Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu osoby które miały zapalenie wyrostka robaczkowego wejdzcie kochani

Polecane posty

Gość gość

prosze napiszcie mi jake mieliscie objawy?? i czy bolalo was kolo pępka albo w pępku? bo to podobno objaw wyrostka.. czy mozliwe ze mam zapalenie wyrostka ,które trwa juz 8 lat?? bo mam często takie bóle trwające pare sekund..takie kłujące w pępku i kolo pępka zaraz i nie wiem czy to nie wyrostek....najczesciej mam te bóle podczas okresu albo po zjedzeniu ciezkostrawnych posilków i jak naciskam w tym miejscu ręką..

Gość gość
Mialam zapalenie wyrostka ale to bylo jakies 18 lat temu i w sumie objawow nie pamietam wiem tylko ze bolalo jak cholera i jak pojechalam do szpitala to po godzinie lezalam juz na sali operacyjnej.Gdyby to byl wyrostek w Twoim przypadku to by juz dawno sie rozlal i albo by Cie cudem uratowali albo by Cie juz od osmiu lat nie bylo.To nie wyrostek.

Gość gość
autorko to wyrostek. to on objawia sie bólem w pępku.pewnie masz przewlekłe zapalenie wyrostka. idz natychmiast do lekarza.

Gość gość
Ja miałam tylko wymioty i ogólne osłąbienie. Początkowo stwierdzono u mnie zatrucie. Bólów brzucha nie miałam.

Gość gość
MASZ RAKA

Gość gość
Jak trwa 8 lat to na pewno nie wyrostek. Wyrostek u mnie objawiał się bólem tępym jak przy porodzie we wczesnej fazie, skurczowym. Po naciśnięciu w prawej strony brzucha silny ból przy puszczaniu. Zrob CRP - przy wyrostku chyba ma od 100-120

Gość gość
wyrostek jest tuz nad prawa pachwiną wiec co ma pepek do niego??? Zapalenie wyrostka to baaaaaaaaaaaaaaaardzo silny bol, ktory nie przechodzi po żadnych środkach przeciwbolowych i temperatura. Wiec nie kombinuj, może masz jakies wrzody żoładka, albo cos z woreczkiem żołciowym, kamienie na przyklad. To na pewno nie wyrostek

Gość gość
ale moja siostra studiuje medycyne i im na wykladzie lekarz nawet mówil ,że jak boli koło pępka to objaw wyrostka.

Gość gość
OB MIALAM DOBRE JAK ROBILAM ,ALE ZROBIE TO CRP..

Gość gość
to nie wyrostek, ból od kilku lat przez kilka sekund? wyrostek boli z prawej pachwinie, rzeczywiście może podobno zaczynać się od pępka i ostatecznie zlokalizować się w prawej pachwinie - na pewno nie trwa kilka sekund i nie przechodzi tak sobie...

Gość gość
to co to jest...kamienie ???

Gość gość
to rak na pewno.. niestety.

Gość gość
Miałam wyrostek miałam 5 lat zaczeło się niewinnie o 1 rano zaczynał mnie bolec brzuch później wymioty ale usnełam na 2 dzień pojechałam do szpitala tam wykryli ,że mam Anginę !!! skierowali mnie do 2 szpitala tam powiedzieli ,że mam salmonelle czekałam 4 godz chyba na obserwacji nie wiem .Skierowali mnie do 3 szpitala tam wykryli ,że mam ten wyrostek w połowie rozlany tak cholernie bolało nie mogłam chodzić i mówić z tego bólu !. Wyrostek jest po prawym dolnym brzucha coś takiego ale 8 lat nie trwa wyrostek jak by tak było to byś nie była na tym świecie zresztą jak ja :(

Gość gość
To nie jest wyrostek