Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OBURZENIE O WIZYTĘ U PROSTYTUTKI?

Polecane posty

Gość gość

zemu kobiety krytykują chodzenie do prostytutek przecież i tak większość związków wymaga od faceta sporego nakładu finansowego, a kobiet zawsze stawia większe wymagania wiązać się z lepszym i atrakcyjniejszym od siebie facetem , wmawiając jej do tego brak wad np. gdy nasza partnerka jest brzydka facet musi mówić ze jest atrakcyjną ,albo akceptować to ze mało zarabiać, mimo ze partnerka wymaga od facet kasy i zaradności ,albo tego by ja zabawiał przecież tak realnie patrząc na wymagania kobiet to dla wielu facetów, jedyną realną szansą na spróbowanie seksu z atrakcyjna kobieta-taką budząca w nim pożądania w jego typie jest właśnie usługa prostytutki bo o ile byście się zaczekały to możliwość bycia w związku z atrakcyjną kobietą taka jak chce ,ma możliwość jedynie malutka garstka supersamcow najbogatszych/najbardziej przebojowych/najprzystojniejsi itd..... wy kobiety nie powinnyście się oburzać ze chłopak za młodu pójdzie do prostytutki bo wasze wady i defekty urody mężczyźni są wstanie bardziej zaakceptować, a i tak musi się mega wykazać by mieć partnerkę często z znacznie większą ilością partnerów na koncie-tez przygodnych bo to raczej wasza domena oczywiście tak tylko gdybam bo większość facetów nie zdecyduje się na ten krok bo w rzeczywistości ,oprócz waszych ukochanych roochaczy ,to faceci bardziej się angażują w związek, bardziej patrzą na wnętrze i najczęściej więcej od siebie dają mniej wymagając i nie piszcie mi tu ze wasi koledzy/faceci zaliczają partnerki bo zaliczanie, a nie dążenie do związku dotyczy niewielki odsetek facetów, może i dla was bardziej atrakcyjny ale jednak niewielki i jak się tylko z takimi zadajecie to problem jest raczej z wami

Gość gość
up

Gość gość
guyj

Gość gość
Nie zgadzam sie z Tobą. Ja jestem dziewicą to mogłabym sie oburzać o prostytutki ;) nie bede mieć przygodnych partnerow i wolalabym zeby moj facet też nie miał przygodnego seksu lub burdelowego na koncie. Poza tym prostytucja kojarzy mi sie tylko i wyłącznie z patologią,żal mi kobiet,które są przymusowymi prostytutkami,zostały porwane i mają zniszczone życie. Nigdy nie wiadomo która jest która...facet który idzie do burdelu wspiera zbrodniczy biznes,dlatego i z wielu innych powodów jestem na nie

Gość gość
też jestem dziewicą, wolałabym, żeby mój mężczyzna nie traktował mnie przedmiotowo jako osobę do samozadowolenia - skoro umie bez miłości kochać się z kimś obcym za pieniądze, to znaczy, że nie będzie umiał pokochać i docenić mnie jako człowieka. Wiem jeszcze, że zarówno mężczyzna, jak i kobieta mają różne "misje", role w życiu. To oczywiste, że gdy będę w ciąży, chciałabym, żeby mój mąż zarobił na mnie i dziecko, tak byłoby nam łatwiej - wiem jednak, jakie realia są w naszym kraju: oboje musimy pracować. Kobiety chcą opiekuna, a jak zaufac komuś, kto dla własnej przyjemności szarga swoją i cudzą nagością..

Gość gość
skoro facet jest pod większą presja w życiu i robi wszystko w związku ,to może roochac ,a kobieta za beztroskie w życiu ma być cnotliwa

Gość gość
,,mają różne "misje", role w życiu,, to tylko wasze cwaniactwo i lenistwo.... facet ma robić wszystko :zarabiać i ogarniać dom,a kobiet tylko wymaga w zamian za poczucie bliskości i przeciętną urodę

Gość gość
zajmowanie sie dziećmi,gotowanie codziennie obiadów,sprzątanie to nie jest lenistwo ani cwaniactwo ani nic nie robienie ktoś to musi zrobić,jak kobieta nie zrobi tego to trzeba zatrudnic nianie i sprzątaczkę,na obiad isc do restauracji i sie im płaci wiec to tak jak praca jest ojciec tez matce wypominal ze nic nie robila bo siedziala w domu. Robiła dużo więcej od niego. ale nie o tym jest temat.

Gość gość
Ja przekonalam mojego meza zeby sobie wynajac mila prostytutke do zabawy :) Tanio nie bylo, bo kosztowala 600eur za godzine (nie mieszkamy w Polsce) ale za to profesjonalna obsluga :-D bardzo ladna dziewczyna, mila, inteligentna studentka. Nie potrzebuje komplikacji w zyciu, jakis dodatkowych relacji itd., ale nie widze nic zlego w tym zeby moj maz sobie wyprobowal rozne rzeczy ktore jemu sprawiaja przyjemnosc a ktorych ja po prosto nie robie bo nie lubie. Wilk syty i owca cala :) Naprawde nie widze roznicy miedzy tym, ze maz sobie zamowi masaz a tym, ze osbie zamowi masaz...innych czesci ciala :-D ;) Co za roznica? I tu placisz i tam, i tu i tam masz z tego przyjemnosc.

