Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnnietu

jak przeprosić dziewczyne POMOCY

Polecane posty

Gość gościnnietu

Dziś dostałem szanse spotkania sie z dziewczyną Mamy po 23 lata. Strasznie jej naubliżałem Wczoraj wysłałem wieczorem kwiaty Dziś się spotykamy, jak myslicie co mogę więcej powiedzieć lub zrobic? Żeby mi wybaczyła? Obiady/kolacje/restauracje odpadają bo wiem że na to nie pojdzie. Spacer? Może jechać za miasto aby zobaczyć je z góry wyjść z auta i powiedzieć wszystko? Jak wy to widzicie?

Gość gość
Mozesz przepraszac ale to niewiele da,zadra w sercu pozostanie :( mnie juz by taki mezczyzna nie interesowal :(

Gość gość
nie przejmuj sie takimi wypowiedziami - zle trafiłeś bo ci idioci z forum teraz będą wieszać na tobie psy oraz żebyś nic nie robił bo to nic nie da. Banda dewotek lub onanistów... Stare baby i dziady lub napaleńcy co dymają jedną laske w 10 która daje sie zeszmacić.

Gość gość
Dodam jeszcze : banda psychicznie chorych, samotnych brzydkich bab, które oddałyby wszystko żeby kogoś mieć. Tępota, brzydota, paskudztwo i choroby psychiczne!

Gość gość
Moze cie to czegos nauczylo i przestaniesz ublizac ? moze dziewczyna da sie przeprosic ;) zycze powodzenia