Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolnyptak

Czy w przyjażni damsko męskiej może być miejsce na elementy erotyczne?

Polecane posty

Gość wolnyptak

Jestem ciekaw, co sądzicie o tym, bo mam przyjaciółkę, z którą nie planuję związku, ani ona ze mną, a jednak jest ta iskra pożądania. Był ktoś w takiej sytuacji?

Gość pirat flapjack
a czemu jej nie chcesz?

Gość wolnyptak
Nie chcę w tej chwili, a może nawet nigdy, zakładać rodziny, mieszkać z kobietą. Ona też nie szuka tego i nie jesteśmy zakochani, tylko bardziej kumple, przyjaciele, wygłupiamy się i chyba niedługo przekroczymy tą granice ;) Bo było już parę takich gorrrących sytuacji:D

Gość wolnyptak
Nie martwię się, tylko obawiam, czy to nie zmieni dynamiki naszej relacji, bo nie chciałbym, żeby to się przerodziło w romans, tylko nadal było przyjaźnią.

Gość gość
przyjazn i pozadanie nie chodza w parze ktos z Was zakocha sie i bedzie lipa

Gość gość
albo przyjaźń albo pieprzenie się bez zobowiązań

Gość wolnyptak
Skąd od razu takie ordynarne słowa. Skoro dwoje kolegow czy przyjaciół lubi się i ufa sobie, oboje lubią seks, to dlaczego tego nie dołączyć?

Gość gość
dlatego, że to rozpieprzy tą "przyjaźń". Poza tym przyjaźń w założeniu powinna być platoniczna

Gość gość
dokladnie

Gość gość
jak jest seks to nie przyjazn,ale ja flirt,,ewentualnie drobne pieszczoty to czemu nie

Gość gość
czysta przyjazn moze byc tylko wtedy jak nie ma pozadania. inaczej stoi sie w rozkroku i mozna sie tylko rozjechac:p nie mozna miec ciastko i zjesc ciastko

Gość pomaranczlala
Spokojnie może.

Gość gość
Fajnia by byla taka przyjazn i od czasu do czasu seks ,tez bym tak chciala ale niema przyjazni damsko meskiej. Nazywasz to przyjaznia a chcesz seksu bez zobowiazan ;)

Gość gość
Nie jestem pewna tych wyglupow. To chyba podobacie sie sobie, skoro flirtujecie i do czegos tam juz doszlo miedzy Wami. To nie jest przyjazn. Powinna byc czysta i niewinna. Ewentualnie jedna ze stron moze myslec inaczej. Gdy jest pozadanie z obydwu stron to nie jest to przyjazn.albo jest ryzykowna.. zwlaszcza gdy nie macie partnerow. Skonczy sie seksem, zaangazowaniem i rozpadem przyjazni. Ale moze ta przyjazn nie jest dla Ciebie tak cenna skoro tak sie zachowujecie. Dla mie przyjaciel jest jak brat. I nie ma wyjatkow. Ale moze facecu nie pitrafia tego rozgraniczyc..