Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

S1894

Szukam doświadczonej kobiety

Polecane posty

Mam 26 lat i jeszcze nie uprawiałem seksu. Jak każdy człowiek, mam swoje potrzeby. Moje związki były krótkie, nie miałem odpowiedniego podejścia do kobiet. Na studiach, zamiast się wyszaleć, wolałem naukę. Z moim wyglądem jest wszystko w porządku. Wiem od kobiet, że jestem przystojny. Mam wysportowaną sylwetkę. Proszę o odpowiedzi zainteresowane kobiety.

Gość gość
Dla Ciebie seks nie powinien być elementem związku jednak, jakiejś głębszej relacji? Jak poznasz kobietę swojego życia, to nie będzie Ci szkoda, że miałeś wcześniej seks "z ogłoszenia" a mogłeś po prostu zrobić tego z nią w odpowiednim czasie? Nie mówię o ślubach czy jakichś zabobonach ale zwyczajnie o czymś więcej jednak... niż "mieć to za sobą" z byle kim... Zwłaszcza że nie jesteś jakis ostatni z tego co piszesz.

Tylko, że w moim wieku nie wypada już być prawiczkiem. Jeśli poznam kobietę i ona się o tym dowie, wiadomo jak to się skończy. Po prostu, chciałbym nabrać doświadczenia w seksie.

Gość gość
a skąd jestes? ja moge Cię rozprawiczyc :)

Gość gość
no to Ci powiem że byłam 3 lata z facetem (rozstałam się miesiąc temu ale z całkiem innych powodów) który w wieku 25 lat był prawiczkiem, tak się mu ułożyło życie. Ja miałam wtedy 27. Byłam po 8 letnim zwiazku, w sumie małżeństwie. I wiesz, jakbym go olała za to ze nie miał kobiety to tylko świadczyłoby o moim debiliźmie. A seks był super potem. Dzisiejszy świat Ci wmawia takie rzeczy, ze serio można zwariować. Pewnie ktoś Ci pomoże, - ale wiesz co, zastanów się czy tego chcesz na pewno. Czy o to w życiu chodzi...

Gość gość
szkoda bo ja z wawki

Jasne, nie seks jest w życiu najważniejszy, ale z kobietami nie idzie mi najlepiej. Kończy się na pierwszym spotkaniu. To może trwać do mojej 40. Po prostu zazdroszczę innym, jestem tylko człowiekiem. Wiele ludzi miało swój pierwszy raz z osobą, do której nic nie czuło. Może gdy nabiorę doświadczenia, lepiej pójdzie mi w kontaktach z kobietami, nabiorę większej pewności siebie. Tak , Warszawa to trochę daleko.