Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam kobiety o takich kształtach

Polecane posty

Gość gość
Miec cie teraz przy sobie i piescic cie ocierac sie o twoja c**eczke moim sprzetem wchodzic w ciebie piescic twoje piersi ssac sutki hmm

Gość gość
Jeśli pozwolisz jeśli to lubisz chciałabym usiąść na Ciebie i troszeczkę się poocierac i takiego mega podnieconego peniska włożyć do mojej cipki i bardzo bardzo mocno poujeżdżac. Uwielbiam tą pozycję,wtedy dopiero poczulabym ta wielkość, która przy takim podnieceniu spowodowalaby szaleństwo w moim ciele

Gość gość
Nawet nie wiesz jak uwielbiam gdy facet piesci moje piersi, kocham to najbardziej na świecie. Możesz całować ssać lizać podgryzac pozwalam na wszystko...

Gość gość
Wchodze w ciebie coraz mocniej i glebiej o tak czujesz go jak wypelnia cie cala poruszao sie coraz szybciej i mocniej cudownie jeczysz hmm o tak czuje kazdy milimetr twojej c**eczki czuje jak jestes mokra jak opinasz go szczelnie swoimi platkami wbijam sie w ciebie mocno hmm cudownie jeczysz

Gość gość
Jestem tak napalony ze zaraz dojde zaraz wystrzele w ciebie i nasze soki sie zmieszaja

Gość gość
Usiadz na nim nabij sie na niego poruszaj tak jak lubisz

Gość gość
Oh tak czuję Ciebie Bardzo mocno,czuję jak jest Ci cudownie, jak bardzo jesteś napalony podniecony i ze ta zabawa możesz niedługo się skończyć, bo już ledwo się powstrzymujesz.Dotknij moich piersi chce poczuć jak bardziej mnie pragniesz, że jesteś tu i teraz tylko dla mnie. Ja też jestem bardzo napalona.moje sutki stercza z podniecenia dużo do rozkoszy mi nie brakuje.. Jęcze bardzo głośno

Gość gość
Nabijam się na niego bardzo szybko i czuje coraz większe podniecenie,takie sprzęt w mojej cipce,którym mogę porzadzic... Ujezdzam Cie bardzo mocno, proszę dotykaj moich piersi,ale.się.pomyliłam nie chce żebyś to było delikatne rób to mocno i ostro.Szarp moje sutki a doprowadzisz mnie do szaleństwa chce Cię jeszcze bardzo namiętnie pocałować żebyśmy byli w tym momencie totalnie złączeni w jedno

Gość gość
Hmm cudownie nabijasz sie na niego twoje piersi tak cudownie sie kolysza o tak nachyl sie daj mi je piescic mocno nabijasz sie na niego o tak lapie cie za biodra i dociskam do siebie czujesz jak jest gleboko w tobie jeszcze pare ruchow o tak

Gość gość
Tak pomóż mi,złap mnie mocno za biodra i dociskaj. Jeszcze chwila i naprawdę zwariuję jesteś taki cudowny.teraz juz nie jęcze tylko bardzo głośno krzycze ahhh

Gość gość
Lapie cie za twoj tyleczek i unosze do gory teraz to ja bede cie rznal w tej pozycji hmm czujesz go w sobie

Gość gość
O tak i mów miy do ucha jak bardzo chcesz mnie zerznac. Proszę weź mnie od tyłu,wejdź we mnie jak najbardziej i najgłębiej potrafisz chce go czuć każda częścią ciała proszę

Gość gość
Wypinam się bardzo mocno swoim ślicznym tyleczkiem w Twoja stronę i widzisz moje cipke cala mokra i pulsujaca oj tak

Gość gość
Czujesz jak rozpycha sie w tobie krzycz uwielbiam to czuje ze juz dluzej nie wytrzymam i zalewam twoja szparke swoimi sokami hmm konczysz w tym samym czasie ogarnieci orgazmem tulimy sie do siebie nasze jezyki splataja sie w namietnym pocalunku hmm czuje jak twoja c**eczka pulsuje jak pragnie przedluzyc ta chwile bylo cudownie

Gość gość
Krzycze bardzo głośno, uwielbiam taki seks, dostaje nieziemskiego orgazmu, a potem bardzo zmęczona i szczęśliwa wtulam się w Twoje męskie ramiramiona i poddaje się namiętnym pocałunkom ;-)

Gość gość
Daj namiar kobieto to przeżyjesz w realu te rzeczy !

Gość gość
Przecież napisałeś ze masz do mnie za daleko...

Gość gość
No tak :) Ładnie mnie zdradzałaś :) Nieźle Ci szło :)

Gość gość
jaką masz c**eczkę..wygoloną?

Gość gość
Jakie zdradzalas? Przecież pisaliśmy ze sobą... Nie rozumiem?

Gość gość
Ja się chyba polubiłam... Tak,mam wygolona

Gość gość
:) Tu gości jest w bród ! No i nie przejmuj się ja nieraz pisząc trenuję wyobraźnię.

Gość gość
Tzn.,że ją pisałam z kimś innym niż siebie umawialam? Jeśli tak to ekstra,dzięki za wkręt...właśnie masakra z.tymi gośćmi,a ja czekałam na Ciebie i myślałam, że to Ty ten,który miały na mnie czekać... Cholera nie lubię Was!!!

Gość gość
Wygolona i bułeczka..kobieto jesteś w moim typie :)

Gość gość
W Twoim tzn.czyim,bo ja już nie wiem, z kim piszę i pisałam :-( noe i w ten sposób zostałam d***** brawo :-D

Gość gość
Bułeczka ? Ogolona ? Gruba ze zwisającymi cycami :( Kobieto Ciebie już nikt nie chce, że tu się tak spuszczasz ?

Gość gość
Gruba?ze zwisajacymi cycami? Wypraszam sobie,bo nie jestem gruba a.cycki mam duże i jędrne a zresztą co mnie obchodzi Twoje zdanie.aktualnie jestem sama brakuje mi seksu to pisze, nie mam 15 lat żebym miała się tego wstydzić i tyle :-D

Gość 2gość
Do kobietki ktora pisala ze mna przed chwila bylo tak czytalem ten watek i nagle napisalas wiec skozystalem z okazji przepraszam i dziekuje bylo super :-*

Gość gość
Nie lubię Was :-( i wcale nie było super,bo nie lubię ja ktoś mi odstswia takie numery! :-P

Gość 2gość
Ale mi bylo super tobie tez tylko teraz wydaje ci sie ze bylo bee w kazdym badz razie chetnie bym to jeszcze kiedys powturzyl