Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamierzamm w dniu porodu wyjsc ze szpitala z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Wirus paciorkowca....

Gość gość
Jak stwierdzą że noworodek ma żółtaczkę (a jest to częste zjawisko wśród nowrodków) to muszą przytrzymać dziecko na obserwacji nawet do 5 dni i je naświetlać w specjalnym inkubatorze. Widać że g****o wiesz o życiu a już coś planujesz. Ja tez byłam taką kretynką. Zanim w ogóle zaszłam w ciążę planowałam w czasie krótkiego urlopu urodzić dziecko i natychmiast wracać do pracy a dziecko do opieki przekazać ojcu żeby poszedł na urlop ojcowski. Teraz to śmiać mi się z tego chce i pukam sie w czoło jaka byłam kretynką nie mającą zielonego pojęcia jak ten cały poród, połóg i opieka nad dzieckiem w rzeczywistości wyglądają.

Gość gość
no ale laska ja wiem jak to wyglada ja powiedzialam ,ze ja wyjde w razie potrzeby dziecko moze zostac albo bede je dowozic.......lol co za kretynizm

Gość gość
ja się pytam jakim cudem w UK dzieci żyją i się rodzą? Oczywiście tam się nie dba o ich dobnro jak w Polsce:D A już jakim cudem w UK kobiety pracują w ciąży i rodzą zdrowe dzieci to w ogóle tajemnica nieodkryta:D

Gość gość
ja mialam cc i wyszlam po 2 dobach(rodzialam w sobote rano a w poniedzialek rano juz wyszlam) i naparawde lepeij odpoczelam w domu, bo w nocy mialam pomoc meza w dzien mame a w szpitalu wiecznie pelno ludzi, cale rodziny odwiedzaly kolezanki z sali(choc sala byla 3 oosobowa to i tak pelno gosci), ja chcialam karmic dziecko piersia a tu obcy ludzie,faceci sie na ciebie gapia, gapia sie jak idziesz polamana do lazienki(no bo po cc to wszystko boli).

Gość gość
Tylko w Polsce zagrozone ciaze i smiertelne krwotoki po porodach xx a ile znasz osób rodzacych w uk na tyle, aby ci sie zwierzały ze szczegółów, wejdz sobie na ich odpowiednik kafeterii to zobaczysz że są i krwotoki i ciąże zagrożone