Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność w sieci IV

Polecane posty

Gość Srebrnoszara
Okulary wolę mniej kolorowe, mocny kolor "gubi" twarz.

Gość Srebrnoszara
A popatrz, te moje muzyczne linki kafe pokazała bez problemu.

Gość gość
..i trzy!

Gość Srebrnoszara
No, wiem :) Okulary wolę czarne, reszta ok. O ile pamiętam, masz ciemne włosy i oczy, więc czerwienie pasują. To mój ulubiony kolor, we wszelkich- oprócz ostrzegawczo jaskrawej- odmianach.

Gość pawel123pawel
Witam ale tutaj widze Paryski salon mody :)

Gość Srebrnoszara
Cześć, Pawle. Obiektywnie same problemy, subiektywnie lepiej: mam wino, topię je intensywnie. In - ja na śniadanie kromkę z wędliną + 2 pomidorki koktajlowe, na obiad zupę z suchą bułką. Na kolację będą 2 kromki z serem białym. A wcale nie chudnę. Nikogo nie będę mierzyć :P Chyba, że w kwestii II.

Gość Srebrnoszara
No, ja nie dołożę ;)

wczoraj a raczej dzisiaj w nocy z nerwow nawet B. poszedlem poprzytulac :) i caly plan wyjazdu do Poznania poszedl w ....... zostaje z wami Kobieta z ktora mialem sie spotkac napisala mi wczoraj na e-mail ze nie moze dojechac :( bo jest w Ciazy i sama jest w szoku i zebym sie nie gniewal i zostali przyjaciolmi ........ no zabic to zamalo

Gość Srebrnoszara
Paweł, jeśli chodzi o nerwy możemy sobie podać ręce. Dziś mało mnie nie coś nie trafiło. Pitoli mi się na potęgę. Szukając w tym dole czegoś pozytywnego: na szczęście nie jestem w ciąży. I to by było na tyle.

bo ostatnio bylem w sprawach sluzbowych a teraz mialem sie z nia spotkac znam ja (znalem) od 2 lat kokietowala umawiala az z komus ........ amen

Gość Srebrnoszara
Też myślałam, że służbowo.

Gość przytul
Witajcie :-) to chyba jakiś przeklęty dzień. Rozumiem Cię Pawełku. Właśnie sprzątam w mieszkaniu, bo pewna sytuacja tak mnie dotknęła, że zacząłem wszystko wywracać, rzucać... nigdy tak nie miałem wczesniej, chyba muszę iść do specjalisty... Co się ze mną stalo?

Gość Srebrnoszara
Cześć, Przytul - piątek 13go. Parszywy dzień. Po dzisiejszym nie będę się śmiać z przesądnych.

Gość Srebrnoszara
Ja tez mam wino - czerwone Cote - częstujcie się, proszę. Pewnie nie najwyższych lotów, ale po prostu dobre. I nie sądzę, żeby niżej, niż Carlo Rossi.

Gość gość
i na 3..

inaccessible89 dziś Przytulić Cię, Paweł? Nie nabyłem peruki, ale mogę sobie szal na głowie zamotać smiech.gif .....Fajne masz te peruki ?

Gość Srebrnoszara
A teraz masz jakie?

Gość przytul
Nie przepadam za alkoholem ale dziękuję Wam. Było lekkie spięcie w pracy więc byłem trochę przygnębiony i znowu rozmawiałem z byłą, powiedziałem jej o wszystkim co czuję, co mi sie nie podoba, czego chce a co mogę dac od siebie. I wiecie co? Zlekceważyła moje słowa. Upomniałem się o jakiś komentarz, odpowiedź na temat, cokolwiek. Nie powiedziała nic na temat a kiedy zacząłem sie denerwować, że olewa to co do niej mówię powiedziała, że musi kończyć rozmowę z jakiegoś blachego powodu... Napisałem jej sms w emocjach (ale nic złego, tylko o tym, że jestem rozczarowany i smutny) i od dwóch godzin nie doczekałem się odpowiedzi. Po jakimś czasie od wysłania tego smsa coś mi odbiło i zacząłem rozrabiać, uspokoiłem się kiedy sąsiad zapukał do drzwi... Zbiera mi się na płacz.

Gość Srebrnoszara
Przytulu - bardzo współczuję.. Mogę jakoś pomóc? Chyba jednak powinieneś rzucić ten związek za siebie i nie oglądać się na niego. Tak wygląda.. z tego, co piszesz. Ale może to niedobry moment na rady.

Gość gość
blokuje się?

Gość przytul
Odnowiłem kontakt w niedzielę, to wszystko jest niesamowicie skomplikowane. Dziękuję Wam, wiem, że chcecie dla mnie dobrze i martwicie się. Wszystko bym dał, żeby zapomnieć ale kilka miesięcy milczenia nic mi nie dało, nadal ją kocham. Wiem, ze na to nie ma rady, tylko czas.

Gość Srebrnoszara
Z tym czasem to też nie tak prosto.. Mnie zajęło lata.

Gość Srebrnoszara
A i tak boli.