Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam kobiety o takich kształtach

Polecane posty

Gość gość
Cieszę się, że podobasz się sobie. Ta na zdjęciu nie koniecznie bo ma wszystko przerośnięte. Lubię większy tyłek i biodra. Noga też ma być nie chuda, jak pisałem. Biust o to już zależy ... ale na pewno duży. Typ kobiety XL właśnie tak to nazwę. Ja 181/82

Gość gość
Nio, ja powiedzmy coś około między l a xl a ta pani to raczej XXL moim zdaniem ;-) nie chodzi o obrażanie jej, wiem też, że każdy ma swój gust ;-) Tak duży biust to na pewno atut, jeszcze nie spotkałam żadnego,któremu by przeszkadzał hehe :-P A ten widok Stojacego peniska z.podniecenia na myśl o kobiecych ksztsltach musi być cudowny ;-)

Gość gość
kobieto powoli zaczynasz mnie podkręcać. Nie wiesz jak :) Oj bym się teraz przytulił do Ciebie najchętniej byś poczuła ten gorący duży przedmiot co teraz mi nie daje spokoju. Cudownie wyglądasz chyba :) Nosisz buty na obcasie ? To dodatkowy atut w tym całym pięknie.

Gość gość
Na specjalne okazje lub specjalne życzenia noszę ;-) bardzo lubię jak miły Pan się do mnie przytula,oczywiście musi sobie najpierw na to zasluzyc :-P bardzo bardzo podoba mi się i podnieca to,że dzialam na faceta.a widok rosnącego przyjaciela w.spodniach doprowadza mnie do szaleństwa. Nie mówiąc już o takim widoku bez spodni ;-)

Gość gość
Nie wiem, ale bym zemdlał na Twój widok na moment :) Już sobie Ciebie wyobrażam Napisz wymiary wiesz jakie :) Jaki Twój wzrost itd. Na pewno długo byś nie musiała czekać bym zdjął spodnie. Nie raz chodzę bez majtek i widać jak pałeczka jest rozgrzana. Teraz też. Oj bym Cię na początek wylizał do .... Lubię to robić. Sądzę, że jesteś bardzo gorąca. Masz teraz też chęci ?

Gość gość
Hehe wymiary :-P jak ostatnio sprawdzałam było ok 164/95/75/95 ;-) Jestem bardzo gorąca, ostatnio mam wiecznie ochotę i uwielbiam być lizana ;-) uwielbiam widok ładnych męskich sprzętów,bardzo mnie to kreci,ale to chyba u dorosłych ludzi normalne :-P i bardzo lubię dlugie namiętne zabawy i dawanie rozkoszy mężczyznie ;-)

Gość gość
To nie tylko Twoja budowa mi pasuje, ale i reszta. Uwielbiam sprawiać przyjemność i pieścić bez końca. Wymiary po prostu miodzio i też Ty to cały miód tak sądzę. Nie wiem, jak by było gdybym teraz był koło Ciebie. Co teraz porabiasz ?

Gość gość
Teraz leżę sobie i marze o cudownym namiętnym seksie i żałuję że nie mogę w tej chwili poczuć męskiej rączki na moim ciele i chyba będę musiała poradzić sobie sama, bo nie wytrzymuję ciśnienia ;-)

Gość gość
Ja chyba też ! Może jesteś gdzieś niedaleko :) Napisz skąd. Niesamowite musimy się dzisiaj męczyć. Dobrze było by sobie szeptać miłe słówka przez telefon i ... no ale :) Mój już cały pulsujący z podniecenia. Ja teraz sobie Ciebie wyobrażam. Jakie masz duże piersi i czy masz może motylka. To tak pytam.

