Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRAMPOLlNKA

czy to możliwe? lekarz sie nie pomylil?

Polecane posty

Gość TRAMPOLlNKA

Bylam dzis na usg prenatalnym. Z usg wychodzi 11t 2d. Na koniec badania lekarz skierowal glowice miedzy nogi dziecka i mowi, ze "taki obraz wskazuje chyba na chlopca" . Bylam w szoku, bo w ogole go o to nie pytalam, no i jakos mi sie nie chce wierzyc, ze na tym etapie ciazy to widac. W ogole powiedzial, ze jest zdziwiony, ze w tym tygodniu ciazy tak ladnie wszystko widac i ze tak ladnie sie dziecko ulozylo. Ale tak wczesnie plec widzi??? Czy lekarz mogl sie pomylic?

Gość gość
pytasz nas o kompetencje lekarza?

Gość gość
Ale w czym problem! ?

Gość gość
jest zawiedziona że nie dziewczynka

Gość gość
Nie pytam o kompetencje, tylko kiedys czytalam, ze na tym etapie narzady u dziewczynek i chlopcow wygladaja tak samo, wiec sie bardzo zdziwilam, ze probuje tak wczesnie typowac.

Gość gość
Nie powiedział, że to na 100% chłopiec, tylko uzyl słowa "chyba" więc na dwoj***abka włożyła

Gość TRAMPOLlNKA
Nie jestem zawiedziona, wszystko mi jedno :-), tylko nie rozumiem po co mi lekarz cos sugeruje, skoro go o to nie pytalam. Wolalam wiedziec, jak bedzie "na pewno" widac, a nie "chyba"

Gość TRAMPOLlNKA
To po co w ogole mowil? Jakby nic nie powiedzial, to tez by bylo, ze na dwoj***abka wrozyla

Gość gość
Dlaczego nas o to pytasz? To jemu trzeba bylo zadac to pytanie

Gość gość
Nam też lekarz na prenatalnym powiedział , że będzie chłopiec i sprawdziło się w 100 procentach.

Gość TRAMPOLlNKA
A czy ktoras miala tak, ze z chopaka zrobila sie dziewczynka? Bo w druga strone wiem, ze jest to mozliwe. Nie zalezy mi na tym szczegolnie, tylko pytam z ciekawosci, bo nie chcialam sie jeszcze nastawiac na konkretna plec, a tu widze, ze juz chyba moge myslec nad imieniem ;-)

Gość gość
M też w 11 tyg.powiedział że widzi chłopca i rzeczywiście mam synka

Gość gość
Mi w 13 tc powiedzial ze chlopak , w 20 ze dziewczynka. Potwierdzilam jeszcze u innego, jest dziewczynka.

Gość gość
A mi lekarz dwa razy stwierdzil,ze bedzie dziewczynka,a urodzilam chlopca :) Nawet nie wiecie jakie bylo moje zaskoczenie i radosc,bo dwie dziewczynki w domu juz mialam,tylko wyprawke troche zmienic musialam :P

Gość gość
w 1 ciąży lekarz powiedział mi w 16 tyg że będzie syn i faktycznie jak pokazał na usg ślepy by zauważył że coś sterczy między nogami (miałam dopochwowe usg-aby określić płeć i przez brzuch - standardowe) w 2 ciąży lekarz w 13 tygodniu powiedział mi że będzie córka, faktycznie między nogami nic nie było widać w obu ciążach się nie pomylił dodam że to byli lekarze dość znani nawet na kafe.... ;)