Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większe szanse na kobietę ma facet na wózku czy karzeł o wzroście 169 cm

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w pytaniu

Gość gość
ja bym wolała tego 169

Gość gość
karze l

Gość gość
Jealousy? :D

Gość gość
Ja bym jednak wolała faceta na wózku, ale o normalnym wzroście. Sorry ale 169 cm to kpina jakaś, taki nie powinien w ogóle mieć kobiety!

Gość gość
Ten który mniej sie nad sobą użala.

Gość Janurowa
Facet na wózku jak ma powyżej 170 cm to ujdzie. Karzeł poniżej 170 cm nie ma szans na kobietę, bo jest po prostu za niski. A 169 cm to niestety już karzeł.

Gość gość
No szkoda że mój ma 168 i wolę go od każdego innego (a mam powodzenie ogromne)

Gość gość
Ahhaha, a jaka jest roznica między nisim a facetem na wózku? przecież wzrostu faceta na wózku i tak nie uświadczysz... myślcie trochę

Gość Janurowa
A sama ile masz wzrostu ? Bo jeśli poniżej 150 cm to od biedy możesz mieć takiego karła. Ale normalna kobieta o wzroście 160 - 170 cm nie powinna w ogóle spojrzeć na karła co nie ma nawet 170 cm!! Taka prawda, wzrost u faceta poniżej 170 cm to dno! Zdecydowanie wolałabym aby mój facet jeździł na wózku niż był takim karłem

Gość Sandomenda
Ani jeden, ani drugi nie są dobrym towarem. Ale jak już musiałabym wybierać to wybrałabym mniejsze zło czyli faceta na wózku. Nie ma nic gorszego niż karzeł o wzroście 169 cm, taki facet to sexualne dno!!

Gość gość
o nie moge hahahahaha ktoś chyba sam komentuje sobie. 169 to nie karzeł. Niski to fakt, ale nie karzeł. Wolałabym faceta mojego wzrostu niż na wózku. Niestety ale wózek to duuuuza przeszkoda w wielu czynnosciach życia codziennego. A 169? czemu tak na prawde przeszkadza?

Gość gość
Karzeł 169???? Mój znajomy ma 165 i jest świetnym człowiekiem. Ma super żonę i dziecko.

Gość Sandomenda
Koleś o wzroście 169 cm jest fatalnym kochankiem i bardzo słaby fizycznie. Taki nie będzie umiał odpowiednio zadbać o kobietę w łóżku przez swój karłowaty wzrost i to jest fakt. A facet na wózku może być sprawny fizycznie, silny, tylko po prostu jest kaleką i nie może chodzić. To żadna przeszkoda, ale karłowatość to niedopuszczalne! Facet powinien mieć minimum 170 cm wzrostu aby mógł mieć kobietę, tak uważam ja i PO też tak uważa!!

Gość gość
sandomenda hahahahahahahahha

Gość gość
sandomenda nie bylam z facetem na wózku i nie byłam z facetem nizszym niż 180 ale.....jednego jestem pewna, nie mozesz powiedziec ze facet na wózku jest sprawny fizycznie:P Natomiast facet o niskim wzroscie ma szanse byc sprawnym fizycznie

Gość gość
okej , przyznaj szczerze , ze tak naprawde jesteś niedorozwojem , który nic poza wzrostem nie ma do zaoferowania kobiecie .. Wysoki jak brzoza głupi jak koza

Gość gość
Facet o wzroście poniżej 170 cm to karzeł czyli ktoś o wiele gorszy niż niepełnosprawny. Jeśli facet na wózku byłby wysoki to nie byłoby problemu, ale z karłem nigdy bym nie była bo karły są beznadziejne!!

Gość Rinoceria
Jasne że facet na wózku ma większe szanse niż karzeł poniżej 170 cm! Facet na wózku może być wysoki, sprawny fizycznie i dobrze zbudowany, a karzeł o wzroście 169 cm zawsze będzie słaby i ogólnie fatalny we wszystkim!