Gość gość
gotować i prać potrafi normalny facet dziecmi zajmują sie zwykle oboje wdomu robi facet-naprawia,ogarnia,remontuje to facet musi sie wykazac i podrywac to co daje kobieta? seks nie i yurode nie bo to facet jest zwykle atrakcyjniejszy w danym zwiazku kase ogarnia facet-jest zdany na siebie i ponosi konsekwecje swojego życie kobieta ma to co wypracuje i zdobędzie tyłkiem-ogulnie beztroska dlatego facet może zaliczać,dlatego facet możne zdradzać,dlatego facet może chodzić na k*****,dlatego kobieta ma byc cnotliwa,wierna i znosić ewentualne zdrady gdzie ona analogicznie będzie nazwana dziffka (plusy i minusy beztroskiego życia kobiet) Uważam, że w etapie ewolucji kobiety same ustawiły się w podrzędnej roli, ponieważ to są małe cwaniary. wszystko po to, żeby go ogłupić, a potem przejąć jego konto, dom, dzieci, pozbawić go wszystkiego i na koniec jeszcze powiedzieć, że jest draniem i do niczego się nie nadaje. To jest prostytucja rozwinięta na szeroką skalę i najdroższa dzi**a jest tańsza od kobiety, z którą mężczyzna się zwiąże na stałe. Masz żonę, to płać, bo zachciało ci się z nią przespać. Jest pewno trochę prawdy w zdaniu, które się czasem tu przewija. Które mówi, że kobiety mają mentalność psa ogrodnika: Same cię nie chcą, ale innej cię nie dadzą... A po mojemu, to chyba trochę taki ukryty sadyzm się za tym kryje, bo nie pożądasz ich, bo masz okazję pójścia do prostytutki. Istniejecie na równoznacznych zasadach. Ty masz swoje życie, one swoje. A pewnie liczą na to, że gdyby nie było prostytutek, ty nie miałbyś okazji się rozładować i śliniłbyś się na ich widok. A one, samą swoją egzystencją by ciebie uświadamiały, jakim jesteś zerem, że musisz spędzić życie w celibacie...

Gość gość
byt mężczyzny -to co sam wypracuje byt kobiety-to co sama wypracuje i zdobędzie tyłkiem wniosek: każda kobieta to prostytutka-tym bardziej atrakcyjna jeszcze brzydkie przypominają zachowaniem ludzi

Gość gość
Teraz jest tak, że kiedy tylko w małżeństwie się nie układa, baba zaraz zabiera dzieci. Potem szybko znajduje sobie jakiegoś gacha, dzieci muszą się na to patrzeć, a ojciec bulić, żeby mogła z tamtym sobie uwić gniazdko. Każda żona to dziwką, a małżeństwo to zinstytucjonalizowana prostytucja.

Gość gość

Gość gość
100% racji, powiedzial to co wielu facetow mysli

Gość do tego wyżej
jestem kobietą byłam żoną i POPIERAM W 100% zastanówcie się nad tym głębiej?ILE RAZY WASZAŻONA ZMUSZAŁA SIĘ DO SEXU!ILE razy coś od was chciała i zaczynała od czego od dobrego jedzenia sexsi bielizny i co dalej sex sex sex i jeszcze połyk gościu mówi PRAWDĘ MOZE NIE ZBYT MIŁĄ ALE PRAWDE

Gość gość
srali mazali a w grudniu bedzie wiosna temat zalozony a i odpowiedzi do niego pisane przez autora SLABE ;)

Gość gość

Gość gość
Gg

Gość gość
up

Gość gość
To ile ma minimum zarabiać facet? Zycie kobiety to bajka,nie musi zapewnić bytu i do tego nic nie robi w życiu bo to i tak facet ogarnia dom i robi różne naprawy Teraz tylko kobiety wymagają kasy,urody,pewności siebie,bajery i podrywu A od kobiety nic nie musi-zwykle jest nie dziewicą i jest brzydsza w związku

Gość gość
"ojciec tez matce wypominal ze nic nie robila bo siedziala w domu. Robiła dużo więcej od niego" Buhajaha Kazda kobieta jest leniwa i gorsza od prostytutki Bo prostytutka jest tańsza i ładniejsza A kobieta tylko wymaga

Gość gość
Każdy facet powinien iść na dzifki za młodu i potem powiedzieć to swojej kobiecie bo to boli kobiety i by było jej przykro za to ile zła w życiu robi każda kobieta

Gość gość
"Kobiety chcą opiekuna, a jak zaufac komuś, kto dla własnej przyjemności szarga swoją i cudzą nagością.." Co za egoistki Wy to możecie dawać doopy komu popadnie ,a potem wymagać przebojowego,agresywnego,ładnego i przystojnego bogatego samca zapewniającego wam byt i rozrywki same w większości będąc leniwymi roszczeniowym,wydymanymi na wszystkie boki pasztetami z mega roszczeniową postawą i ogromie zawyżonym mniemaniem o sobie

Gość gość
Ypoooii

to czego ja nie akceptuje w prostytucji - to nieudolnosci faceta - sprytny facet zakosztuje kazdego seksu - bez potrzeby placania za niego. Po prostu dobrze umie wyrywac kobiety. Prostytutki to profesjonalistki wiec facet sie oszukuje - rownie dobrze moglby poprosic kolege o milosc oralna i tez mu zaplacic;-) Po trzecie - to niebezpiecznie ze wzgledow zdrowotnych na ogol;/ Nie jestem przeciwna istnieniu prostytucji jako takiej

Gość gość
sprytny facet zakosztuje kazdego seksu - bez potrzeby placania za niego----mało jest facetów mieli ew życiu fajny seks ,seks i pożądanie to domena kobiet