Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saganorsk

30 i co dalej

Polecane posty

Nic nie jest takie jak powinno. Wyszłam za mąż, moja niby kochająca matka całe życie żerowała na mnie , nawet teraz muszę mieć wspólne konto , moje jest prze z komornika zajęte. Moja matka od 13 lat nie płaci czynszu... Teściowa ulokowała nas w mieszkaniu gdzie za ściną była taka patologia , że zanim straciłam całkiem zdrowie i kupiłam broń , oraz bez pardonu chciałam zastrzelić współlokatorów przed którymi całe osiedle truchlało, zdążyłam wrócić do mojego domu. Nie wspomnę o reszcie bo jest w kartotece policji. Ale policja kazała MNIE się wyprowadzić dla świętego spokoju. Nie założyła szemranej rodzince kartoteki, no i z mieszkania socjalnego nikogo nie da się usunąć. Więc usunęłam się ja..... znowu ja odpuszczam!!!! Na cale szczęście znów jestem w domu ale..... Mój mąż ma 2 dzieci i ex żonę pasożyta , jak tylko dorwała prawnika tak o wszystko " z ustawy" się upomniała. Nie pomogli 4 rej kochankowie ( w tym 4 rty z którym w trakcie rozwodu przyszła w 8 miesiącu ciąży na rozprawę rozwodową z obecnie moim mężem) No i po 3 latach walki o dzieci, rozwód i inne pierdety jestem dobrze rokującym alkoholikiem, nie mam posady bo wszystkie sądowe rzeczy brałam na siebie, a było tych rozpraw sporo ( takich mamy prawników za których trzeba węszyć w sieci , robić podchody i zdobywać dokumenty, ) i do tego jeszcze miałam nieustające akty zazdrości ze strony męża, opcje korespondencji z ex zona muszę kontrolować bo jak Ona coś chce to On mięknie jak dżdżownica w deszczu i cały mój dotychczasowy wysiłek idzie na marne. Niestety rozwodników z dziećmi trza krótko trzymać----jako stara panna nie masz za za bardzo wyjścia! Teraz po prawie 2 latach obiecywań, że wszystko będzie ok, nie mogę znaleźć pracy, działamy niby razem, (wcześniej zrobiłam coś za co nie dostałam wynagrodzenia, a robiłam to ponad 3 tyg a potem usłyszałam , że to było moje i nie dopilnowałam tylko , że mój mąż stara się zrobić coś z "tym " 10 lat i też mu nie wyszło) , w branży o której nie mam pojęcia, daję sobie radę i od jakiegoś czasu mam nienormowany czas pracy , nie zarabiam nic, wzięłam to na przetrzymanie, ale gdybym poszła sprzątać byłoby to poniżej krytyki. Awantury oraz gadki o braku AMBICJI (WTF ludzie nie pojmują co mieści się w kategoriach ambicji ) Reasumując moja matka dalej jedzie na moich placach i ma to w d***e, mój mąż zaczyna , ja nie mam czasu dla siebie, tyje, zaniedbałam się, źle się czuje, źle śpię ciągle słyszę ,że ktoś coś chce, nigdy nikomu nie stawiałam wymagań, nigdy od nikogo nie wymagałam a teraz okazuje się , że ja dla nich powinnam pracować do zaj....a za frajer. Nie czują respektu.Jadam to co jest , nie mam wymagań, ubieram się w ciucholandzie , a nawet nie bo słyszę ,że na takie " kobyły to szkoda kasy". PS: Moja matka jak przez 20 lat była żoną dobrze zarabiająca oraz miała dobrze zarabiającego męża, nie szczędziła w latach 80 na futra , sweterki z angory itp a gdy ja znalazłam sobie piękną torebkę za 400zł ( uwierzcie mi jedyna rzecz droższa to sukienka ślubna w mojej szafie, w mojej kur.. szafie od 25 lat ) to razem z moim mężem uznali że mi się poje.... w głowie.

Gość gość
Kuzwa, jaka patologia... tylko się nie rozmnażajcie!

Gość gość
Wiesz co mam w rodzinie dziewczynę i miała nie lepsza sytuacje ale wyszła z tego 6 lat temu dziś ma 35 lat ma tajnego kolejnego juz ale takiego raczej na zawsze faceta i całkiem normalne życie . Życzę Tobie żeby Ci się również ulozylo :)