Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Częste pragnienie i złe samopoczucie, gdy nie najem się na czas.

Polecane posty

Gość gość

Też tak macie będąc w ciąży? Ja jestem trzecim miesiącu i zastanawiam się, czy to normalne. Gdy nie mam możliwości najeść się, gdy jestem głodna, to ręce mi się trzęsą, serce przyspiesza i w ogóle nie czuję się wtedy najlepiej. Czy jest to objaw np. cukrzycy ciążowej, czy to normalne? No i to pragnienie. Dotąd nie musiałam tyle pić, co teraz.

Gość gość
Sprawdziłabym czy to jednak nie cukrzyca bo to nie jest normalny objaw ciąży. Tzn normalne, że jesteś częściej głodna, ale pozostałe objawy nie są typowe dla ciąży, a właśnie dla cukrzycy.

Gość gość
Autorko też tak miałam jak byłam w ciąży. Jak byłam głodna, nie jadłam np 4 godz serce mi waliło jak szalone i ręce się trzęsły. Robiłam kilka razy badania, które miały wykryć cukrzycę, ale wszystkie wyszły ok.

Gość gość
Ulżyło mi , ufff. Bo już myślałam, że coś jest nie tak. Cukier na czczo mam w normie, i gdyby nie to, to już bym pewnie przyspieszyła swoją wizytę u lekarza. Dziękuję za odp. ;)

Gość gość
Ja też tak mam jestem w czwartym miesiącu i też nie mam cukrzycy

Gość gość
"Robiłam kilka razy badania, które miały wykryć cukrzycę, ale wszystkie wyszły ok. " A jakie to były badania? cukier na czczo to zdecydowanie za mało żeby wykluczyć cukrzycę.