Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćicoa

Pocieszcie trochę albo odradźcie to

Polecane posty

Gość gośćicoa

Jestem już prawie rok w związku na początku wszystko pięknie i cudownie a teraz brak czułości i zainteresowania, kompletnie go nie obchodzi co ja robię gdy sie nie widzimy, o nic się mnie nie pyta. Nie widujemy się już codziennie jak kiedyś tylko rzadziej. Jak się pokłócimy to wcale ze soba nie rozmawiamy, ewentualnie napisze mi codziennie dobranoc wieczorem i to wszystko. Czuję się niekochana i niepotrzebna o czym już mu mówiłam to on mówi że tylko narzekam. Czy to kwestia charakteru? Czy nie pasujemy do siebie ?

Gość gość
mam to samo..

Gość gośćiowa
czyli brak rady na to? trzeba się z tym pogodzić? Dodam, że go kocham i chciałabym żeby był tym za którego wyjdę za mąż. ale takie sytuacje mnie osłabiają i nabieram wątpliwości; każda kobieta przecież chce się czuć kochana, potrzebna i najważniejsza

Gość gość
Myśle że bawi sie Tobą. Zdystansuj sie troche w stosunku do niego wtedy zobaczy że Ci tak bardzo nie zależy i może zacznie zabiegać a jeśli to nie podziala radziłabym sie rozstać bo po co Ci taki ktoś kogo nie obchodzisz może wtedy zrozumie jak straci.

Gość gość
tylko że ja jestem zakochana i głupia i brakuje mi go więc z tym dystansowaniem się może być ciężko w moim przypadku.. czy to wytrzymam

Gość gość
powiem tylko tyle, ze jestem z moim kochanym od roku tez i nie ma mowy o braku czulosci, zainteresowania, itp. caly czas ta sama fascynacja, namietnosc, musimy wiedziec wszystko na swoj temat, co kto robil i kiedy. nie po to by sie kontrolowac nawzajem, ale dlatego, ze sie soba nawzajem inetesujemy. wiec zdecyduj czego chcesz. teraz moze go kochasz, ale Ci przejdzie jak tak dalej pojdzie.

myśli, że już Cie zdobył, że jesteś jego w pelni i że nie nalezy już się starać. jest w błędzie. jeśli rozmowy nie docierają, to olej go.

Gość gość
ma Cie w garsci, znudzilas mu sie itd. facet musi czuc troszke niepewnosci, tajemniczosci, wtedy zabiega.