Gość gość
169( czyli w sumie 170 bo nikt nie ma cm w oczach) to nie karzeł...wieeelu facetow jest tego wzrostu bo Polacy aż tak wysocy to nie są, wiekszość chyba nawet nie ma tego 180

Gość gość
a co z niepełnosprawnym karłem na wózku inwalidzkim?

Gość Rinocercia
169 to nie 170 cm !!! 169 to 169 cm czyli poniżej 170 cm czyli karzeł. Facet o wzroście poniżej 170 cm to karzeł i to jest fakt. Nie wolno dodawać centymetra do 169 cm, bo 170 cm to już normalny wzrost a 169 cm to nie! Zresztą zawsze łatwo poznać że facet ma 169 cm a nie 170 cm! Ja zawsze poznam a sama mam 165 cm!

Gość gość
A facetowi na wózku bym wspolczuła, ale brutalna prawda, że by, go nie chciała. Zdecydowanie wybrałabym faceta 169 biorac pod uwagę, że sama jestem drobna bo mam 160 więc dla mnie to nie jest przeszkoda :P aktualnie mam faceta co ma 175 i przy mnie jest wysoki

Gość gość
Oczywiście niepełnosprawny karzeł poniżej 170 cm na wózku to też dno i taki oczywiście również powinien być sam. W tym temacie dokonujemy wyboru pomiędzy normalnym wysokim facetem na wózku a karłem poniżej 170 cm. Według mnie wysoki facet na wózku ma większe szanse na kobietę niż karzeł i widzę że nie tylko ja tak uważam!

Gość gość
A sądzisz, że ktoś ma centymetr w oczach i rozróżni ,że 169 to nie 170? no proszę Cie, to nawet męski obcas w bucie czy podeszwa może się róznić o cm...albo jak ktoś niedokładnie zmierzy metrem czy cokolwiek :P 5 cm to różnica

Gość gość
a ja tam mam w d***e wzrost, liczy sie dla mnie twarz u faceta, jak mi sie podoba to moze i byc sobie karzel albo facet na wozku

Gość gość
a co Ci z tego, że facet jest wysoki jak i tak siedzi na wózku? :P przecież wtedy nawet nie widać dokładnie ile ma wzrostu.. Poza tym z niepełnosprawnym byłoby ciężko i przy codziennym życiu i nawet w łóżkowych sprawach..Nie wiem, ale dla mnie niepełnosprawny to by było za duże wyzwanie, a jakby mi cos nie pasowało w nim nawet głupio by go było rzucić, nie byłoby mi wstyd czy coś się z nim pokazać, ale za dużo utrudnien

Gość gość
Ja bez problemu zauważę że facet ma 169 cm, a nie 170! To akurat bardzo proste jest. Każda atrakcyjna kobieta bez problemu odróżni normalnego faceta od karła!!

Gość gość
no sorry, ale to chore ,że ten 1 cm tyle zmienia wg Ciebie :P poza tym... dla mnie wzrost u faceta nie jest najważniejszy, miałam facetów i wysokich i niższych, ale jakoś wzrost nie decydował czy do któregos coś czułam czy nie. przeszkadzałoby mi może jakby facet był niższy ode mnie, ale o to ciężko bo sama mam te 160 :P

Gość Fulcia
Facet na wózku o normalnym wzroście - jak najbardziej Karzeł poniżej 170 cm - nigdy!! Sex z niepełnosprawnym może być udany, ale z karłem który nie ma nawet 170 cm zawsze będzie do bani. Taka prawda, niestety. Osobiście nie znam dziewczyny o wzroście 160- 170 cm która związana by była z karłem poniżej 170 cm. Taki karzeł powinien albo być sam, albo mieć bardzo niską kobietę, ale naprawdę niską taką nawet i 130 cm! Choć znam przypadki że nawet karlice o wzroście 120-130 cm wolą wysokich normalnych facetów, a nie karłów!!