Gość gość
Woj.dolnośląskie ;-) rozmiar DD jeśli Ci to coś mówi :-P nie chciałabym się dzisiaj męczyć sama,chetnie w dobrym towarzystwie ;-) moglibyśmy popisać tylko ja będę mogła swobodnie za jakieś 2 godzinki,bo niedługo musze uciekać na chwilę z domu ;-)

Gość gość
DD to dosłownie cudo ! Trochę daleko, ale jeśli chciała byś możemy od czasu do czasu się trochę podkręcić. Wracaj szybko na ten temat. Pisałaś też w innym temacie ? Będę czekał bo cóż mi pozostało. Napisz jaką masz szeroką dłoń :) Potem Ci to wyjaśnię :) Zobaczysz ile razy obejmiesz mojego.

Gość gość
Obiecuje ze wrócę,bardzo chce Cię jeszcze podkręcić ;-) pisze tylko tutaj :-* moja dłoń ok 8 cm ;-)

Gość gość
Krzysiu, zostaw chlopcow w spokoju przestan bo wrocisz do zakladu Twoj Kurator

Gość gość
To masz pewne 2 i 3/4 uchwytu :) Piszę tutaj i raczej nigdzie. No mój temat "Z rana.."

Gość gość
Obiecałam,jestem,wróciłam ;-) hmm czyli DD Ci odpowiada? Cieszy mnie to bardzo... Wow,a Twój rozmiar jest imponujący. Nie ukrywam, że preferuję większe nie mniejsze.taka jestem czasem niezaspokojona ;-)

Gość gość
Buuuuu nie poczekales

Gość gość
Szybciutko sie uwinelas no powiem ci ze jest duzy pasowal by do twoich piersi ciekaw jestem czy sie piescisz teraz

Gość gość
Hmmm a chciałbyś żebym to robiła? ;-)

Gość gość
Hmm no pewnie ja tez bede to robil masuj swoja c**eczke wloz tam paluszek o tak piesc sie swoj czuly punkcik

Gość gość
Wyobrazam sobie jaka jestes mokra jak mokre sa twoje paluszki tak bardzo chcialbym cie teraz skosztowac wsliznac sie jezykiem miedzy platki twojej c**eczki i piescic cie

Gość gość
Juz pisałam,że od rana mama wielką ochotę, wiec czemu nie ;-) Na samą myśl o takich miłych rzeczach Jestem jeszcze bardziej podniecona. Dotykam jej,uuu jest bardzo mokra i bardzo spragniona takich pieszczot.wyobrażam sobie jak Twój cudowny duży ptaszek zareagowałby na takie widok...fajnie tak popieścić się przy patrzącym ja to mężczyźnie mmm

Gość gość
No moj prezy sie i jest bardzo twardy chetnie by wszedl w twoja mokra c**eczke pieszcze sie i wyobrazam sobie jak ty to robisz wyobrazam sobie jak wchodze w ciebie jak wnika w twojej szparce

Gość gość
Fajnie się zabawiacie. Nie brakuje widać amatorów kobiet takich jak to powiedzieć ... :)

Gość gość
Leżę na łóżeczku cala naga,dotykam swojej cipki,wsadzam tam paluszek.jest bardzo mokra i bardzo bardzo gorąca bardzo by chciała żeby znalazł się tam paluszek,a może potem coś więcej jakiegoś miłego Pana...

Gość gość
No moj prezy sie i jest bardzo twardy chetnie by wszedl w twoja mokra c**eczke pieszcze sie i wyobrazam sobie jak ty to robisz wyobrazam sobie jak wchodze w ciebie jak wnika w twojej szparce

Gość gość
Zapraszam wejdź we mnie taki duży i nabrzmiały jejku juz sobie to wyobrażam. W wyobraźni juz go czuję, jest cudownie tak mocno go czuję i chce coraz więcej. Chce żebyś brał mnie coraz mocniej i szybciej

Gość gość
Miło to czytać, jak sobie dogadzacie. To pisanie jest takie powierzchowne. Dajcie trochę więcej czadu !

Gość gość
na szczescie nie wam oceniac jak powinna kobieta wygladac zboczency fetyszysci.

Gość gość
BOLCUJ MNIE OGIERZE

Gość gość
no już dosyć tego dobrego masturbanci :D