Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odchudzando

Motywacja! slub lato 2015! Zapraszam

Polecane posty

Cześć :) Zaczynam od teraz ostre odchudzanie! KTo jest ze mną? Kto zmienia swoje życie i dołącza do głownego celu na rok 2015?! Sądze, iż czas się w końcu za siebie zabrać!! Waga 68kg Wzrost: 178cm Do zgubienia około 6kg. Dieta w moim przypadku nie będzie drastyczna tylko -500kcal dziennego zapotrzebowania czyli 1600kcal. Trening siłowy, aerobowy + interwały naprzemiennie przez 2 miesiące plus kupiony specyfik African Mango o którym słyszałam same dobre opinie. Kto podejmuje się ze mną tego wyzwania? Razem raźniej. Zapraszam Ps. schudnąc do lipca, wesele się zbliża haha :)

Gość gość
po co ci sie odchudzac?i tak bedzie rozwod w 2022.

Gość blair123
no to i tak mi długo dajesz skoro aż 7 lat :) spokojnie, nie przejmuj sie może Ciebie też ktoś kiedyś zechce ale to chyba jak usuniesz swoje negatywne nastawienie do życia :D

Gość gość
Kobieto, ale jak przy twoim wzroście chcesz schudnąć z twojej wagi 6 kg, to będziesz wieszak.

Gość odchudzando
Dziękuje , ja nie chce schudnac 10kg w 2 tygodnie tylko 6kg w 3 miesiace i wyrzezbic nogi bo mając w udzie 60cm nie da sie wygladc jak wieszak ;(

Gość gość
hm no tak każdy ma inną budowę ... po prostu dla mnie 178cm i 68 kg to prawidłowa budowa/wygląd - na oko, bo przecież nie widziałam Ciebie ;) Ja mierzę zaledwie 164 cm i ważę 58 kg i wyglądam dobrze. udo me mierzy 56 cm a i tak wydaje się za duże, więc rozumiem Ciebie teraz :)

Gość gość
W każdym razie, ja nie odchudzam się na ślub bo już jestem 6 lat po slubie, ale od początku lutego biegam i kręcę hula hoop (hula od grudnia) i są efekty!! na wadze spadł tylko 1 kg (mięśnie od biegania wyrównują spadek tkani tłuszczowej), ale w talii poszło na razie 3 cm i w brzuchu 2 cm :) uda ani drgną na razie ale to dopiero początek :)

ja sie odchudzałam grudzien/styczen intensywanie az mi sie odechcialo i cały luty jadłam i jadłam ehh ;< u mnie znowu nie ma problemu z brzuchem , ramionami bo wszystko szczupłe oprócz wielkiej miednicy i ud bo np. łydki są chude.. śmiech na sali, nie da się ruszyć do przodu i coś z tą partią ciała zrobić bo do tego wszytskiego dochodzą mięśnie które mam spore przez sport który uprawiałam 10lat... Ktoś ma jakieś pomysły jak pozbyć sie tłuszczu i mięsni z ud? :D

Gość abcdefghijklmno
No właśnie uda.. Ja mam 177cm, 70kg i uda 59cm. Ja podejmuję 3-tygodniowe wyzwanie i będę się odchudzała do świąt. W święta wiadomo, przerwa, ale to tylko góra 3 dni i potem znowu wracam do odchudzania. Jak chcecie mogę tu wpisywać co tydzień spadki wagi i cm, bo zamierzam co tydzień się ważyć. Mój plan jest prosty: ograniczam węgle, dużo wody, białka, warzyw i ostatni posiłek o 19. Codziennie chodzę ok. 10 km i do tego brzuszki i czasami skalpel (jakieś 2x na tydzień). Już się tak odchudzałam w listopadzie i schudłam 10kg, ale kilka niestety wróciło po świętach, ale teraz dokańczam dzieło i chcę ważyć 60. :)

Gość gość
dołączam :) w lipcu 2015 mam swój ślub. w lipcu 2014 urodziłam synka. od listopada trzymam się ustalonych zasad. mam tylko 165cm wzrostu i po ciąży ważyłam 72kg, teraz ważę 65kg i zamierzam zrzucić jeszcze te 5 oraz ujędrnić skórę na brzuchu...

Gość abcdefghijklmno
Świetnie ! Ja w niedzielę zapiszę wyniki :)