicjatywa w pracy aby pojsc po pracy na piwo , Pizze tak ogolnie i zobacz zahowanie "sekretarki" zrob to zeby ktos inny tego za Ciebie nie zrobil chcesz kielicha ? bo otwieram butelke

Gość przytul
tak bardzo Ci sie podoba chłopak na tym zdjęciu? to miłe, bo jest bardzo, bardzo podobny do mnie :-D hmm moze i ja bym Ci sie podobał :-) ciekawe. Nie uważam sie za przystojnego. Też caluję i przytulam :-* i tez juz uciekam spać :-) Dobranoc :-*

Srebnoszara ,krotki opis 180 cm 88 kg bez brzucha :) raczej barczysty z 3-dniowym zarostem o niebieskich oczach i zniewalajacym usmiechu :) dobranoc a co niech ma do myslenia

Gość przytul
Pawełku nie pij tyle :-D a raz się żyje, zapytam czy się ze mną spotka... tak poprostu, jak koledzy z pracy. Namówiłeś mnie. Twoje zdrowie! :-) I trzymaj się, dobrej nocki :-) przytulam :-)

Gość Srebrnoszara
Przytul - bardzo mi się podoba :) Co oznacza, że Ty też :)

Gość Srebrnoszara
Paweł - no, proszę: następny przystojny :) Ja to mam szczęście :D Śpijcie spokojnie, kolorowych snów. Pa.