Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bukiet i dodatki

Polecane posty

Gość gość

ślubuję za rok w czerwcu tak sobie myślę o delikatnym różu jako kolor kwiatów w bukiecie wybiorę na pewno róże do tego buty w tym samym kolorze i kwiatek we włosach a wy jakie będziecie miały dodatki? chodzi o kolor i z jakich kwiatkow bukiet chcecie mieć? a fryzurka jaka?ja napewno wszystkie spiete włosy będę miała.a welon będziecie miały czy jakiś delikatny stroik?a buty wysokie czy raczej niskie?ja planuje 8 cm obcas piętą zakryta boki wolne i palec odkryty i tradycyjne zapięcie wokół kostki.

Gość gość
Ja ślubuje w tym roku, będę miała bukiet w kolorze pastelowym z eustomy, goździków i może jeszcze jakiegoś rodzaju kwiatów. Jakąś ozdobę we włosy też wepnę, tylko nie wiem czy to będzie kwiat czy coś innego, ale coś na pewno, żeby po zdjęciu welonu też ładnie wyglądać :) Buty niskie, taneczne, szyte na zamówienie żeby jo*ów nie sadzić z bólu a odmówić tańca nie wypada pannie młodej , i to jeszcze z tak błahego powodu jak ból nóg :)

Gość gość
A i fryzura to będą najprawdopodobniej loki upięte na bok, bo w całkowicie spiętych źle się czuje :)

Gość gość
a sukienkę jaką będziesz miec?

Gość gość
Białą princesske :-)

Gość gość
No mi też się podobają princesski są śliczne ja ślubuję za rok w czerwcu i też zastanawiam się nad pastelowy bukietem myślałam o delikatnym różu ale nie wiem czy same róże w jednym kolorze czy z jakimś dodatkiem co myślicie? a buty w jakim kolorze będziesz miała? a biżuterię jaką zakladasz?

Gość gość
Kurcze, nie wiem czemu nie moge dodać linku. Teraz wcisnełam to co wstawiłam to jakieś babcine wyskoczyły. :P Wpisz w googlach bukiet ślubny pastelowy to chciałabym coś w stylu tego 5 i 6 :-)

Gość gość
oj dziewczyny jak wam zazdroszczę tych przeżyć , to takie fajne było jak się wybierało i nie było ważniejszyc rzeczy na świecie wtedy, wszystkiego naj na nowej drodze życia

Gość gość
dziękujemy za życzenia tak tak żyjemy tylko tym dniem :-)

Gość gość
Widzę że sporo z nas planuje różowy bukiet ślubny:-)

Gość gość
ja tak myślę o cieniowanych pastelach w bukiecie np jasny roz ciemny białe do tego coś fajnego ciemniejszego a jak myślicie różowe buty będą pasowały do takiego bukietu?

Gość gość
Ja wychodze z maż w tym roku. Wybrałam chabry, i srebrne wiszące kolczyki i bransoletkę ze swarovskim na jest to co kupiłam. http://www.pbsrebro.pl/ .

Gość malinka j
Dodatki sa bardzo ważne, odpowiednio dobrane bardzo podkreślają kobiecość i wydobywają piękno. Mi się najbardziej podobaly zawsze srebrne dodatki, bizuteria, ostatnio kupuje sporo rzeczy na Jubilea.pl np pierścionki ,wisiorki, obrączki jest w czym wybierać