Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagnaliaaaaaa

Jaka jest możliwość, że zajdę w ciążę? Zależy mi..

Polecane posty

Hej, jestem tutaj nowa, ale szukałam miejsca, w którym mogłabym zadać owe pytanie i oczekiwać odpowiedzi.. Jako młoda osoba brałam tabletki antykoncepcyjne przez dobre 3 lata.. następnie odłożyłam ponieważ nie chciałam się tym dłużej faszerować i po 4 miesiącach zaszłam w ciążę, przypadkiem ten jeden jedyny raz bez zabezpieczenia.. 10 tydzień, dowiedziałam się na badaniu, że dzidziuś był martwy, niestety musiałam jechać do szpitala usunąć ciążę.. wróciłam do antykoncepcji hormonalnej nie myśląc o dziecku, ale teraz odłożyłam po roku brania i staramy się z narzeczonym o dzidzię.. nie biorę tabletek 3 tygodnie, od dzisiaj zaczynają mi się dni płodne, zaczynam dziś brać kwas foliowy dla powiększenia szansy jednakże mam pewne objawy, które miałam tamtego czasu.. duże brodawki, wręcz ogromne, wypchnięty brzuch ponieważ jestem osobą przy kości i momentalnie przeskakuje i wszystko idzie do przodu ( ostatnim razem już w 5 tygodniu było widać doskonałe rysy naciągnięcia skóry ) częste rozwolnienia, bóle głowy, bardziej gęsty śluz i bielszy, zmęczenie.. jednakże może mi się tylko tak wydaje.. czy jest taka możliwość nagłego zajścia w ciążę? Mój ginekolog mówił, że wystarczą dwa tygodnie oczywiście jestem świadoma ciąży mnogiej, ale kilka dni temu robiłam test i to nie jeden i nic nie wykazał, ale może warto go powtórzyć dla pewności? Chyba, że są to objawy jakiejś choroby? ale nigdy nie miałam żadnych problemów;) Pomożecie Drogie Panie albo chociaż wspomożecie jakimiś doświadczeniami? Z góry dziękuje :)

Gość gość
"nie biorę tabletek 3 tygodnie, od dzisiaj zaczynają mi się dni płodne" Jak możesz być w ciąży jak dopiero ci się dni płodne zaczynają ?? teraz sex i najwyżej za 2 tyg test.

Gość gość
Też tego nie rozumiem. Jeżeli dopiero zaczeły sie dni płodne to nie możesz ot tak nagle byc w ciąży i mieć już wszystkich objawó. A kwas powinnas brać już od kilku mieisecy